Vykousnutí - a co dál?
06. 11. 2024 v 22:01 Anonym
V první řadě je mi jasný, že tady bude spousta nesmyslných odpovědí, ale třeba se najde i někdo, kdo hodí nějaký názor. Sám ani nevím moc, co chci a jak to vnímat, ale tak nějaký pohled další strany se určitě hodí.
Věc se má tak, že jsem se před pár dny několikrát vykousnul se svým spolužákem z výšky. Nutno samozřejmě podotknout, že oba dost opilí. Převážně teda on. Až bych řekl, že si to nemůže pamatovat a vůbec si to neuvědomoval. Já jsem naopak dělal přesně to, co jsem chtěl a cítil jsem tu šanci. Neznám ho nějak dobře, prostě jen školní známost.
Bylo to nějak vyhecované ta líbačka, ale nešlo o obyčejnou pusu, ale celkem solidní představení. Kluk tvrdí, jak je hetero, je o něj i dost zájem a s holkami se sbližuje. Je to těžký takhle skrz informace, ale celkově netuším, jak reagovat dál. Jestli se mu vůbec můžu podívat do očí a bavit se s ním dál a dělat, že se nic nestalo. A nebo naopak třeba trochu navázat bližší kontakt a doufat, že by z toho třeba něco mohlo být.
A pro ty, co to považují za báchorku, tak doufám, že jste si aspoň dobře početli a pobavili se.
Věc se má tak, že jsem se před pár dny několikrát vykousnul se svým spolužákem z výšky. Nutno samozřejmě podotknout, že oba dost opilí. Převážně teda on. Až bych řekl, že si to nemůže pamatovat a vůbec si to neuvědomoval. Já jsem naopak dělal přesně to, co jsem chtěl a cítil jsem tu šanci. Neznám ho nějak dobře, prostě jen školní známost.
Bylo to nějak vyhecované ta líbačka, ale nešlo o obyčejnou pusu, ale celkem solidní představení. Kluk tvrdí, jak je hetero, je o něj i dost zájem a s holkami se sbližuje. Je to těžký takhle skrz informace, ale celkově netuším, jak reagovat dál. Jestli se mu vůbec můžu podívat do očí a bavit se s ním dál a dělat, že se nic nestalo. A nebo naopak třeba trochu navázat bližší kontakt a doufat, že by z toho třeba něco mohlo být.
A pro ty, co to považují za báchorku, tak doufám, že jste si aspoň dobře početli a pobavili se.
Jak reagovat dal? No presne tak, jak ty dal chces. Kdyz pises, zes delal, cos chtel a citil sanci, tak to delej a cit i strizlivej ... :-)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
A tohle je prosím ta vysokoškolsky vzdělaná inteligence která si sama ani p***l nevytře. Fakt su rád že sem neštudoval:)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 13
Nahlásit
Zas taková zábava to nebyla :)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Hele za mě bych to zkusil, normálně se s ním dál bav a uvidíš kam to dál povede
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Pohonil jsem na levlu "Křižíkova fontána".
Až bude zase oslava a vykusovačka, tak nám zas popiš celou akci.
Až bude zase oslava a vykusovačka, tak nám zas popiš celou akci.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Pokud se s tebou dál baví je vše ok. Možná si něco z toho pamatuje, to by musel být totáně na šrot s upálenými ventily a několika výkladními okny ( skříněmi), aby si nic nepamatoval. Nejspíš se o tom bavit nebude. Možná časem, až se zase rozpinknete, bude víc povolnější a ty zjistíš, že to není čistej heterosexuál a že umí i pěkně píchat po v*******í ocasu.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Jezi já teda nevím jaké máš zkušenosti ty ale třeba mě po v*******í tudíž po výstřiku prostě zvadne a tak píchat nemožu ale ty budeš asi jinej kanec:)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
07. 11. 2024 v 22:58 Anonym
Díky no. Jakože takhle s heterakem mám zkušenosti poprvé. Přijde mi zvláštní, že by si prostě nic nepamatoval a byl tak mimo, že by nevěděl, co dělá. Ale je to možný nooo. Těžko říct.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Jedna věc je kolik si toho pamatuje, druhá věc je co si myslel a myslí o tobě... Jakože - co tvrdíš ty o sobě? Pokud si myslel, že seš heterák, tak bych čekal že to veme jako vožralejckej úlet.
