Věříte ve sny a jejich výklady?

16. 12. 2024 v 17:38
Anonym

Nebo považujete sny za pouhé chemické nahodilé reakce mozku v době odpočinku a nemají žádný smysl ani význam.
Pokud věříte ve vzkazy ve snech, používáte snář nebo si jej vykládáte sami podle sebe? Jsou to vzkazy bohů, vyšší moci nebo vaše projekce?
Pokud věříte ve vzkazy ve snech, používáte snář nebo si jej vykládáte sami podle sebe? Jsou to vzkazy bohů, vyšší moci nebo vaše projekce?

Nevěřím na ty metafyzické bláboly kolem snů.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Snář a jeho výklady....no v principu to je blbost. Nevím jak jiní, ale mě se často zda o něčem co chci...nebo co mě čeká....nebo do čeho se mi nechce, ale z nějakého důvodu je to potřeba absolvovat.
Ale horší je když se mi zdá že mám třeba strašný love, pak se probudím, dojde mi že je to sen, a jsem totálně nasranej z toho návratu do reality :)
Ale horší je když se mi zdá že mám třeba strašný love, pak se probudím, dojde mi že je to sen, a jsem totálně nasranej z toho návratu do reality :)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

Snom sa nedá veriť. Už je to síce pár desiatok rokov, snívalo sa mi, že sa mi chce čurať. Potiaľ to bola pravda. Ale že som na záchode, to už pravda nebola.
Nahlásit

Mně se v roce 2010 zdálo pár snů, který předpověděly události který se týkaly člověka na kterýho jsem měl tehdy velmi silný citový vazby, jeden z těch snů třeba předpověděl úraz toho dotyčnýho asi 3 dny předtím než se pak fakt stal a až se to stalo tak mi došlo, že ten sen mě to s předstihem řikal, že se cosi přihodí... a pár dalších podobných snů, ale od tý doby nic.... od tý doby taky už ale nemám žádné citové vazby na nikoho... ale takové ty výklady snů ze snářů - do howna šlápnouti - peníze míti, to je dobrá ptákovina
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Svým způsobem sny většinou varují dotyčného o zdravotních problémech v budoucnosti. Někde jsem kdysi četl, že v DNA je uložen náš životní styl, jaký nemoci proděláme, jak budeme žít, či kdy zemřeme. Takže na slovech, že každý je strůjcem svýho osudu něco je.
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Pán Denis stál ako predobraz pri vzniku chatu GPT. Tiež nelogicky, zato bravúrne, spája vety, ktorým vôbec nerozumie.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Stromová veveruška by mala hopsať po stromoch a nie na buzaseznamke.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
Svým způsobem sny většinou varují dotyčného o zdravotních problémech v budoucnosti. Někde jsem kdysi četl, že v DNA je uložen náš životní styl, jaký nemoci proděláme, jak budeme žít, či kdy zemřeme. Takže na slovech, že každý je strůjcem svýho osudu něco je.
------------
Jak zacatek vety (vse je v DNA) na konci pop*** (každý je strůjcem svýho osudu). To fakt dokaze malokdo .. :-)
Navic zase pomotal "Kazdy sveho stesti strujce" a vzniklo neco jinyho ... :-)
------------
Jak zacatek vety (vse je v DNA) na konci pop*** (každý je strůjcem svýho osudu). To fakt dokaze malokdo .. :-)
Navic zase pomotal "Kazdy sveho stesti strujce" a vzniklo neco jinyho ... :-)
Nahlásit

