Líbí se mi učitel
02. 12. 2024 v 15:38 Anonym
Ahoj, líbí se mi jeden učitel.
Mohl by mi prosím někdo poradit jak ho mám tajně zbalit a jestli vůbec do toho mám jít?
Mohl by mi prosím někdo poradit jak ho mám tajně zbalit a jestli vůbec do toho mám jít?
Raději od toho upusť, pokud nechceš, kdyby se profláklo, že s ním máš poměr, ho vyhodili ze školy.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
V šatně až budeš..musit být celý nahý a až půjde kolem tak uvidíš co udělá.
Nebo zkus když ti bude stát a bude to víc viditelný přes kalhoty tak co udělá když to uvidí :D
Nebo zkus když ti bude stát a bude to víc viditelný přes kalhoty tak co udělá když to uvidí :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
Co udělá Public? Vyžene ho o tělocviku běhat, aby se vyblbnula vyléčil z těch choutek.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Tajně zbalit? Co z toho budeš mít když ho zbalíš a on o tom nebude vědět?:)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Heterosexuální učitel bude štěstím bez sebe, když ho bude pologramota, který ani neumí česky (zbalit/sbalit), obtěžovat a dělat z něj homosexuálního pedofila. Navíc bude štěstím bez sebe, že bude ohrožena jeho profesní kariéra a ohrozí to jeho rodinný život.
Nechej si tu Anonyme radit od tupé Jeziny.
Nechej si tu Anonyme radit od tupé Jeziny.
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Nech ho na pokoji ! Nekomplikuj jemu i sobě život.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
Je tvůj, ten sbor, jseš král, náš vzor...docela to ladí ale něco mi tam vadí....
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Správně jsi tam dal Kalvodo vykřičník. Anonym teď pochopí tvůj důraz ve větě. :-)
Nahlásit
Ikare, komu tu radím blbě? Přečti si nejdříve, co píšu a pak tu piš ty svý sračky.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Jezino, Ty se ptáš, komu radíš blbě? V tomto konkrétním případě je to celkem ok, ale jinak v 95% píšeš nesmysly.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Počkej, až budeš ze školy ven, matu***a, devítka, diplom...
Pak si ho najdi na grindru :-D
Pak si ho najdi na grindru :-D
Nahlásit
Před 14 hodinamiOff-line Ikar (45/182/80) NOVÉ
Jezino, Ty se ptáš, komu radíš blbě? V tomto konkrétním případě je to celkem ok, ale jinak v 95% píšeš nesmysly.
Souhlasím • NesouhlasímNahlásit
Tak to nečti, nebo ti v tom něco brání?
Souhlasím • NesouhlasímNahlásit
Tak to nečti, nebo ti v tom něco brání?
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Začal bych tím že bych si zjistil jestli nemá ženu a děti, pokud ano tak je tu mnohem menší šance že by byl gay :D
Nahlásit
Ahoj! Chápu, že tě přitahuje někdo, koho vnímáš jako inspirativního a zajímavého, a rozumím tomu, že city mohou být v takové situaci intenzivní. Nicméně, pokud jde o učitele, je důležité si uvědomit, že mezi vámi je určité mocenské postavení, které by mohlo situaci komplikovat. Učitelé mají své profesní povinnosti a jakýkoliv osobní vztah s žákem by pro ně mohl mít závažné důsledky, nejen v jejich kariéře, ale i v osobním životě. Možná by bylo dobré zaměřit se spíše na to, co tě na tom učiteli přitahuje – je to jeho osobnost, znalosti, způsob komunikace? Tyto vlastnosti si můžeš najít i u někoho jiného, s kým by bylo možné mít rovnocenný a zdravý vztah. Pokud máš pocit, že tě to trápí nebo si s tím nevíš rady, určitě není špatné si o tom s někým popovídat, třeba s kamarádem nebo i s někým tady, aby ti pomohl ujasnit si, co dál. Držím ti palce a věřím, že najdeš správnou cestu, která ti přinese štěstí a klid.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přátelé, a jak víme, že anonym, který se zamiloval do učitele není šestasedumdesátiletý pan František, student uiniverzity třetího věku? aha.... :P
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jak bylo naše mládí bezstarostné... :) Nás učili samí politicky uvědomělí soudruzi a zasloužilé soudružky, u kterých byste jakoukoli fyzickou atraktivitu marně hledali. No, mnozí z nich nás ale docela dost naučili :)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Mně se zase včera líbil jeden barman v jedné nuselské kavárně pod Synkáčem, ale neměl jsem tu drzost se ho zeptat jestli je zadaný (to, že byl gay bylo poznat, protože žádný heterák dámskou náušnici)
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Titane neptal bych se ho, jestli je zadaný, ale jestli ho mohu po směně někam pozvat na něco dobrého, a pak při večeři či drinku (pokud by se pozvat nechal) z něj vytáhnout všechny info... jen takovej nápad, nechcu ti kecat do toho co máš dělat :)
Nahlásit
04. 12. 2024 v 06:33 Anonym
Omlouvám se zapomněl jsem napsat že mi je 19 a jsem na střední.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Anonyme, je úplně šumák, jestli je gay. "Vztah" učitel+žák je prostě z mnoha důvodů nepřijatelnej.
