Můj kluk ze seznamky
10. 11. 2024 v 12:19 Anonym
Před časem jsem potkal hot týpka ze seznamky. Kdykoliv se vidíme, tak to spolu děláme od rána do večera a od večera do rána. Je tak sexy, že mi z něj stojí brko prostě furt. ;-) Akorát má drobnou vadu na kráse, je blbej jak 3 dny starej pes. XoXo Si říkám, to snad ani není možný, taková kompilace krásy a blbosti. Mimo pelech je nepoužitelnej. Co mám s ním udělat? Mám si ho nechat? Ale na nějaký vztahový věci je naprosto marnej.
"Co mám s ním udělat? Mám si ho nechat?"
Tvl... ty ses taky poved :-( Malinko sebestřednej, co :-( To zní, jako bys dostal k narozeninám morče :-( No, určitě to nebude na dlouho. Až ho využiješ... zneužiješ... až se ho nabažíš, tak ho odhodíš jako hračku, co tě už nudí. Jeho fyzická atraktivita časem vyšumí, zůstane jen ta jeho "blbost 3 dny starého psa", která ti bude víc a víc lézt na nervy a už ti nebude mít co dát. Kámo, ani s tebou bych si nic nezačínal :-(
Tvl... ty ses taky poved :-( Malinko sebestřednej, co :-( To zní, jako bys dostal k narozeninám morče :-( No, určitě to nebude na dlouho. Až ho využiješ... zneužiješ... až se ho nabažíš, tak ho odhodíš jako hračku, co tě už nudí. Jeho fyzická atraktivita časem vyšumí, zůstane jen ta jeho "blbost 3 dny starého psa", která ti bude víc a víc lézt na nervy a už ti nebude mít co dát. Kámo, ani s tebou bych si nic nezačínal :-(
Souhlasím - 12 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Člověk může bejt blbej, ale když je hodnej, tak pohoda. Ty si toho kluka nezasloužíš. Ono se to možná nezdá, a on to asi nedokáže vyjádřit, ale každý člověk (krom narcisů a psychopatů) má city. To je ale pod tvojí rozlišovací schopnost.
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím
Nahlásit
Podle toho, co pises, nejsi anonyme o nic chytrejsi ... :-)
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím
Nahlásit
Z tohohle ta arogance a povýšenost až stříká xD
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím
Nahlásit
10. 11. 2024 v 17:14 Anonym
Vy jste nikdy v životě nepotkali troubu, kterej když otevře pusu, nejraději byste mu jí přelepili páskou? :-) Já ho nehejtím, je milej a asi i hodnej, ale opravdu je těžké se s ním o čemkoliv bavit kromě prcání a počasí. A nejsem povýšenej. Je to stejný, jak když někdo říká, že nad inteligencí si ho nevyhoní. Akorát obráceně. Tak to zas budete komentovat, že je povrchní a jde mu jen o sex?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
10. 11. 2024 v 17:22 Anonym
PavelKalvoda (57/186/80)
Morče to není, je to takový kapesní š**átko xoxo
Jasně, jasně, jsem povrchní, necitelnej, myslím jenom č***kem a na nikom mi nezáleží. Pavlíku, jak ty jsi mě hned prokouknul, seš fakt dobrej. ;-)
Morče to není, je to takový kapesní š**átko xoxo
Jasně, jasně, jsem povrchní, necitelnej, myslím jenom č***kem a na nikom mi nezáleží. Pavlíku, jak ty jsi mě hned prokouknul, seš fakt dobrej. ;-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
My si hlavně budeme komentovat a psát co chceme. Jestli to vezmeš a jak si to přebereš, je už tvůj problém xD
Nahlásit
10. 11. 2024 v 17:25 Anonym
Rizecek (21/183/69
Tak to každopádně! I plusko jsem ti dal. :-)
Tak to každopádně! I plusko jsem ti dal. :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Hlavně že z tebe ta inteligence přímo sálá...
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit
Anonym
Vy jste nikdy v životě nepotkali troubu, kterej když otevře pusu, nejraději byste mu jí přelepili páskou?
----
Ano, prave ted tebe ... :-)
Vy jste nikdy v životě nepotkali troubu, kterej když otevře pusu, nejraději byste mu jí přelepili páskou?
----
Ano, prave ted tebe ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
10. 11. 2024 v 18:11 Anonym
Xoxo jasně, no. Tady je typický, že místo toho, abyste se zamysleli nad tématem, tak se trefujete do autora. Nejsem pan chytrej, ale prostě kluk je hot, ale myslitel není a je to tak blbý, že se opravdu s ním nedá o ničem kloudným bavit. To je fakt a ne, není to subjektivní pocit. Znovu říkám, že ho nepomlouvám, je docela fajn, ale je úplně nepoužitelnej do normálního života.
