Sex s černochem
Ne. My sexujeme jen s lidma:)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 10
Nahlásit
Přesně, nejsme zoofilove:-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Ne a pokud narážíš na stereotyp ohledně velikosti, tak to fakt nezáleží jen na rase... :-D Jinak je to člověk jako každý jiný...
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
"Stereotyp" víceméně pro pobavení... Pracoval jsem několik let pro velkou nadnárodní společnost. V naší pražský filiálce ve stejnou dobu pracovalo 5 Afričanů, z nichž jeden se mnou na oddělení. Mám přes 180 cm... můj čokoládový kolega mi byl po ramena, ale "hadici" měl po kolena. Když jsem "to" zahlédl v šatně poprvé, určitě by se mi orosily brýle, kdybych nějaké nosil :-D Pozn.: Jak na tom byli ti ostatní nevím, nikdy jsem se s nimi v šatně nepotkal.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Nejdriv se zepta na sex s krivym perem, pak na sex s cernochem. Co takhle sex s cernochem s krivym perem, to nechces? 2in1! ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Je správné, že je uvážlivý a nejde do ničeho živelně. Před tak důležitým aktem je potřeba promyslet všechny možné varianty :-D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tak mám kolegu co ho má v podstatě po kolena, ne nemá amputované nohy. ^_^ A Jelikož je vyššího vzrůstu a má problémy se zádama, tak vždycky když si na šatně pere v umyvadle fusekle po šichtě tak u toho musí stát s nohama do áčka. Jinak bychom ho, jak už párkrát, stěhovali v předklonu do sanity. Samozřejmě zásadně vždy tuto delikátní činnost provádí nahej, takže to zezadu vypadá jak visící splachovadlo od hajzlu ve vichřici. :-D Zajímavý že vždy o půl třetí maj uklízečky nejvíc vytírání na šatnách a na podlaze u umyvadel si vždy dávají velmi, ale velmi záležet. ^_^
Nahlásit
To by mě zajímalo, zda si nechá s úsměvem na tváři tvrdě protáhnout 30 centimetrovou kládou dírku?
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
S černochem ne a asi už to nedoženu, kterej černoch by chtěl prcat s dědkem :D ale jinak asi SKORO všechny rasy kromě indiána a eskymáka... což teda na to, že jsem nevytáhl paty dál jak do rakouska je ve střední evropě docela výkon, ach ta globalizace... aji s arabem jsem kdysi cosi podnikl, to byl asi nejhorší zážitek... on do toho šervůdu chodil pravidelně a pak dycky skuhral že to neměl dělat a že je to špatně a řikali mně to aji kamoši že se s nima choval stejně... d***l :D s kazachem se mi to líbilo docela ale nesplnil jsem očekávání, čekal že ho přibiju na trám a zbičuju nebo tak něco a nebyl tedy prostým seksem uspokojen :D a nejvíc asi s vietnamcem sem byl spokojen, ten byl nejvíc nej... s cikánama se kterýma já jsem byl jsem byl taky spokojen, ne už tolik s cikánkou která mně po rozchodu nechala pod postelí použité vložky a kalhotky s hnědým proužkem... -_-
Nahlásit
To buď rád, že ti tam nenechala i to howno.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Jezino, ten hnědej proužek nebyl od čokolády, takže vlastně kus nechala ...
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Kirva Buřte, to je na knížku xDDD
Nahlásit
Ja si taky rikam, co nam z Burta pada za perly, to je na pameti ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Šak to tady nepíšu prvně, to jsem sem dával už víckrát a většinou v podobných tématech kde někdo řeší "mezirasové" vztahy či sex... co jste tak překvapení, vy to nečtete nebo co? :D
Nahlásit
BussterX: Dobrý příběh!
Já bych to s černochem zkusil, pokud bych měl jistotu, že je zdravej a má rozum. Maj hezká těla, jsou takoví svalnatejší. Já jsem naopak chlupatej brambor.
Já bych to s černochem zkusil, pokud bych měl jistotu, že je zdravej a má rozum. Maj hezká těla, jsou takoví svalnatejší. Já jsem naopak chlupatej brambor.
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.