Vyplatí se trávit čas na seznamkách?

Ja toto už neriešim... Ja mám pocit čo som tu nebol cca 3 roky, tak to zoznamovanie na každej jednej zoznamovacej stránke/appke kleslo na úrovni... Pred pár rokmi sa tu dalo ešte nájsť niekoľko ľudí na normálnu konverzáciu aj reálne stretnutie, kde nemusel byť ani sex. Teraz každý jeden čo mi napíše, tak je to len o sexe a nič normálne... Už sa stalo, že som mal pár výnimiek, s ktorými som si tzv. "sadol", ale napriek diaľke sa nebolo možné stretnúť. A čo je horšie, tak na každej zoznamke je len urazlivka, ktorá sa kvôli každému prdu urazí. Takže moje aktuálne skúsenosti sú také, že teraz nájsť normálneho človeka, ktorý není k***a, je veľmi veľký problém.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Trávit čas kdekoli na internetu je naprostá zbytečnost:)
Nahlásit

Ak ťa nakoniec každý zablokuje, tak chyba asi nebude v zoznamke ani internete :))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Asi moc tlačíš na pilu. Mě většinou všichni přestanou psát, nebo vůbec neodepíšou. Jsem si zvyknul.
Píšou mi jen "hospodyňky", co se chtějí k někomu vrtnout a hrát mu na nervy.
Píšou mi jen "hospodyňky", co se chtějí k někomu vrtnout a hrát mu na nervy.
Nahlásit

To záleží na tom, čeho na seznamkách chceš dosáhnout a s kým si píšeš.
Nahlásit

Před 2 hodinamiOff-line Bombakul (29/176/75) NOVÉ
Souhlasím • NesouhlasímNahlásit
Tak proč sem stále lezeš?
Souhlasím • NesouhlasímNahlásit
Tak proč sem stále lezeš?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Éra chabrých princů, kteří by stáli o tvou ruku je už dávno pryč. Buď si zvykneš na nové způsoby seznamování, nebo odejdeš znechucen z neuskutečněných setkání a ztrátou času.
Lepší hledat kluka v reálu, víš, jak vypadá, můžeš se s ním častěji vídat a podnikat různá dobrodružství. A i kdyby to nevyšlo, nalezení jiného mezi kamarády tvých kamarádů a jeho kamarádů je šance stále jistější, než zde.
Zde si můžeš s kýmkoli popsat, ale nejspíš víc nečekej.
To bys musel být d***a, či bouchač střídající partnery, jak na běžícím pásu.
Lepší hledat kluka v reálu, víš, jak vypadá, můžeš se s ním častěji vídat a podnikat různá dobrodružství. A i kdyby to nevyšlo, nalezení jiného mezi kamarády tvých kamarádů a jeho kamarádů je šance stále jistější, než zde.
Zde si můžeš s kýmkoli popsat, ale nejspíš víc nečekej.
To bys musel být d***a, či bouchač střídající partnery, jak na běžícím pásu.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Jezino já sem ale nelezu v naději že se seznámím. Já sem chodím jen radit lidem v nouzi :)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Denis36: "Lepší hledat kluka v reálu"
V barech jsou jen ti, co si chtějí vrznout a všude jinde jsou samí heteráci a hrozí minimálně výsměch do buzerantů. No a pak jsou tu cruising spoty a kabinky. Tam taky boyfriend materiál není. To samé nuda pláže.
Co je to za blbé rady, co všichni opakují ale reálně je to kravina?
V barech jsou jen ti, co si chtějí vrznout a všude jinde jsou samí heteráci a hrozí minimálně výsměch do buzerantů. No a pak jsou tu cruising spoty a kabinky. Tam taky boyfriend materiál není. To samé nuda pláže.
Co je to za blbé rady, co všichni opakují ale reálně je to kravina?
Nahlásit

