Nekteri si to tu pletou s bazarem

13. 12. 2024 v 16:17
Anonym

Napriklad jeden uzivatel mi od rana nabizi pouzity spodni pradlo. Nejenze je to nechutny, ale hlavne uplne mimo.

Asi nemá chudák pračku a potřeboval by to vyprat.
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tvl by mě.zajimalo kolik se na tom dá vydělat xDD
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak pokuď je po Němcích z kopřivový tkaniny, když táhli na Stalingrad.... ^_^
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Odhaduju, že zde platí přímá úměra, že čim mladší prodejce a nošenější slipy tak tim vyšší cena... nemám ovšem tušení, jak si kupec ověří, že mu z profilu kde je věk 16 let a žádná nebo možná ukradená fotka nepřijdou fejkový slipy "šestnáctky" zasmraděný nějkým čtyrycetiletým strejcem :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Beztak to kupujou na Temu ^_^ Samozřejmě už osmraděný. ^_^
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Už jsem myslel podle názvu, že se bude psát o mladých x krát použitých klukách, jako o bazarovém zboží a oni vytáhnou starý zažloutlý slipy od semene.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Hm, Jezina by se mohl nabizet jako zanovni a nepouzity. Jen by to muselo byt v kategorii "daruji za odvoz" ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

BussterX (103/130/150)
Odhaduju, že zde platí přímá úměra, že čim mladší prodejce a nošenější slipy tak tim vyšší cena
-------------
Jen takova technicka, spise je to neprima umera, hyperbola. Cena = 1/vek (kde vek!=0) ... :-)
Odhaduju, že zde platí přímá úměra, že čim mladší prodejce a nošenější slipy tak tim vyšší cena
-------------
Jen takova technicka, spise je to neprima umera, hyperbola. Cena = 1/vek (kde vek!=0) ... :-)
Nahlásit

To je jedno, ale asi je jasný co jsem měl na mysli, klidně si to pojmenujte jak je libo 8)
Nahlásit

Ja ti rozumim kamo, jen jsem to v ramci zachovani rovnovahy ve vesmiru musel ujasnit, aby se nam nezhroutil, mam jeste na pristi tyden nejaky plany ... :-)
Nahlásit

Představujete si to jak Hurvínek válku, pro většinu hodnot věku bude hyperbolická, ale obával bych se výkyvu u gerontofilů. A především vztah mezi délkou nošení a věkem není tak jednoznačný :)
Nahlásit

A jo vlastne my tam mame 3 promenny. Tak to by mohlo byt
Cena = K * 1 / SQRT (vek/delkanoseni)).
Konstanta K ma pak rozmer KcRok-2Den2 ... :-)
Cena = K * 1 / SQRT (vek/delkanoseni)).
Konstanta K ma pak rozmer KcRok-2Den2 ... :-)
Nahlásit

Dop***le.... :D já věděl proč nemám ambice jít na vejšku :D ikdyž... student romistiky nebo kunsthistorik matiku nepotřebuje, to bysem dal.... 8)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Psychologickej efekt, Bussi... Prostě věří, že ty spoďáry jsou od šestnáctky a to jim stačí, na co si něco ověřovat...
Stejně tak jako někteří lidi věří že, co já vím, to kafe a perlivá voda, co dostanou v RegioJetu, je zadarmo.
Stejně tak jako někteří lidi věří že, co já vím, to kafe a perlivá voda, co dostanou v RegioJetu, je zadarmo.
Nahlásit

Tiež mi je čerstvo 16+ a za sto evri vám tie trenky z lidla aj poseriem. Rýchlo píšte do správ.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.