Nemoci

17. 11. 2024 v 16:01
Anonym

Jaká je reálně šance chytnout nějakou pohlavně prenosnou nemoc/infekci s použitím kondomu?

To záleží jakou ten tvůj spolusouložník má:)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak jde o to, kam si tu sprcku das, pokud pres hlavu, nechytnes pri libani opar ... :-)
Nahlásit

Po patnácti minutách ani pulz ^_^
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Bude záležet na tom, na kolik kluků tu šprcku použil před tebou, například ve trojce, či hromadném sexu, aniž by jí vyměnil.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nejhorší nemoc je chřipečka-19 :-))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Power (23/180/65)
---
To je pravda, 2 roky uz je out a power tim porad zije. Fakt se mu ty vakciny propalily do mozku a rozrezali mu tam tim grafenem. Zacinam pochybovat o jejich bezpecnosti v kombinaci s jeho zelenym mozkem ... :-)
---
To je pravda, 2 roky uz je out a power tim porad zije. Fakt se mu ty vakciny propalily do mozku a rozrezali mu tam tim grafenem. Zacinam pochybovat o jejich bezpecnosti v kombinaci s jeho zelenym mozkem ... :-)
Nahlásit

I8051 (53/184/97)
Jak může být něco out, když tvůj velký oblíbenec Flégr tvrdí, že chřipečka-19 už tady bude napořád? :-))
Jak může být něco out, když tvůj velký oblíbenec Flégr tvrdí, že chřipečka-19 už tady bude napořád? :-))
Nahlásit

V kombinaci s jeho... čímžeto?
Nahlásit

Záleží na tom, jak moc ta šprcka je děravá xDD
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak tak, u kondomu hrozí především nebezpečí defektu, každý kondomista by měl mít v povinné výbavě soupravu na lepení gum 8)
Nahlásit

To jistí protektor od Vraníku ^_^
Nahlásit

Nedovolená reklama, zab-te ho -_-
Nahlásit

Jen mi to přijďi říct hezky na férovku, za zády do očí. ^_^ Se bojíš coo. ^_^ Proto ty pomlčky ^_^
Nahlásit

Pomlčky sou kvůli místnímu robocenzorovi :P
Nahlásit

Takových týpků na netu už bylo a bude, kteří vyhrožovali nejčastějc pod vlivem alkoholových/omamných látek, že si to jako s někým vyřídí face to face xD
Jediná obava z toho ale je, že jsou to většinou až příliš úskoční zbabělci.
Vystřízliví a pak zatáhnou nejen p***l.. xDDD
Jediná obava z toho ale je, že jsou to většinou až příliš úskoční zbabělci.
Vystřízliví a pak zatáhnou nejen p***l.. xDDD
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jo i me tu nekdo vyhrozoval, tak jsme se potkali. Teda potkali, cekal jsem pul hodky a samozrejme nedorazil ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

I8051 (53/184/97)
To není nic neobvyklého že pokaždé naletíš, stejné to bylo i s tím příspěvkem na novou pračku :-))
To není nic neobvyklého že pokaždé naletíš, stejné to bylo i s tím příspěvkem na novou pračku :-))
Nahlásit

Já sháním pračku jestli se někdo zbavuje nebo nabízí příspěvek tak jsem tu xDDD
Nahlásit

No ja vim powere, ze nejsi z nejbystrejsich kotatek, ale za pracku uz to mam vraceny. Ze to nevis? Tvuj problem ... :-) A tady ten fajt? Uplne v pohode, dojedl jsem ve food courtu a jel dal, takze jen takova zastavka ... :-)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.