Přetahování
15. 11. 2024 v 22:45 Anonym
Pro některé to bude jistě hloupý dotaz. Nicméně i tak to zkusím. Když mi stojí, tak mám problém přetahovat do konce, už se mi i jednou stalo, že jsem měl natrženou uzdičku. Když je v klidu, tak není žádný problém. Co s tím? Mám jít na urologii? Nebo se to dá řešit i jinak?
Hloupý dotaz to určitě není. Rozhodně s tím zajdi za tvým praktickým lékařem, on ti řekne, co dál, jedná se o zdravotní problém zvaný fimóza. Není to nic vzácného nebo závažného, buď bez obav. Akutní stav se řeší operativně. V každém případě ale zajdi za praktikem, nepouštěj se do samoléčby.
Souhlasím - 12 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Jak bylo zmíněno, normálně se objednej na urologii. Tam ti řeknou co a jak.
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím
Nahlásit
Klidně mi napiš, můžeme to probrat.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
Zajdi k urologovi,já to měl taky,a už je to v pohodě
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jak může "jít za praktikem" když od dob chřipečky-19 jich většina ordinuje výhradně po telefonu nebo on-line? :-))
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 9
Nahlásit
Power: Tak ta většina se zřejmě koncentruje jen v Praze, kde je blaze, očividně.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Na internetu jsem vyčetl týden promazávat mastičkou PINĎA a potom nechat působit v heřmánkovém výluhu a opatrně zkoušet přetažení.Zkouším to a zatím mi to už skoro jde,takže praktikuji dál.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Doporučují navštívit Urologii a na operaci. Udělají Ti obřízku a budeš mít klid.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Dá se to řešit i bez operace, záleží na problému a tvém věku.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Když mi bylo tak 14, taky to nešlo. Postupně jsem to stahoval, nechal jsem ho postavit s předkožkou za ráfkem, nechal jsem ji tam. Pak to bylo v pohodě.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Vyjádřím se k tomu ještě jednou. Měl jsem problém s přetahováním a nestáhl jsem předkožku skoro vůbec. Bál jsem se, že půjdu na obřízku, takže jsem to neřešil. Ve 23 letech jsem zašel na urologii v Brně, kde je vyhlášená paní Monika Hanáková. Ta mi potvrdila, že pokud půjdu na obřízku, tak prostě budu mít klid.
Měl jsem z toho fakt velký strach, mohl jsem jít normálně do nemocnice, kde to trvá cca 20 minut, nebo si tu obřízku zaplatit za cca 8 tisíc (možná to bylo víc, nepamatuji si). Paní doktorka mi ukazovala její práci, jak se to naučila v Americe atd. jako jedna z mála dělá speciální druh obřízky, takže jsem do toho s ní šel.
Nebudu kecat, první 2 týdny to bylo fakt nepříjemný a byl jsem hodně vyčerpaný. Teď po 3 měsících nemůžu nic říct. Sex o dost lepší dříve 6/10 teď tak 8/10, masturbace ještě lepší.
V nemocnici v mém rodném městě mi řekli, že takhle povedenou obřízku snad ještě neviděli a že to mám velice dobře udělané a zahojené.
Pokud ti je jedno, že nebudeš mít "čepičku", tak bych šel do obřízky, ale hledat na netu recenze kam přímo jít.
Měl jsem z toho fakt velký strach, mohl jsem jít normálně do nemocnice, kde to trvá cca 20 minut, nebo si tu obřízku zaplatit za cca 8 tisíc (možná to bylo víc, nepamatuji si). Paní doktorka mi ukazovala její práci, jak se to naučila v Americe atd. jako jedna z mála dělá speciální druh obřízky, takže jsem do toho s ní šel.
Nebudu kecat, první 2 týdny to bylo fakt nepříjemný a byl jsem hodně vyčerpaný. Teď po 3 měsících nemůžu nic říct. Sex o dost lepší dříve 6/10 teď tak 8/10, masturbace ještě lepší.
V nemocnici v mém rodném městě mi řekli, že takhle povedenou obřízku snad ještě neviděli a že to mám velice dobře udělané a zahojené.
Pokud ti je jedno, že nebudeš mít "čepičku", tak bych šel do obřízky, ale hledat na netu recenze kam přímo jít.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
No já teda dyž se přetahujeme na páku s chlapama v hospě tak jim u toho hlavou rozbíjím popelník na stole a u toho mi teda p**o nestojí no.
30. 11. 2024 v 22:52 Anonym
A myslíte, že se budou ptát na můj sexuální život?
Určitě se zeptá jestli máš sex, jestli ti to při sexu vadí (bolí). Na základě toho by ti to chirurgicky ošetřili a na závěr ti dá radu, aby ses nějakou dobu sexu zdržel.
Ahoj Ak ti vadi len to ze je krátka uzdička, tak , tak dá sa chirurgicky odstranit len Uzdička . Sam som to absolvoval a pomohlo to
01. 12. 2024 v 22:32 Anonym
No děkuji za rady. Asi se tam někdy vypravím, jen letos už to nestihnu... Takže teď abych začal hledat co nejlepšího urologa...
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.