Drony
Myslím, že bych se to naučil, pokud to není moc akční a rychlé. Občas létám na simulátoru, a mobulu 8 jsem párkrát prohnal po baráku. Fotit taky trochu umím, mrkni do galerie. Co natáčíš/fotíš?
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Wilcojote to se nestačí jen naučit ale když chceš lítat dronem tak si na to musíš udělat piloťák. Sice to vyřešíš za chvilku onlajn ale mít ho musíš
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Jako camera operátor není třeba licence.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Tady je to spíš samý masturb operator :-))
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ze jo powere? Ty jsi primo detskoslipeckovy masturb operator ... :-)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit
Co to vůbec znamená camera operator?:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
To teď často vyskakuje jako reklama na rekvalifikaci - operátor drona. To jako pracák proplácí? A kde najde takovej člověk uplatnění? Ještě jsem nikde takovej inzerát neviděl...
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
My třeba drony využíváme ke kontrole rýn nebo hromosvodů případně všeho ve výškách nebo špatně přístupných místech:)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
To bych fakt chtěl vidět jak kontoluješ rýnu a hromosvod, když jako bukvice ani nevíš co to je :-))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Já to vědět ani nepotřebuju:)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Camera operator ovládá pouze kameru.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Já bych taky chtěl honit drona, ale nemůžu, jsem v zakázaný zóně, kde lítat nesmím.
Nahlásit
Jezino to já taky ale když si chceme s juniorem zalítat tak si prostě zajdem nebo zajedem někam kde lítat můžeme. Ale chápu že ne všichni se můžou svobodně pohybovat a pak sou tu jedinci který nenapadne někam jít:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ja bych si rád natočil svojí chatičku z ptačí perspektivy, jít můžu kde je to povolené, ale tam s sebou chatičku nepotáhnu.
Nahlásit
Ono by to na letišti taky šlo, problém je, že musíš mít pilotní průkaz a zvláštní povolení k provozování dronů na letišti a to se vydává jen vyjímečně z bezpečnostních důvodů.
Pokud by někdo použil dron v ochranné zóně a byl by přistižen měl by velké oplétačky se zákony. Jsou za to vysoké pokuty.
Drony se nesmí používat ani ve městech, na dětskych hřištích, v parcích, prakticky všude, kde se nacházejí lidi. Drony mohou způsobit těžké ublížení na zdraví, případně i zabíjet a to vrtulemi, které se otáčí vysokou rychlostí.
Mj se mohou používat do určité výšky v letu z důvodu, že by mohlo dojít ke kolizi s jinými letícími dopravními prostředky. Takže je bezpodmínečně nutné si naštudovat všechny podmínky k provozování dronů.
Pokud by někdo použil dron v ochranné zóně a byl by přistižen měl by velké oplétačky se zákony. Jsou za to vysoké pokuty.
Drony se nesmí používat ani ve městech, na dětskych hřištích, v parcích, prakticky všude, kde se nacházejí lidi. Drony mohou způsobit těžké ublížení na zdraví, případně i zabíjet a to vrtulemi, které se otáčí vysokou rychlostí.
Mj se mohou používat do určité výšky v letu z důvodu, že by mohlo dojít ke kolizi s jinými letícími dopravními prostředky. Takže je bezpodmínečně nutné si naštudovat všechny podmínky k provozování dronů.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
To je tak Jezino, kdyz zase resis neco, cemu vubec nerozumis a zese jsi to jen opsal z netu. Tak si ten pilotak udelej, ne? Co ti brani? Muzes si pak natocit chaticku za vzduchu, na to nepotrebujes bejt v kilometru vejsky ... :-)
Jo študoval jsem podmínky, protože jsem chtěl vědět co a jak, kdybych si pořídil dron. Nejsem jako ti, kteří si ho pořídí a neřeší případná rizika provozování dronů.
A s dronem kolem chaty lítat nemohu, protože jí mám v hlídané vzletové zóně. Současně mi i letadla jdou i do sedu. Takže když je rušno, tak je to docela mazec když přistávací letadlo ti přelétà chajdu cca 15-20 m nad štítem.
Ty si to představuješ, jak Hurvínek válku.
A s dronem kolem chaty lítat nemohu, protože jí mám v hlídané vzletové zóně. Současně mi i letadla jdou i do sedu. Takže když je rušno, tak je to docela mazec když přistávací letadlo ti přelétà chajdu cca 15-20 m nad štítem.
Ty si to představuješ, jak Hurvínek válku.
Nahlásit
Nejsi u Ruzyne, ale u letiste s minimalnim provozem. Takze muzes pozadat vez o let s dronem. Standardni situace. Na to se te ptaji i u zkousek. Stejne jako bych tam volal s UL ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jenže povolení vydává Ruzyně, blbečku, ne letový dispečer, ten mi může na základě povolení dát svolení. Ono to tak jednouduchý není. Letiště spravuje Ruzyně.
Nahlásit
Ptal jsem se.
Jak tak čtu, ty bys mohl dělat všem dědkům vševědům hlavního vševěda.
Jak tak čtu, ty bys mohl dělat všem dědkům vševědům hlavního vševěda.
Nahlásit
"Drony mohou způsobit těžké ublížení na zdraví, případně i zabíjet a to vrtulemi, které se otáčí vysokou rychlostí."
Pokud je ovládá někdo jako Jezina, tak zcela určitě.
Btw Jezino, myslíš že je dobrej nápad tady, byť nepřímo, veřejně navigovat k té tvojí chatrči?
Pokud je ovládá někdo jako Jezina, tak zcela určitě.
Btw Jezino, myslíš že je dobrej nápad tady, byť nepřímo, veřejně navigovat k té tvojí chatrči?
Nahlásit
Ano, jako drzitel A1 vim urcite vice, nez ty. Ty si kup drona v C0 a muzes si natacet kadibudku vo106 i bez papiru :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přijedeš mě navštívit?
Přijedeš mě navštívit?
Nahlásit
Helee, autorovi Twinkovi je jeste 16, to by Jezina jeste asi vytrpel a za tu sexualni instruktaz by mu to twink natocil shora .. :-)
Nahlásit
To buď v klidu, nemám jedinej smysluplnej (a vlastně ani nesmyslnej) důvod, proč bych to dělal.
Nahlásit
Nojo íčko, ale on hledá camera operátora, a ne masturbátora.
Nahlásit
Ježíš Jezino co to meleš o Ruzyni? Pokud nejsi v CTR nebo TMA Ruzyně tak ti stačí povolení od dispečera nebo správce daného letiště. Ono je to teda trochu složitější ale celkově tě nic neomezuje a to ani když chceš letět vrtulníkem. musíš se něčím řídit to jo ale rozhodně ne Ruzyní
Nahlásit
Odporujes Jezine Bombiku? On vi preci vsechno, pred par hodinama si to nacetl na netu, jen to ale nepochopil ... :-)
Nahlásit
Ajo veřejně se omlouvám a už to nikdy neudělám:)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.