Kluk za peníze
30. 11. 2024 v 01:58 Anonym
Chapu, ze to spouste lidem bude vadit atd, ale jen se chci zeptat, kde se da v praze kopit mladej kluk cca 18-20? asi je to uchylka, ale proste me berou kluci co jdou za prachama... samozrejme se moc tesim na odpovedi, vubec netykajici se otazky :-)
V Praze si myslím že sou na každým rohu:)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
30. 11. 2024 v 02:25 Anonym
Hmmm taky celkem konkretni odpoved :-) samozrejme dekuju
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Vinohradská 25 ,tak sis to predstavoval ? :))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tak co tady čtu tak paladko by mohlo jít:-0
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jako kde se dá koupit v Praze mladej kluk cca 18-20 nevím, ale třeba v Mexiku je to na každým rohu a dokonce si v katalogu můžeš vybrat konkrétní část kterou chceš. ^_^ A jelikož to tam funguje jak u v kladovýho bankomatu, můžeš nějakýho kluka cca 18-20 vložit do systému, respektive jakoukoliv jeho část a dostaneš zaplaceno, většinou teda v opiátech či barbiturátech. ^_^ Ale třeba maj i dceřinku někde v Praze. ^_^
Nahlásit
Tak hod rovnou nabidku a urychli to, nejakej nestastnik ti jiste napise ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Není to moc vyhodit tolik peněz za jednorázové použití vykloktané díry s rizikem, že tě jeho pasák požádá o nadstandardní příplatek za amortizaci.
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Denisi, musíš si vybírat chlapce, kteří jsou v "branži" noví a jejichž otvory nejsou dosud vykloktaný ;-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Fakt jo? Kdybys mi to nenapsal, asi bych to nevěděl. Proto chcu panice a ne kluka s análním tunelem.
A hezky zaučit, aby věděl co, kdy a jak.
A hezky zaučit, aby věděl co, kdy a jak.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Zaucuje Jezino nekdo, kdo neco umi a ne ty, co mel sex naposled v devadesatkach. Nebo si fakt myslis, ze nejakej 15 letej panic bude chtit prijit o panictvi s hloupym 61 letym senilnim dedkem na zatuchly chate s kadibudkou? Vazne?... :-)
Nahlásit
Když se zaměříš na typické české moučníky, nesmíš opomenout klasickou bábovku. Zkuste tento jednoduchý recept a pusťte se do pečení. Výsledkem bude vláčná, jemná a nadýchaná bábovka, která ti bude mizet pod rukama.
Nahlásit
To je nápad, budu lákat kluky na buchty a bábovky . . . :-))))))
Umíš ičko upéct bábovku?
Umíš ičko upéct bábovku?
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Nevim. Asi bych to podle receptu dal, necham to ale zkusenejsim. Nas zasobuje sousedka. Dnes byly ranni rohlicky obzvlaste vypecene ... :-)
Nahlásit
Jestli ji umí upéct íčko, je úplně irelevantní - důležitější je, jestli bys to uměl ty.
Nahlásit
Já jí umím a hlavní přísadou jsou pilníky. ^_^
Nahlásit
Já tě budu chodit pravidelně potají krmit. ^_^ Jen si to musím někam napsat, opičkám banány, tygříkovi černocha ^_^. Mám v hlavě duto, tak se klidně může stát že to prohodím. :-[
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
To bych byl pak na dietě a op**ek by bylo o jednu více:-)
Nahlásit
No, a taky by jich spousta přišla do jináče ^_^
Nahlásit
Klucinku tím chceš říct že vojtovijakubovi bys dal banánek a tygrovi Vojtujakuba? Nebuď rasista:)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
A kam se ten autobusák vůbec poděl?:)
Nahlásit
Jeden uživatel z Bakova nad Jizerou, okres Mladá Boleslav, se na jedné seznamce nabízel dokonce jen za odvoz. Ale už mu není 18-20, ale 24 :)
On se ellvin nabízel i tady i jinde takže to nebylo na jedné seznamce:)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Neserte se do Elviry, kdyz tu mesice neni a nemuze vas poslat do pi-ci. To se nedela ... :-)
Nahlásit
Kde je mu vůbec konec, buď si někoho našel tak se na to tady vysral, a nebo se na to tady prostě jen vysral. :)
Kdyby se mi fakt líbil a já ho fakt chtěl a jinak by to nešlo tak bych si jednou v životě za to klidně zaplatil :D
Nahlásit
Tak dobre, kolik das klukuluku? ... :-)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.