Gay party
Sylšel jsem vyprávět o gay swingers party, ktere pry pravidelne probihaji na par mistech. Nikde jsem se ale nedozvedel, kde se konaji a jak se na takovou party dostat. Radi bychom tam vyrazili s p***elem a vyzkouseli zase neco noveho. Pokud byste nekdo o nejake takove akci neco vedel, napiste sem.
Každý den v sauně bombon :D nebo jakýmkoliv pražským gay sex clubu
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ale bacha, orgie zejména v sauně je dost nebezpečná... na tý mrdce na zemi se dá uklouznout a člověk si vymkne kotník ani neví jak... tak bacha na zdraví... 8)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Z toho by jsi nic neměl Jirko, je tam jen samá omladina :/
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Jednu dobu probíhaly u mě ale zrovna ty by ses tam rozhodně nedostal. Na tyhle akce se nechodí tam musíš být pozvanej takže smolík:)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
A když se pozve sám? O_o
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Pozvání vlastí ruky neodmítne, ne? xD
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jo jo pozveš JirkuK, a on se objeví na swingers party Jiří Kajínek se samopalem vzor 58 :0) :0)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tak já mám dnes párty se čtyřma vajcama na sádle.
A tatarkou.. . :-)
A tatarkou.. . :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Před 23 hodinamiOff-line Klucinek (34/176/75) NOVÉ
A když se pozve sám? O_o
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1 Nahlásit
No tak přijít klidně může akorát neví kdy ani kam a stejně bude vyhozen:)
A když se pozve sám? O_o
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1 Nahlásit
No tak přijít klidně může akorát neví kdy ani kam a stejně bude vyhozen:)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Jdi si nabízet foky svýho bambuláka jinam!!!
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Denis36 (61/-/-) NOVÉ
Jdi si nabízet foky svýho bambuláka jinam!!!
Starý je, čo?
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
No to jsem se toho tedy moc nedozvedel...a sauna me nelaka...byl jste nekdo v Sabinovce?
Nahlásit
Není to jen o sauně, mají tam cokoliv co v jinym klubu. Relax místo, kabinky, a nejvíc i výřivku :D
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Tomasberoun (30/185/120)
Relax místo, kabinky, a nejvíc i výřivku :D
-------------
Ty vole, kdyz uz prcate jak prasatka v tech pajzlech ve virivkach, tak se naucte, ze jsou to virivky s mekkym I .. vejri negramotni ... :-)
Relax místo, kabinky, a nejvíc i výřivku :D
-------------
Ty vole, kdyz uz prcate jak prasatka v tech pajzlech ve virivkach, tak se naucte, ze jsou to virivky s mekkym I .. vejri negramotni ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Třeba tam ten vír dělají výři kteří sou tam chudáci ponoření a jak lapají po dechu tak se tam kroutí a dělají víýry:)
Nahlásit
Gdiš neumýž gramatyku, tak sem prosťe neles, to je pravda Ýčko xDDD
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Hm, tak jedine, co jsem se dozvedel, ze me bombakul nepozve na jeho party, aniz bychom se znali. Je to od nej hnusny, ale v pohode, stejne bych vzhledem k jeho miram asi odmitl...
Nahlásit
Ty akce u mě už neprobíhají a bylo to vždycky jen pro úzkou skupinku lidí kteří se všichni znali a všichni byli testovaní na různé nemoci a nejen pohlavní. Samozřejmostí byl jeden test starší šesti měsíců a druhý do tří dnů. A nejstaršímu bylo třicet tak co bys tam asi dělal? Navíc to nebylo jen o sexu ale celej víkend nebo i dva týdny se prováděly různé aktivity jako sporty všeho druhu nebo jen plavání na lodičce ale vždycky to byla především normální kulturní událost a to tempo bys vzhledem k věku určitě nezvládl. Holt si zorganizuj svou akci nic ti nebrání. A abych nezapomněl tak na ranči je furt dost práce takže všichni museli napřed minimálně 8 hodin fyzicky odmakat a pak teprve nastala zábava do večerních hodin a až potom si mohl kdokoli s kýmkoli zapíchat pokud o něho teda někdo projevil zájem. Což o tebe by určitě neprojevil
Nahlásit
Neobdržet pozvánku na takovouto akci bych přirovnal k tomu, když ve večerních zprávách vidíš havarované letadlo letu který jsi o pět minut nestihnul, kde všech tři sta cestujících uhořelo zaživa. ^_^
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tyvole bombiku, nemenuje se ten tvůj ranč jonestown? :D:D:D těžce mi ten tvůj popis aktivit na farmě něco připoměl :D:D
Nahlásit
No bacha, v Yellowstonu se dost ztraceli lidi. Musim zacit treti serku, uz se moc tesim na Beth ... :-)
Tyvole já du pryč -_-
Nahlásit
Bombakul
Nejstaršímu bylo třicet. . . .
A nejmladšímu bylo?
Nejstaršímu bylo třicet. . . .
A nejmladšímu bylo?
Nahlásit
Klucinku nechápu tak prosím o vysvětlení:)
Nekvalitní špekáčku nemenuje se nijak a tyhle aktivity tam probíhaly jen párkrát do roka:)
Jezino chodili tam dvě osumnáctky ale většině bylo cca kolem 25. A i kdyby tam chodili patnáctky tak co? Záviděl bys?
Nekvalitní špekáčku nemenuje se nijak a tyhle aktivity tam probíhaly jen párkrát do roka:)
Jezino chodili tam dvě osumnáctky ale většině bylo cca kolem 25. A i kdyby tam chodili patnáctky tak co? Záviděl bys?
Nahlásit
Tak Bobmik pořádal na farmě grupáče kterým předcházela povinná brigáda :DDDD Tak to jsem se povařil aspoň hezky na vánoce xD
Nahlásit
Ja si zorganizuju nějakeh vlastni teplej tabor, starši budou vedoucí a kolouši budou dělat oddíl :P jako lidi na to znam dost
Nahlásit
A co jsi vařil dobrýho tygříku. ^_^ Já teď vařím vosk abych měl z čeho udělat včelkám mezistěny. ^_^
Nahlásit
Sebe sem vařil... Jak píšu ,,jsem se povařil" :-)))))) Vosk chválím. Za mě to vaření oddřeli jiní, takže já to jen revanšuju materialismem nikoliv hmotným, ale sloužícím k dobrému napojení a pochutění.
Nahlásit
A kopii toho zapisu pak posli na UV ... :-)
Nahlásit
Ooo pardon pan velkomozny
Nahlásit
Takové hromadné akce jsou velké zdravotní riziko.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.