Citlivý péro

04. 12. 2024 v 06:38
Anonym

Potrebuju prosim poradit a bez zbytecnych komentaru, diky. Je mi 18 a mam dost velkou potrebu si porad honit. Asi to je uz zavislost, ale o to mi nejde. Miluju ten pocit, takze masturbovat budu dal. Mam ale hodne citlivy pero. Staci jenom kdyz na neho sahnu, tak se mi chce strikat a to jsem si ho pred tim ani nehonil. Musim porad honit prerusovane, treba 10 sekund a pak zastavit protoze bych strikal. Nema nekdo tip, kvuli cemu to tak mam? Nebo aspon radu, jak delsi dobu nehonit? Dekuju za komentare k tematu

Neomezuj se hoň a stříkej kdykoli máš chuť :-))
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

Dělej si to dle potřeby a jak chceš. Jsi v dobrém věku. Je to v pořádku :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Myslím že řešíš něco, co řešit nemusíš. :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Anonym
Nema nekdo tip, kvuli cemu to tak mam? Nebo aspon radu, jak delsi dobu nehonit?
---------------
Kvuli cemu to mas? Mas to proto, ze mas citlivy pero. A jak delsi dobu nehonit? Proste delsi dobu nehon ... :-)
Nema nekdo tip, kvuli cemu to tak mam? Nebo aspon radu, jak delsi dobu nehonit?
---------------
Kvuli cemu to mas? Mas to proto, ze mas citlivy pero. A jak delsi dobu nehonit? Proste delsi dobu nehon ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Mám to podobné ne teda tahle extrémně ale taky mám citlivý p**o. Zkus znecitlivující sprej a cvič pánevní dno pro lepší kontrolu .
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Průser je, že jsi gay a máš rád p**a. Když vidíš svý p**o, jsi tak vzrušenej, že hned stříkáš...
????????????????????
????????????????????
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

No voe... říká se tomu "mládí"... Nech tomu volnej průběh. Tělo si řekne samo, co potřebuje.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ale zase mu rozumím, protože když do toho půjde s někým, tak to asi nebude úplně nejpříjemnější...
Nahlásit

Citlivý p**o je důsledek velkého množství pohlavních hormonů. Proto jsi vzrušivější, než běžní kluci. Buď rád, že to tak máš, co by za to mnozí dali, kdyby se mohli rychleji vzrušit k výstřiku.
Časem postupně s věkem se to bude stabilizovat do normálu.
Časem postupně s věkem se to bude stabilizovat do normálu.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

V klidu, jsi prostě jen nadrženej jak stepní koza, v 18 to mimo normu fakt není, časem otupíš. Krom toho, u subíka to vůbec nevadí ;):)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Spíš se jedná o rozdojeného kozla. ^_^
Nahlásit

Kdysi tu psal jeden kluk s obdobným problémem, že mu pomáhá studená sprcha a stálá chuť na honění a sex po ranní sprše není tak intenzivní.
Ráno bývá v krvi největší množství testosteronu, ostatně testosteron si můžeš nechat změřit na specializovaném pracovišti, kde se právě kvůli tomu dělá ranní odběr.
Tam také chodí lidi kteří mají problém se vzrušením, protože mají nízkou hladinu tohoto hormonu.
Ráno bývá v krvi největší množství testosteronu, ostatně testosteron si můžeš nechat změřit na specializovaném pracovišti, kde se právě kvůli tomu dělá ranní odběr.
Tam také chodí lidi kteří mají problém se vzrušením, protože mají nízkou hladinu tohoto hormonu.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ja uz jsem v 24 letech otupeny protoze mi tak je.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Nemáš fimózu a nebo krátkou uzdičku?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ne, nemám ale mám vysokou vydrz
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já se udělám třeba jen když se mi v kalhotech postaví a jen pohnu nohou, nebo když si ho vyndám a postaví se mi, tak než bych nasadil gumu přes žalud, tak už jsem hotovej, ranní stoják je jistota, otočím se a už stříkám, ještě to máš dobrý, ale taky čekám, kdy to přejde.
Nahlásit

Doslo ti Tropojo, ze se sms_y nepta tebe, ale autora dotazu? Ty nejsi moc bystre kotatko, vid? ... :-)
Nahlásit

07. 12. 2024 v 08:47
Anonym

SuperZoo: Ja to mam nekdy takhle a nekdy je to v pohode. A u nasazovani gumy to jeste zvladam, ale kdyz zasouvam, tak uz mam od cumu cely pero a gumu
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Anonym: už se ani nesnažím být aktiv, už i jako pasiv si připadám trapně. Když ho vyndám z postříkaných slipů.

A co je na tom trapnýho? O_o
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Otázky, ty už jseš? Tak rychle? To už jsi? Umyl sis ho? Chtěl jsem ti ho aspoň v******t...
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak druhý kolo no a co brání protějšku pokračovat. :-) Mě by to u partnera třeba vůbec nevadilo, přijde mi právě docela seksy takhle vyrajcovat partnera už při muchlování. :-) Ale každej to má jinak no.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.