HIV z orálu

Autor asi nebude moc inteligentní že :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Noo, malé riziko je, a to v případě, kdybys měl poraněné dásně nebo sliznice. Stačilo by si je předtím rozedřít třeba mezizubním kartáčkem do krve a tím vytvořit vstup pro virus - ale toho si ani nemusí být člověk vědom.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Autor není opravdu moc inteligentní, když se ptá proč :-D
... dějová spojnice...já taky nejsem nejostřejší tužkou v penále, ale snažím se v životě konat tak, abych se na buznapavlači nemusel ptát, po tom co jsem konal, jestli jsem konal správně :-)
... dějová spojnice...já taky nejsem nejostřejší tužkou v penále, ale snažím se v životě konat tak, abych se na buznapavlači nemusel ptát, po tom co jsem konal, jestli jsem konal správně :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Pokud jsi to vyplivnul do 5 sekund, je to ok, podobne jak se salamem na podlaze ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Salámem na podlaze biochemický laboratoře BSL-4, po tom co někomu upadla zkumavka ^_^
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Chápu, že z toho můžeš mít teď nervy, ale no stress. Takže – jasně, vždycky tam nějaký riziko existuje, protože sliny a tělní tekutiny můžou přenášet všelijaký věci, jako třeba HIV, chlamydie, nebo i takovou kapavku. Ale! Když jsi to hned vyplivl a nebylo to dlouho v kontaktu se sliznicí, riziko fakt dost klesá.
Jasně, chápu, že ten „zdravej“ stav toho týpka ti klid možná úplně nedává, protože víš jak – lidi nemusí vždycky vědět, že v sobě něco mají a, a někdy to na nich ani není vidět, a nebo můžou kecat... Kdybys chtěl fakt maximální jistotu, tak zajdi na testy třeba po měsíci – jen pro svůj klid a čistou hlavu, chápeš. Hlavně tady ty rady, jaká je přesně šance nákazy v takovýhle situaci, bych nebral úplně vážně.
Do budoucna, kdybys chtěl hrát na jistotu, tak můžeš bejt opatrnější – je to úplně v pohodě bejt zodpovědnej. Hlavně klid brácho, všechno se dá řešit.
Jasně, chápu, že ten „zdravej“ stav toho týpka ti klid možná úplně nedává, protože víš jak – lidi nemusí vždycky vědět, že v sobě něco mají a, a někdy to na nich ani není vidět, a nebo můžou kecat... Kdybys chtěl fakt maximální jistotu, tak zajdi na testy třeba po měsíci – jen pro svůj klid a čistou hlavu, chápeš. Hlavně tady ty rady, jaká je přesně šance nákazy v takovýhle situaci, bych nebral úplně vážně.
Do budoucna, kdybys chtěl hrát na jistotu, tak můžeš bejt opatrnější – je to úplně v pohodě bejt zodpovědnej. Hlavně klid brácho, všechno se dá řešit.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Před 23 hodinamiOff-line I8051 (53/184/97)
Pokud jsi to vyplivnul do 5 sekund, je to ok, podobne jak se salamem na podlaze ... :-)
Souhlasím - 3 •
A jak je to s houskou na podlaze?
Souhlasím - 3 •
A jak je to s houskou na podlaze?
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jen trochu opravím Filípka - na testy minimálně po dvou měsících, ideálně až po třech od rizikového kontaktu. Až po této době lze zaručit maximální spolehlivost výsledků. Do té doby se chovat zodpovědně, ale jak už tu bylo řečeno, v tomto případě bych si z toho takovou hlavu nedělal. Otestováním každopádně nikdy nikdo nic nezkazí.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.