Harfa
01. 12. 2024 v 12:50 Anonym
Ahoj. Nemá někdo zkušenost že WC na Harfě. Byl jsem tam minulou neděli na malé. Vedle mě stál sympatický kluk cca 18 let. Koukal po mě a já si všiml že mu pěkně stojí. Bohužel jsem měl na spěch. Diky za info. Aleš
P.S. Kdydy jsi to četl, zanech kontakt.
P.S. Kdydy jsi to četl, zanech kontakt.
Občas tam chodím honit celý nahý
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Hmm,třeba ti něco uteklo, a třeba taky ne :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Tvle a já už myslel že se tu bude hovořit o grilovaných žebírkách :'(
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Někdo tu veřejně nechá kontakt aby všichni viděli že chodí honit na Hajzl. Tohle ti určitě projde:)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Anonyme to že jsi schovanž za anonymní nick ten kdo by napsal ti nebude....dej i dvě a dvě a zastřel se
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tvl... lovit na veřejných záchodcích :-o To je asi návrat osmedesátek :-D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Ale zas je to takový romantický i když trochu v rozporu s tvrzením že dnešní mladá generace je nejchytřejší v historii:)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jakej návrat 80 jako? na hajzlech se honilo vodjakživa a nikdy to nepřestalo... tyvole kam jinam jako mají chodit ženatí chlapi okukovat p**a a honit a kouřit s chlapama? těžko jim žena bude trpět courání někde po nocích, a v buznaklubech maj otevřeno obvykle až večer (díra na trhu?), takže chudákům ženáčům zbývají veřejný hajzlíky a keříky za teskem... no a tam se za těma ženáčema stahujem my buzny jako vlci za zraněným jelenem páč je to snadná kořist, že... :D
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Buřte, omlouvám se za nedostatek zkušeností. Když já tam chodil výhradně jen za tím primárním účelem a ještě jsem pokaždé čekal, až všichni odejdou a nikdo tam nebude. Navíc jsem se domníval, že lovům na veřejných hajzlech odzvonilo s nástupem internetu...
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Co? ty chodíš na veřejnej hajzl JENOM chcát nebo kadit? notyvole.... O_o
Nahlásit
Já tam třeba nechodim ubec ^_^
Nahlásit
Jsem jediný komu to připadá divný, já bych fakt nevěděl jak reagovat a i kdyby se mi to líbilo ...
Nahlásit
Ne, nejsi jediny, my normalni jsme stale v prevaze. Ikdyz co je dnes normalni ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
BussterX (103/130/150)
Jakej návrat 80 jako? na hajzlech se honilo vodjakživa a nikdy to nepřestalo... tyvole kam jinam jako mají chodit ženatí chlapi okukovat p**a a honit a kouřit s chlapama? těžko jim žena bude trpět courání někde po nocích, a v buznaklubech maj otevřeno obvykle až večer (díra na trhu?), takže chudákům ženáčům zbývají veřejný hajzlíky a keříky za teskem
takže bisexky
Jakej návrat 80 jako? na hajzlech se honilo vodjakživa a nikdy to nepřestalo... tyvole kam jinam jako mají chodit ženatí chlapi okukovat p**a a honit a kouřit s chlapama? těžko jim žena bude trpět courání někde po nocích, a v buznaklubech maj otevřeno obvykle až večer (díra na trhu?), takže chudákům ženáčům zbývají veřejný hajzlíky a keříky za teskem
takže bisexky
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Asi ti došel kredit tatrošu, chybí ti tam eště zbytek té mé úvahy, ta pointa, doplnim cos vynechal:
XXX
Před 6 hodinamiOff-line BussterX (103/130/150)
...no a tam se za těma ženáčema stahujem my buzny jako vlci za zraněným jelenem páč je to snadná kořist, že... :D
XXX
Před 6 hodinamiOff-line BussterX (103/130/150)
...no a tam se za těma ženáčema stahujem my buzny jako vlci za zraněným jelenem páč je to snadná kořist, že... :D
Nahlásit
Tak ono to můžou bejt i jen bisexky mezi sebou. ženáči s ženáčema, že? Jak pozná ženáč, že ten druhej je buzna? Nebo tys tam bussi snad chodil do křoví? za ženáčema?:)
Nahlásit
Ja myslím, že hastrman to pochopil presne podľa tvojho zámeru.
Nahlásit
Sám asi přesně nevím, jakej jsem měl záměr, ale z mého pohledu nemohoucího impotentního staříka si už dneska dělám p***l jak z těch pokryteckých ženáčů šmejdících na hajzlech, tak i z těch buziků co jim dělaj matrace, takže asi fifty fifty, ale nevylučuju, že vidíš do hlubin mé psyché líp než já :) pac a hajlíček na slovensko :*
Nahlásit
Já si honím na verejnych zachodech v Obchodním Centru Krakov.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Ja vam nechci brat ty falesny predstavy i zenatycch bisexech, ale bezny zenaty bisex ma invenci, moznosti a prostredky si zasexit s jistou mirou kultury a nepotrebuje k tomu rychlovky na hajzlu. Na hajlzech se dle mistnich referatu schazej buzny, ktere se zde neustale vyptavaji, kde je dira v kabince a potrebuji kazdy den nove dobrodruzstvi. Zase ale tatraman tam kourici ptaky v kabinkach ma jiste vetsi prehled a jeho notysek by vydal za mensi pruzkum STEMu ... :-)
Nahlásit
Íčko, bežný ženáč v brně - utajený bisex před 15 lety, který makal někdě ve fabrice nebo ve skladu v marketu a pak šel od hlavasu kde vystoupil ze šaliny na zvonek, kde ho čekal bus k nim na dědinu, tak to bral přes šervůd, kde měl 30 - 60 minut na to aby někoho splašil na hoňku nebo víc... byl jsem jednu dobu na skvotu (hostem :D) hned u šervůdu a měl jsem to všechno z první ruky, sem tam s těma ženáčema denně vykecával... už jsem to tu psal nejednou...
Nahlásit
Tvl, já b***c myslel, že si někdo chce povídat o Harfě - zvučném hudebním nástroji a oni zase myslí na mrd.
https://youtu.be/JCSS-DzM5eQ?…
https://youtu.be/JCSS-DzM5eQ?…
Nahlásit
Nojooo, ale to je Brnooo, to neni jak u nas v centru ... :-)
Nahlásit
Ano, to rozhodně není, tam u vás je to ještě horší. :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Bisex ma invenci
--------------------------
Jak jsou bisex invenční názorně vidíme na chudáčkovi i8051 :-))
--------------------------
Jak jsou bisex invenční názorně vidíme na chudáčkovi i8051 :-))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Jak tak čtu ičko má Václavák pěkně prošlápnutej...:-))))
Nahlásit
Na Harfe je to docela OK. Taky jsem se tam s tim setkal. Chvilku jsme pohonili a nic vic. Je to tam mnohem lepsi nez v Palladiu, vetsi klid i cistota.
Nahlásit
Na Harfě jsou dinosauři, ale č***ka jsem tam nějak neviděl :O xD
(málo na záchodě asi)
(málo na záchodě asi)
Nahlásit
Já vím že konkretne v Obchodním Centru Chdov je vetsi cistota nez v Palladiu
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.