Nemožnost se udělat

20. 11. 2024 v 18:33
Anonym

Ahoj, nedávno jsem měl po delší době sex jako aktiv. Nejdříve orál a pak anál. Týpek byl docela hot, ale nemohl jsem se prostě udělat. Čistý sex trval cca 25 minut a nešlo to, tak jsem navrhl opět orál, který jsme praktikovali dalších 20 a furt nic. Mu se to evidentně dost líbilo, ale pak začal být taky znuděný, jak se mi to furt nedařilo.
Když masturbuji sám, tak je všechno ok. Za cca týden jdu na sexuologii to řešit, neměl jste někdo obdobný problém?
Když masturbuji sám, tak je všechno ok. Za cca týden jdu na sexuologii to řešit, neměl jste někdo obdobný problém?

Nejspíš ti sex zevšednil a nemůžeš se dostatečně vzrušit.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Kolega Pugh to je trida, tak to ma bejt. Prazdny koule, plny brisko (jidla myslim) ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Malý tlak testosteronu. Míň honit před návštěvou šukafe.
A pokud přeženeš čas honění něbo prcání, jseš přehoněnej. dej pauzu a nech se znova rozdráždit.
A pokud přeženeš čas honění něbo prcání, jseš přehoněnej. dej pauzu a nech se znova rozdráždit.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

No, nejsi sám, mám to taky podobně. Pak nám napiš, co ti na té sexuologii řekli.
Já myslím, že je to hlavně v hlavě....
Ale může to být více faktorů....
Já myslím, že je to hlavně v hlavě....
Ale může to být více faktorů....
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Asi moc vyklochtanej kakáč :-))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Je to v hlavě. Pokud jsi dlouho neměl sex, mohla hrát roli nervozita. Pokud ti drží erekce, neřešil bych to zatím a zkusil znova. Tohle se občas stává.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Anonyme napiš mi, můžeme o tom pokecat - soukromě.....
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Zdravím, mám vysokou vydrž.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

No já jsem třeba zjistil že masturbace mi dává více uspokojení než samotný sex. U masturbace mám silnější orgasmus a víc si to užiju. A u sexu se sice udělám ale orgasmus není zas tak dobrej.... Takže kdybych si měl vybrat sex nebo masturbaci tak si jednoznačně vyberu masturbaci....
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Anonym:
pokiaľ ste prvý kráť v živote videli a hneď išli na sex, tak to by bolo celkom pochopiteľné, že si sa aj z dôvodu trémy nedokázal psychicky uvoľniť.
A ďalší faktor, že psychické vyžarovanie tvojho partnera ovplyvní aj tvoje psychiku. Možno pri inom partnerovi by to nebol problém
pokiaľ ste prvý kráť v živote videli a hneď išli na sex, tak to by bolo celkom pochopiteľné, že si sa aj z dôvodu trémy nedokázal psychicky uvoľniť.
A ďalší faktor, že psychické vyžarovanie tvojho partnera ovplyvní aj tvoje psychiku. Možno pri inom partnerovi by to nebol problém
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Mám spíš opačný problém :)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Kdezto ja se citim lepe pri sexu kdyz mu ukazu svuj vykon.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Twl to jako někomu vadí, když aktivnímu drží pták stát déle jak 40 minut? :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tady nejde o výdrž, tady jde neschopnost se udělat. A když do toho bušíš třeba hodinu a pořád nic nepřichází a přitom bys už moc chtěl, tak to už příjemné přestává být...
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Vždyť nemusíš celou hodinu :D prostě chvíli jedeš, chvíli ne atd
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

To máš jistě pravdu, zvlášť, pokud by to pomohlo se udělat. Pokud ne, tak je na tom stejně jako předtím. To byl jen příklad, že výdrž nemusí souviset s možností se udělat...
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ja rozumin ale co se tyce me tak ja mam vysokou vydrz.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.