Hraje někdo WOT?

Hry jsou pro děti :-))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jakože co je to WOT? war of thunder anebo world of tanks? :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

A s čím potřebuješ poradit?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Někdo to asi hraje jinak by to neexistovalo:)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Myslím tanky ,,, kdyby někdo někdy chtěl do čety
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Kdysi tu v poradně taky někdo hledal pařmena do World of Tanks, asi 2 roky dozadu, tak třeba se ti ozve, ale zkus si to téma tady najít v poradně, třeba to nepsal jako anonym a zkontaktujete se, pokud sem ještě chodí... já hrával WoT - ale Warthunder, ale už mě to moc nebaví, jak jsem v šestapadesáti letech vyrostl z puberty a začal bejt dospělej... :D teď už gamesím nejvíc skoro jen ETS2, ATS, Hell Let Loose a Kingdom Come... :) tak GL, třeba někoho najdeš :)

Kingdom Come pari i mladej, ted bude na vanoce dalsi dil ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jaktože, šak dvojka už byla na Steamu v prodeji před měsícem :D du se mrknout tam
Nahlásit

Ajo, tak ne, dala se tam koupit jenom PŘEDOBJEDNÁVKA na KC II... máš pravdu teda :) https://store.steampowered.com/…iverance_II/

Jakože co je to WOT?
- neumětelsky what :o)
Kingdom Come pari i mladej
- pamatuju doby, kdy paření bylo paření a ne paření... přiznávám, jsem oldschool :o)
- neumětelsky what :o)
Kingdom Come pari i mladej
- pamatuju doby, kdy paření bylo paření a ne paření... přiznávám, jsem oldschool :o)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Kolik máte her a co hodnocení ?
Nahlásit

Já? no pár jich mám :) něco ofiko na steamu, něco ofiko mimo steam, a nějaký piráty taky bysem ještě někde na disku našel 8) ale já na gamesení nikoho nehledám, bejval sem kdysi důstojník v klanu ve WT kdysi, ale nemám rád lidi tak jsem z tama odešel :D
Nahlásit

Sak vim kamo, mel jsem kurzistu, co dela ve wh, tak vim, ze to prijde na vanoce a dost bych se divil, ze by to dali driv ... :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.