Zličín
Zkus airbnb nebo booking ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přesně tak. Vem si pokoj na hotelu, socko.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
18. 11. 2024 v 21:53
Anonym
Anonym TommenBaratheon (21/174/74) NOVÉ
proč socko ?!? To že se ptám na rady znamená že nemám prachy ???
proč socko ?!? To že se ptám na rady znamená že nemám prachy ???
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Hotel stojí cca 2k za noc. to nemáte každý talíř?
Další možnost dodávka z "půjčsivrak.cz"
Nejlevnější možnost nafukovací matrace a urbex expedice.
Další možnost dodávka z "půjčsivrak.cz"
Nejlevnější možnost nafukovací matrace a urbex expedice.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Za flasku dobryho rumu pronajmu chatu. Dvere ti otevru na dalku a chce to ale tak 2-3 hodky, aby se vytopilo klimou a ohrala voda, tak musis rict dopredu. Vse bezkontaktne, flasku nechas tam ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Psal na Zličíně a ne v nějakým p***lákově i8051 :-))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Pro zeleny mozky powery jeste upresnim, ze je to 15 minut od Zlicina ... :-)
Nahlásit
Protože kdybys socka nebyl, tak si prostě otevřeš Booking, napíšeš do vyhledávacího řádku "Zličín" a nebudeš se takhle blbě ptát.
Nebo máme ten dotaz chápat nějak jinak, než že hledáš nějakej veřejnej hajzl, squat nebo nějakou podobnou zoufalost za kterou bys nemusel nic platit?
Nebo máme ten dotaz chápat nějak jinak, než že hledáš nějakej veřejnej hajzl, squat nebo nějakou podobnou zoufalost za kterou bys nemusel nic platit?
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Flašku ti tam může nechat prázdnou, až jí vypijí a vybílí chatu za tvou dobročinnost :-))))
Na dálku si jí opět zavřeš:-)
Na dálku si jí opět zavřeš:-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Vykopej si v lese zemljanku, tu můžeš používat celoročně. Pro vyhřátí v zimě stačí trochu dřevěného uhlí, které nekouří.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Jasně. A ještě když to tam pořádně obloží azbestem, tak to bude naprosto dokonalý hnízdečko lásky.
Nahlásit
ThomasTodd: jojo, úplně super. V půlce listopadu š***t někde v křoví u rybníka, to musí být naprosto dokonalý.... To je nějakej spešl web pro LGBT bezďáky?
Nahlásit
Já tu chatu beru jestli je to ta co myslím :p
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Extravízore a můžu tam jít s tebou? Tu flašku klidně zaplatím:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Za dve i vypnu kamery ... :-)
Nahlásit
To slibuje GIBS taky a p**u šišku. :-) A kamery umim vypnout i za cca 14kč/ks. Jen to bude vysekaný i s drážkama ^_^
A teď si suprvajzr naběhl na vidle. Jezina bude uraženej, že jeho útulnou chatičku jsi odmítl a tu íčkovu chceš.
Nahlásit
No to zase neee, moji jsem si hezky zrekonstruoval, ta ma i poctivou sprchu a splachovaci zachod :-)
Samozrejme, i krbovky :-) Delal jsem ji na podzim bo me primotopy chtely sezrat :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tak to moje, přímo topový, petry chtěj žrat pořád. :-) A mě to nevadí, neb je velmi rád krmim. :-) Jeje kdyby ty mohly vyprávět, co všechno už jim prošlo bříškem. Nedávno šel soused kolem a takový zběsilý bušení na dvéře že mi prej hoří komín, chudák byl nějak nesvůj když sem ho ujistil že jen kontrolovaně vytápim certifikovaným otopem dle mý tajný receptury a ten rudě svítící, metr dlouhej lišák nad deflektorem je jen projevem ideálního plně řízenýho procesu spalování. Slušně jsem ho poslal do pyči, nechť se stará o svůj sopouch a nebuzeruje ostatní, tak odtáhnul s kyselým gzichtem. :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Jezina ti hodně rychle vysvětlí, že sprcha a splachovací hajzl je rozmazlenost.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
My co ho nemáme jsme zase připravený na další šedesátej osmej, neb nám už nebude co vzít ^_^
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
A můžu to přijít zkontrolovat jestli dobře chladí? :p
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Za předpokladu že já budu moct kontrolovat jestli ty správně kontroluješ ano:)
Nahlásit
Ale psani bez diak***iky je v UJC normovano, vynechavani interpunkce nikoliv. A ja vyrostl na ASCII, zadny Unicode tenkrat nebylo, leda CP859 (Kamenicky), CP852 (Latin2) a Win1250 .. takze to byl slusnej chaos ... :-)
Nahlásit
Ty jen nevíš kde se píše ú a kde ů tak radši nepíšeš nic ale mě neoklameš:)
Nahlásit
Jo, timto vlastne eliminuji moznost chyb krouzku a carek :-)
Nahlásit
Stejně sem tě odhalil:)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.