Bude to turnover?

17. 11. 2024 v 20:03
Anonym

Co má s tímhle společnýho buznaweb tatrmane? O_o A co jako, párkrát to řízene v Moskvě, zelensky si velkolepě vyhoní p**o a desetkrát tolik toho přistane v Kyjevě. Až padne pár velkých nemocnic, udeří zima a jeho energetický sítě který mu putler odbouchne nenaběhnou zahnou Zelenskymu zobáčik a zvadne, neb mu dojdou rachjtle a vlastní národ chcípajíc zimou a na infekce na něj vyhlásí hon. No a my budeme mít vypůlené oči, až putler zavře kohouty, neb ten ruSSký plyn, který dle Fyjalskyho a jemu podobných dezinformátorů už ubec nebereme, světě div se, stále, za trojnásobné ceny, žene naše plynové kotle, elektrárny a teplárny. :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

A co jako. Kolik jich jim dají a jak dlouho jim to povolení vydrží? Co přesně si od toho slibuješ? Já mám obavu že tenhle typ zbraní můžou ovládat jen Amíci a především Ukrajinci nemají žádné družice takže i zaměřovat je musí oni tzn přímý vstup USA do konfliktu a to se asi Puňťovi líbit nebude. Takže budeme doufat že mají povolení ale ne rakety:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Téma nevhodné na seznamku, takže mazej zpátky na lžidnes, hovninky a podobné weby.
Seznam, najdu tam co... si mám myslet.
Seznam, najdu tam co... si mám myslet.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Aby to spis nebylo neco na zpusob Hvezdnejch valek - Imperium vraci uder .. :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Hehe jen jsem mrknul na servery jak naši modro žlutí klávesnicoví válečníci už hrdinně oslavují plameny v Moskvě. Pokud vim tak Ukrajina, zatím, disponuje od uSSa raketama s akčním rádiusem cca 300km. A jueSSej zase zatím nehodlá dodat rakety s delším doletem. Když by tito klávesnicoví hrdinové píchli prstem do mapy, zjitili by že od nejbližší hranice s Ukrajinou je Moskva vzdušnou čarou cca 500km. Nemluvě o tom že než by systémy dostali na hranici, moskalové by se o ně dávno postarali, čili použitelnost je tak někde z vnitrozemí. Takže ty rachjtle jim jsou relativně k ničemu, nemluvě o tom že pokava to byla prauda, tak nad Moskvou už byly Ukrajinský drony který sundala PVO. Kdežto Moskva nemá problém zasypat Kyjev stovkama rachejtlí. Takže opět loutkovodiči nekontrolovatelně vyměšujícího bideta jednali ve stylu Amerika nemá trvalé přátele, nebo nepřátele, jen zájmy. :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Tak třeba ty rakety budou nakonec lítat i sem, a gaučovi válečníci konečně dosáhnou vyvrcholení :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.