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Já měl teda spoustu dilemat tak sem si pro jistotu vzal kluka kterej mě přitahuje fyzicky i všemi ostatními způsoby a nelituju:)
Nahlásit
Ale my se prave nad tematem zamysleli a dali ti na to nazor, ted by ses ale mel zamyslet zase ty nad sebou anonyme ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
"blbej jak 3 dny starej pes... kompilace krásy a blbosti... nepoužitelnej... naprosto marnej... takový kapesní š**átko... a je tak blbý, že se opravdu s ním nedá o ničem kloudným bavit." Vo****t ho, po š**ání mu zalepit pusu páskou a zřejmě mu jí odlepit zase až na to š**ání...
Ty ho ale vůbec nehejtíš, co :-( Nad čím se máme zamyslet... přečti si po sobě, co píšeš za h*vna. Nic... hodně štěstí v tvém pojetí "lásky", už teď mi je ho líto, ty "chytráku" :-(
Ty ho ale vůbec nehejtíš, co :-( Nad čím se máme zamyslet... přečti si po sobě, co píšeš za h*vna. Nic... hodně štěstí v tvém pojetí "lásky", už teď mi je ho líto, ty "chytráku" :-(
Nahlásit
"...myslitel není a je to tak blbý, že se opravdu s ním nedá o ničem kloudným bavit..."
Tak to si musíte perfektně rozumět, protože soudě podle toho, co tu zvracíš, seš na tom úplně stejně. A jedinej, kdo by se tu měl nad něčím zamyslet, seš akorát ty. Už jen to, jak se o něm vyjadřuješ ("Mám si ho nechat?", "je to takový kapesní š**átko"...) o ledasčem svědčí. Jako kdyby to byla nějaká věc, která když nefunguje, tak se vyhodí do popelnice a koupí se nová.
Tak to si musíte perfektně rozumět, protože soudě podle toho, co tu zvracíš, seš na tom úplně stejně. A jedinej, kdo by se tu měl nad něčím zamyslet, seš akorát ty. Už jen to, jak se o něm vyjadřuješ ("Mám si ho nechat?", "je to takový kapesní š**átko"...) o ledasčem svědčí. Jako kdyby to byla nějaká věc, která když nefunguje, tak se vyhodí do popelnice a koupí se nová.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit
Anonyme,každý pes se nechá vycvičit a tak se snaž.Buď rád že je schopnej tě uspokojit.Určitě se při sexu neučíte matiku.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
11. 11. 2024 v 03:00 Anonym
Frajeři, polovina z vás se nezmůže na žádnej vztah a budete mě hejtit. Jo, je to kapesní š**átko a o nic jinýho mě nejde. :) Sami máte howno sex, ale je milý poslouchat vaše marný názory. ;-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 9
Nahlásit
Mně je to asi jedno, jestli si svý kapesní š**átko necháš nebo ne... ale jsem zmatený, na jedný straně se ptáš, jestli si ho máš nechat páč je blbý, na druhý straně píšeš že ti jde jen o prcání a že ti o nic jinýho nejde... co teda chceš? pochlubit se jak si strašně chytřejší než tvý š**átko nebo co? :D
Nahlásit
Zase nějaká anonymní sračka :)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Anonyme, nikdy nevyhazuj koště, který dobře mete. A ty máš doma ještě k tomu robota, který bude pro tebe pracovat po zadání jakéhokoliv příkazu, aniž by používal mozek, což je výhoda, proti těm, kteří mozek používají, odmlouvají, vymýšlí si různé výmluvy a diktují si podmínky. Tenhle bude rád, že je s tebou a že ho nevyměníš.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
No neke, anonym se nam nejak rozdrazdil. Asi mu jeho s***tko ve 3 rano nedalo. Jinak zadnej hownosex. Ted byl bajo sex po ranu, jen skoda, ze dneska moc brzo. Pujdu to jeste dospat. Ziiiif ... :-)
Nahlásit
"a o nic jinýho mě nejde"
Mno, pokud ti o nic jinýho nejde, tak je vlastně všechno v pořádku a nemáš si na co stěžovat, ne? Pak ale nechápu, proč ses vůbec obtěžoval psaním všech těch sraček.
Mno, pokud ti o nic jinýho nejde, tak je vlastně všechno v pořádku a nemáš si na co stěžovat, ne? Pak ale nechápu, proč ses vůbec obtěžoval psaním všech těch sraček.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Nepoužívat mozek je výhoda? No, jak pro koho, Jezino.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Mimo pelech je nepoužitelnej. Co mám s ním udělat? Mám si ho nechat?
A kdes ho objevil? Podle toho, co a jak píšeš, to vypadá, žes napsal do pořadu "Chcete mě?" a oni ti poslali pejska.
A kdes ho objevil? Podle toho, co a jak píšeš, to vypadá, žes napsal do pořadu "Chcete mě?" a oni ti poslali pejska.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.