Kdyby se fakt stalo to, co se mi nekdy zda, tak to je i neni dobry :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Kdysi jsem si půjčil v knihovně snář a podle snáře se mi nikdy nic nevyplnilo. Mnohdy to vyšlo naopak. Tak trochu mi to připomíná, když odbočím k evropskému horoskopu, který se mi jeví oproti čínskému totální paskvil, který mnohdy nesouhlasí. To samé bych řekl o snáři - jeden sen - mnoho možností výkladu.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Nevím ale některých snů se děsím :p
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Před 10 hodinamiOff-line Supervisor (18/181/70) NOVÉ
Souhlasím • NesouhlasímNahlásit
Ani bych neřekl, když dokážeš snít o prasárnách i v bdělém stavu.
Souhlasím • NesouhlasímNahlásit
Ani bych neřekl, když dokážeš snít o prasárnách i v bdělém stavu.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Waau. A o jakych prasarnach supervajz sni, Jezino? Snad ne o sexu s tebou ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Hmm, on ti to bude určitě říkat.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ja se ho klidne zeptam, ale asi me za to zmlati, on ted na sobe maka a je namakanej a silnej. Ted by se ti urcite libil jeste vic ... :-)

Proč by měl mlátit svýho zploditele? Leda, že bys mu nedal do vínku to, co by potřeboval nejvíce a teď to musí dohánět.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Svyho zploditele? Hele, zes ty zase pres noc zdelal karton Hradnich svici, co? ... :-)
Nahlásit

Mě se třeba minule zdálo že jsem našel obrovskej sklad nerezi všeho druhu, která se sama doplňovala a na konci tý nekonečný haly byl obrovskej, nerezovej, naprosto dokonale promazanej soustruh s božsky zaškrabaným ložem. A ta orlice s patřičným rokem výroby a názvem továrny tu symfonii už jen vystřelili k maximu. ^_^ Výklad toho jsem ovšem nikde nenašel. O_o
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Když se na sny pravidelně zaměříš a popremyslíš často zjistíš, proč se tu to zdálo a z 90% jsou to myšlenky a zážitky co jsi zažil. Občas si něco vymanifestuješ občas tvuj mozek vydedukuje něco co se stane a pak maš pocit že tve sny mají schopnost věštit.
Nahlásit

To se ti Klucinku zjevila budoucnost. Budoucnost která se již brzy stane přítomností :-)
Nahlásit

Nevěřím v esoterické nadpřirozeno. ⊙﹏⊙
Sny jsou v podstatě obrazy, myšlenky, emoce, smyslové vjemy a vznikají stejný procesem, jakým váš mozek interpretuje realitu. Když vám na sítnici dopadnou fotony, mozek je zpracuje a vy vidíte obraz nějaké věci. Stejně to funguje ve snu, akorát bez toho vnějšího podnětu, bez těch fotonů.
To, o čem se vám zdá, může být náhoda, může to být spojené s něčím, co jste zažili nedávno, nebo co se chystáte zažít a jste z toho třeba nervózní. Někdo i tvrdí, že pomocí snů si mozek třídí informace, nebo ukládá věci do dlouhodobě paměti.
Sny jsou mega zajímavý samy o sobě, nepotřebují žádný vědmoidní výklad. A počkejte až objevíte lucidní sny, nebo je dokonce zažijete! To se vám teprv změní pohled na sny!
(・∀・)
Sny jsou v podstatě obrazy, myšlenky, emoce, smyslové vjemy a vznikají stejný procesem, jakým váš mozek interpretuje realitu. Když vám na sítnici dopadnou fotony, mozek je zpracuje a vy vidíte obraz nějaké věci. Stejně to funguje ve snu, akorát bez toho vnějšího podnětu, bez těch fotonů.
To, o čem se vám zdá, může být náhoda, může to být spojené s něčím, co jste zažili nedávno, nebo co se chystáte zažít a jste z toho třeba nervózní. Někdo i tvrdí, že pomocí snů si mozek třídí informace, nebo ukládá věci do dlouhodobě paměti.
Sny jsou mega zajímavý samy o sobě, nepotřebují žádný vědmoidní výklad. A počkejte až objevíte lucidní sny, nebo je dokonce zažijete! To se vám teprv změní pohled na sny!
(・∀・)
Nahlásit

Pravda tygříku, stroji jsem už přísahal, teď jen zemřít u stroje. ^_^
Nahlásit

Věřím na sny a jejich výklad, hned pak vím jakej bude můj den.
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.