Dokud byl internet v začátcích, seznamky fungovaly krásně. Každou chvíli jsem někoho sbalil. Ale jak se na internet dostali normální nevzdělaní lidé, způsobili pohromu. Zrušili všechny pravidla a zavedli svoje hloupá. Důsledkem toho je, že si všichni píšou do ztracena a nikdy nepřijdou. A kdybys chtěl jet podle správných pravidel, co byly dřív, tak si ještě začnou myslet, že nejsi v pořádku.
Závěr je, že lidi na seznamce se napodobujou a posilujou ty praktiky, které vedou k znechucení. Takže se to udržuje jako nevyléčitelná choroba.
Tak jako náhubkáři podporovali covidovou mafii, rozhazování a zadlužování státu, a teď si stěžují, že je drahota, inflace. A viní z toho Fialu.
Podobně osazenstvo seznamky si může samo za to, že nikdo nechce přijít. Ale oni to nechápou a vinu přikládají špatné době a zlomyslným buznám.
Závěr je, že lidi na seznamce se napodobujou a posilujou ty praktiky, které vedou k znechucení. Takže se to udržuje jako nevyléčitelná choroba.
Tak jako náhubkáři podporovali covidovou mafii, rozhazování a zadlužování státu, a teď si stěžují, že je drahota, inflace. A viní z toho Fialu.
Podobně osazenstvo seznamky si může samo za to, že nikdo nechce přijít. Ale oni to nechápou a vinu přikládají špatné době a zlomyslným buznám.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Plemeniku ty si myslím taky chorej:)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
Éra chabrých princů, kteří by stáli o tvou ruku je už dávno pryč
----
No, pro tebe ano. Zbytek kluku ma stale velkou sanci. A pise se "chrabry" ... :-)
Lepší hledat kluka v reálu,
----
A kolik jsi jich tam nasel? Zadnyho, co? :-)
Tyhle tvoje nesmyslny teorie jsou naprosty bludy. Normalni kluk si normalniho kluka v pohode najde. Uz si konecne uvedom, ze tvuj problem se seznamenim neni chybou okoli nebo tim, ze by ostatni byly devky, jak tu neusale pises a delas si s tim alibi, ale je to tim, ze jsi hloupej pedofil. Nikdo, opravdu nikdo s tebou nepujde do pelechu, pokud jsi v 61 letech zamerenej na 16 lete deti. Uvedomunes si ten vekovej rozdil? Co bys tomu diteti tak asi nabidnul? Zkusenosti nula, rozum nula, zazemi nula. Kam bys ho posunul a jak ho podporoval? Jestli chces mit v tomhle zivote jeste nejakej sex nebo aspon partnera, najdi si sobe vekove a mentalne odpovidajiciho. Jinak mas naprosto nulovou sanci. Uz to chapes? A ano, lituju te, tak si to muzes nekam napsat a cist kazdej den ... :-)
Éra chabrých princů, kteří by stáli o tvou ruku je už dávno pryč
----
No, pro tebe ano. Zbytek kluku ma stale velkou sanci. A pise se "chrabry" ... :-)
Lepší hledat kluka v reálu,
----
A kolik jsi jich tam nasel? Zadnyho, co? :-)
Tyhle tvoje nesmyslny teorie jsou naprosty bludy. Normalni kluk si normalniho kluka v pohode najde. Uz si konecne uvedom, ze tvuj problem se seznamenim neni chybou okoli nebo tim, ze by ostatni byly devky, jak tu neusale pises a delas si s tim alibi, ale je to tim, ze jsi hloupej pedofil. Nikdo, opravdu nikdo s tebou nepujde do pelechu, pokud jsi v 61 letech zamerenej na 16 lete deti. Uvedomunes si ten vekovej rozdil? Co bys tomu diteti tak asi nabidnul? Zkusenosti nula, rozum nula, zazemi nula. Kam bys ho posunul a jak ho podporoval? Jestli chces mit v tomhle zivote jeste nejakej sex nebo aspon partnera, najdi si sobe vekove a mentalne odpovidajiciho. Jinak mas naprosto nulovou sanci. Uz to chapes? A ano, lituju te, tak si to muzes nekam napsat a cist kazdej den ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Kdo mi to tu posledně psal něco o házení perel sviním? :)
No a Jezina, až se probere z delíria, tak ti vysvětlí, že zázemí má na chajdě a komu nestačí spacák, kadibudka a voda z potoka filtrovaná přes silonky, ten je rozmazlenej.
No a Jezina, až se probere z delíria, tak ti vysvětlí, že zázemí má na chajdě a komu nestačí spacák, kadibudka a voda z potoka filtrovaná přes silonky, ten je rozmazlenej.
Nahlásit