Nahlásit
Je jedno že je gay, je to asi na stejné úrovni přijatelnosti jako prcat s členem rodiny.
Doslova jen kvuli tomu že s tebou mává puberta chceš riskovat jeho karieru kterou si budoval? Usmivej se na něj, vyhon si nad nim, ale nelez do jeho života. Pokud je to tak intenzivni počej rok po tom co vystuduješ.jestli ho nenajdeš na grijndru po studiu tak je nejspiš zadanej. Větsinou učitelé mají partnera protože jsoi green flag
Doslova jen kvuli tomu že s tebou mává puberta chceš riskovat jeho karieru kterou si budoval? Usmivej se na něj, vyhon si nad nim, ale nelez do jeho života. Pokud je to tak intenzivni počej rok po tom co vystuduješ.jestli ho nenajdeš na grijndru po studiu tak je nejspiš zadanej. Větsinou učitelé mají partnera protože jsoi green flag
Nahlásit
16. 12. 2024 v 06:47 Anonym
Dobře díky za vaše názory asi se na to vykašlu je to špatný nápad.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Anonyme, vůbec si těch závistivců tady nevšímej. Většina z nich už neměli sex od přelomu 90. let a roku 2000.
Sex mezi muži byl dříve taky tabu… a podívej dnes. Je to norma a budoucnost západu. ;)
Změna pohlaví, identifikace dle nálady, sledování polonahých dětí na TikToku, to vše jsou normy dnešní doby stejně jako sex za FO nebo lepší známky.
Pokud se ti líbí a je starý jako tvůj otec co tebe a matku opustil tak je celkem pochopitelné že hledáš mezi staršími..
Přeju vám klidný a ničím nerušený sex na školním pozemku, věř mi že pokud je ženatý a má třeba syna ve tvém věku tak je to o to lepší. :)
A zpráva pro MxP : Pokud se člen rodiny rozhodne mít sex s dalším členem rodiny tak je to furt lepší než aby se hádali, nebo navzájem snažili přebrat dědictví… podívej na sebe, tebe strejda určitě nechtěl ani ve 13ti!
Sex mezi muži byl dříve taky tabu… a podívej dnes. Je to norma a budoucnost západu. ;)
Změna pohlaví, identifikace dle nálady, sledování polonahých dětí na TikToku, to vše jsou normy dnešní doby stejně jako sex za FO nebo lepší známky.
Pokud se ti líbí a je starý jako tvůj otec co tebe a matku opustil tak je celkem pochopitelné že hledáš mezi staršími..
Přeju vám klidný a ničím nerušený sex na školním pozemku, věř mi že pokud je ženatý a má třeba syna ve tvém věku tak je to o to lepší. :)
A zpráva pro MxP : Pokud se člen rodiny rozhodne mít sex s dalším členem rodiny tak je to furt lepší než aby se hádali, nebo navzájem snažili přebrat dědictví… podívej na sebe, tebe strejda určitě nechtěl ani ve 13ti!
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
To nevim, možná si dělá p***l, možná nastavuje zrcadlo, možná si u toho psaní mastí p**o... co já vim, do hlavy mu nevidim...
Tak tento ksindl opravdu žádné zrcadlo nenastavuje, na to nemá mozkovou kapacitu, stačí si jen přečíst jeho ostatní příspěvky. To ostatní možná ano... :-)
Na dementní příspěvky ano... :-) A to prudérní vůbec nejsem, jsem pro každou srandu. Tento maník svojí prezentací mi vůbec nesedí, mám na něj vyloženě averzi... Jestli si tu dělá jen p***l a je inteligentní, tak se stejně můj postoj vůči němu nezmění...
Ucitel nikdy, ale pamatuji si mladou učitelku na druhém stupni, celkem vyvinutá jak kozy tak p***l, tak když přišla v teplakach po telaku a psala na tabuli, tak se jí ta půlka úplně třepala xD
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.