Normálně bych se s nim bavil. I kdyby si to pamatoval a nasral se, tak ti to aspoň řekne :D Hm, a vyvaroval bych se otázky "co všechno si z toho večera pamatuješ?" :D
Normálně bych se s nim bavil. I kdyby si to pamatoval a nasral se, tak ti to aspoň řekne :D Hm, a vyvaroval bych se otázky "co všechno si z toho večera pamatuješ?" :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
I8051 (53/184/97)
J-a s-i t-r-e-b-a z d-n-e-s-n-i-h-o v-e-c-e-r-a p-a-m-a-t-u-j-u v-s-e-c-h-n-o. S-k-y-t ... :-)
----------
Tak nevim, co se tomu kusu kremiku nelibilo :-)
J-a s-i t-r-e-b-a z d-n-e-s-n-i-h-o v-e-c-e-r-a p-a-m-a-t-u-j-u v-s-e-c-h-n-o. S-k-y-t ... :-)
----------
Tak nevim, co se tomu kusu kremiku nelibilo :-)
Vykousnuti, tak tenhle supernazev jsem neslyšel od základky:-)
Nahlásit
Anonyme on nbude heterák s různýma holkama se běžně baví, jak gayové, tak bisexuálové.
Nevěřím, že by se v opilosti nevědomky s tebou líbal. Oba jste využili opilosti toho druhého k tomuto aktu. Proto jsem psal, že to může mít opět v opilosti další pokračování na vyšší level.
Za pokus to stojí zkusit, pokud o něj máš zájem. Pokud to klapne, tak se tím pro tebe odtajní a bude to jen mezi váma.
Nevěřím, že by se v opilosti nevědomky s tebou líbal. Oba jste využili opilosti toho druhého k tomuto aktu. Proto jsem psal, že to může mít opět v opilosti další pokračování na vyšší level.
Za pokus to stojí zkusit, pokud o něj máš zájem. Pokud to klapne, tak se tím pro tebe odtajní a bude to jen mezi váma.
Nahlásit
Naše školství jde skutečně do h***n. Vysokoškolák, co věří na vášnivou líbačku buzny s heterákem :-D Tvl... co studuješ ? Politologii ? Kdybys napsal, že jste se vožrali a on si ho od tebe nechal před spaním vykou*it... dejme tomu. Ale v našich zeměpisných šířkách si heteráci francouzáka s chlapama fakt nedávají ani ve stavu "na šrot".
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Akorát že Pavlík má plusko a já za to samý deset mínusek. Ale třeba si to ti študovaní teprve přečtou a vyrovná skóre:)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Nemyslim si, ze bys Bombiku resil minuska, jako tatraman. Ten se jich boji jak cert krize, proto vsechny, kdo s nim nesouhlasi, preventivne zablokoval. Kaspar ... :-)
Nahlásit
Víš Jezino, normální lidi k tomu nepotřebují být ožralí na sračky. Normální člověk si najde někoho, kdo má zájem i za střízliva. Ale chápu, že ty to nemůžeš znát.
Nahlásit
TommenBaratheon: Tak ono když to "proseješ" tak moc na výběr fakt pak nezbyde xD
Někdo je furt na sračky, někdo je blbej, někdo není normální, někdo je ošklivej, někdo je starej, někdo je tlustej, někdo není tvůj typ, někdo je kombinace všeho a někdo je na holky.
Nif mof co?! xDDD
Někdo je furt na sračky, někdo je blbej, někdo není normální, někdo je ošklivej, někdo je starej, někdo je tlustej, někdo není tvůj typ, někdo je kombinace všeho a někdo je na holky.
Nif mof co?! xDDD
Nahlásit
Neni treba toho dlouheho vyctu Rizku, stacilo napsat, ze nekdo je Jezina ... :-)
Nahlásit
Ale furt ti toho zbývá relativně dost na to, abys nemusel čekat, až se někdo vychlastá z podoby. Teda pokud seš aspoň trochu normální.
Nahlásit
No normální.. To je na mě asi příliš silné slovo! xDD
Nahlásit
Normalne neni normalni bejt normalni :-)
Nahlásit
Íčko ale já ty souhlasy a nesouhlasy právě řeším. Vždyť je to jediný co na tom světě mám:).
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Dobře, tak edit: Teda pokud nejseš Jezina.
Lepší?
Lepší?
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.