Ičko podle toho, co tu píšeš ti jde o to tu ty kluky udržet za každou cenu a důvod si může každý domyslet sám.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Tvl, jsem ho snad vyvolal jako Faust čerta...
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tommene, ty si zklidni hormony.
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Mas pravdu Tommene, trosku jsem se po ranu zbytecne rozvasnil ... :-)
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
Ičko podle toho, co tu píšeš ti jde o to tu ty kluky udržet za každou cenu a důvod si může každý domyslet sám.
----
Vysvetlis nam tento tvuj myslenkovy proud, prosim? Zrejme nejsme na tak vysokem stupni chapani a vedeni, abysme to dali ... :-)
----
Vysvetlis nam tento tvuj myslenkovy proud, prosim? Zrejme nejsme na tak vysokem stupni chapani a vedeni, abysme to dali ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Dědku vševědoucí, ty si to neumíš domyslet? Tak to mi ti je hodně líto :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Tobě hlava nebere? Kolik jsi toho vypil, že jsi utopil své mozkové závity?
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

A ty se Bussi divis, ze do nej furt jebem ... :-)
Nahlásit

Tak se zase uklidněte pánové :/
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Napsal - Bombakul (29/176/75)
Vždyť jsem to zmiňoval, že by tě měli za vadnýho. Tím vlastně ukotvujou ty chybné návyky. Kdo by se chtěl seznámit, toho prohlásí za chorého, přesně napodobováním současného fašistického režimu, který zesměšňuje lidi s jiným názorem.
Avšak já jsem ti neřekl všechno, ani jak ty překážky překonat a scházet se - takže ty vlastně nevíš, proti čemu vystupuješ. Jenom se pokoušíš udržet současný škodlivý systém. Pochybuji o tvém rozumu. Myslící člověk by aspoň uznal, že současný systém je nefunkční, jak píše anonym nahoře.
Vždyť jsem to zmiňoval, že by tě měli za vadnýho. Tím vlastně ukotvujou ty chybné návyky. Kdo by se chtěl seznámit, toho prohlásí za chorého, přesně napodobováním současného fašistického režimu, který zesměšňuje lidi s jiným názorem.
Avšak já jsem ti neřekl všechno, ani jak ty překážky překonat a scházet se - takže ty vlastně nevíš, proti čemu vystupuješ. Jenom se pokoušíš udržet současný škodlivý systém. Pochybuji o tvém rozumu. Myslící člověk by aspoň uznal, že současný systém je nefunkční, jak píše anonym nahoře.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jaká jsou vlastně ta špatná pravidla, která zavedli nevzdělaní, nekultivovaní uživatelé, které jejich rodiče ani nenaučili pravidla slušnosti?
Jakmile zjistíte ta k neúspěchu vedoucí pravidla, chybné návyky (je jich 5), tak už budete v polovině řešení, jak z toho ven.
Jakmile zjistíte ta k neúspěchu vedoucí pravidla, chybné návyky (je jich 5), tak už budete v polovině řešení, jak z toho ven.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jakej "nefunkční systém"? Tvl, ty Jezinovy bludy jsou snad nakažlivý...
Nahlásit

Plemeníku, když už nás tu chceš moralizovat, co takhle se obléci… jelikož rozhodně nepatříš do kategorie “eye candy”.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Copak admini smazali originální zprávu? :D najednou jsem navrchu já
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ne. Uděláš líp, kdyže ten investuješ do sebe
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.