Spanking

14. 11. 2024 v 12:10
Anonym

Kdo má rád nebo kdo by chtěl spanking(výprask, součást BDSM)? Sub/Dom obojí? Čím to máš rád? A jaké polohy? Lze výprask jako předehra?

Mám rád dostat na zadek bičem nebo rákoskou . Pořádně u vázání za stůl nebo posteli.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ano spanking mám moc rád řemenem bičem rákoskou důtkami je to krásná předehra k sexu
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Jj, pevné svazani a výprask je základ správného pohledu na svět :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ne, necham si tuhle uchylku ujit, mam svy vlastni ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Já si výprasků užil jako dítě doma dost, ale co jsem se odstěhoval od rodičů do vlastního mi to paradoxně začalo chybět. Několikrát jsem si spanking vyzkoušel, i jako předehru a je to celkem super zážitek. Za mě je nejlepší pěkný pásek. ;-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ahoj kámo, miluju spanking, jako předehru i jako součást mrdání. Jak aktivně, tak pasivně, je to nádhera pěkně koženým páskem přes p***lku. Zkoušel jsem s kámošem i vosk na p**o a koule, ale to už je zas něco pro další téma.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Rád mrdám p***l, kterou předtím seřežu
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Tak co jsem četl,tak lidi byli spíš zklamaní, že čekali něco jinýho....
a bf by si mohl myslet, že si vymýšlím koniny...:-)))
Takže ty fanfikce a reál je asi něco jinýho. Ale v té manze si pak nikdo nestěžuje, no :-)))
a bf by si mohl myslet, že si vymýšlím koniny...:-)))
Takže ty fanfikce a reál je asi něco jinýho. Ale v té manze si pak nikdo nestěžuje, no :-)))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Já ho mám rád - více v sub roli. A nejvíc asi koženým řemenem. :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Milujem ho, pred zasunutim, tak p***lku do červena a takisto aj rimm, lebo spankovat ***ku a potom jej spravit v ramci predohry rimming, hmm :D
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.