Jakou hračku si koupit

Ahoj, jdu za vámi s radou.
Chtěl bych si koupit přiřážecí / rotační dildo nebo vibrátor a nechci za to utratit zbytečně moc (5000 např) ale něco kolem 2000 by bylo fajn. Kdyby jste měli nějaké zkušenosti a doporučili nebo zrovna řekli že to nemá takový efekt tak bych vám byl vděčný. Děkuji:)
Chtěl bych si koupit přiřážecí / rotační dildo nebo vibrátor a nechci za to utratit zbytečně moc (5000 např) ale něco kolem 2000 by bylo fajn. Kdyby jste měli nějaké zkušenosti a doporučili nebo zrovna řekli že to nemá takový efekt tak bych vám byl vděčný. Děkuji:)

Já si třeba koupil jako hračku bagr, ta hydraulika se s ničím nesere, přiraží bez kompromisů ^_^
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Ja myslim, ze je tu dost zrucnejch lidi, tak ti to muzeme postavit. Nejaky servo tu mam a rizeni zvladnu s MSC8051. Dildo ti muze vytisknout supervajzr z PLA. Klucin pripadne neco svari nebo udela dildo na soustruhu, pokud bys chtel neco "tvrdyho". Mam za barakem i jedno petiosy Hurco, tak i neco muzeme vyfrezovat. Za 2k sice nic moc, ale par rumiku za to bude ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

https://www.aliexpress.com/…0383225.html?…
Kvalita na Čínu super a po této zkušenosti ruce nebudeš chtít používat. :-) Samozřejmě to v žádném případě nenahradí kvalitní sex, ale pokud zrovna nikoho nemáš, tak tato hračka tě udělá vždy, to ti garantuji... :-D P.S. Pokud máš na mysli vibrátor anální, tak to není nic pro tebe...
Kvalita na Čínu super a po této zkušenosti ruce nebudeš chtít používat. :-) Samozřejmě to v žádném případě nenahradí kvalitní sex, ale pokud zrovna nikoho nemáš, tak tato hračka tě udělá vždy, to ti garantuji... :-D P.S. Pokud máš na mysli vibrátor anální, tak to není nic pro tebe...
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Rotační dildo? Kua:-D to snad ne xD .....ale připomelo mi to alespoň že chci také jednu hračku se kterou budu potřebovat poradit protože jsou to vody nové....
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Co takhle zkusit něco podle návodů zde v z historie poradny?
https://www.nakluky.cz/poradna/hledat/?…
A pak se potěšit například vlastním zkopírovaným penisem.
https://www.nakluky.cz/poradna/hledat/?…
A pak se potěšit například vlastním zkopírovaným penisem.
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Ale on se pta Jezino na neco uplne jineho ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jestli do toho chceš vrazit 2k, tak invertor z Bazoše, pár elektrod, a hromada návštěv šrotiště. Motory na stěrače z autobusů, různé zdroje, spojovací a hutní materiál, no a regulaci ti prodají eshopy jako Postavrobota, Laska.cz, TME.EU, hledej PWM můstek a třeba Arduino nebo PWM modul s displejem.
Já nejsem pasiv, tak mě neláká tu kravinu stavět, ale vim jak.
Já nejsem pasiv, tak mě neláká tu kravinu stavět, ale vim jak.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Pak je tady ještě varianta nasadit struzeny válec na vrtačku s příklepem :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Stružený válec bych doporučil nahradit ručním moržovákem, poskytuje víc dýp zážitek ^_^
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.