Mega péro

19. 12. 2024 v 15:17
Anonym

Způsobil jsi svojí velikostí klukovi nějaký zdravotní problém?
Bohužel ano, když jsem byl mladší a trochu moc hrr. To jsem kluka natrhl. Tak si prostě dávám pozor a smířil jsem se s tím, že předehra je nutná.
Bohužel ano, když jsem byl mladší a trochu moc hrr. To jsem kluka natrhl. Tak si prostě dávám pozor a smířil jsem se s tím, že předehra je nutná.

Jojo, rozhodně je třeba být opatrnej když má člověk velikost z kategorie XXXL :D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jo jo stejnej příběh. Nemusíš mít xxxl ono stačí xl.
Ps: pokud tu jsou nějací obři 20cm+ nebo thick. teď přijimám fotky a budu působit jako jednočlená komise která bude hodnotit od 1-10.
Ps: pokud tu jsou nějací obři 20cm+ nebo thick. teď přijimám fotky a budu působit jako jednočlená komise která bude hodnotit od 1-10.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Pokud tu má někdo megap**o nebo větší tak mi prosím napište rád bych vás vykouřil a měl ho v sobě
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jako nevím jestli já mám mega p**o, ale rozhodně je to hodně nadprůměr :D :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Dawe to je jako když holka řekne, že je ošklivá protože ví že je krásná, ale chce to slyšet od někoho dalšího.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Spíš je prostě otázka, jaká je definice mega p**a :D nejspíš na to nebude ISO standard :D :D
Nahlásit

Xxs -8
Xs 9-10
S 11-13
M 14-15
L 16-18
Xl 19-20
Xxl 21-22
Xxxl 23+
Xs 9-10
S 11-13
M 14-15
L 16-18
Xl 19-20
Xxl 21-22
Xxxl 23+
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Pokud je tlustej tak si jdeš o stupínek nahoru
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Okay, podle tvého neISO standardu jsem asi XXXL (a to jen protože tam už nemůžu jít o stupínek nahoru) :D :D :D
Nahlásit

Tak to u mě nehrozí :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Je to jako v pokru, chceš mít postupku kamaradů :) pak to jde
Nahlásit

Tak se aspoň pochlub jak ho máš velkého :D
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Určitě ne, to je výhoda když máš malé p**o. Velká p**a by měli mít jen bottomové.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Mať vaše problémy :)
Nahlásit

Naprostý ideál je ta velikost S :)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

MxP ako si prišiel na tie veľkosti ? :)
Nahlásit

A to si srandu nedělám ležel jsem kvůli tomu v nemocnici
Nahlásit

Fajn, takze mam vse XL ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

A ten výstřik skoro mi roztrhl střeva
Nahlásit

Tak nesmyslný zápis intervalů jsem ještě neviděl, až si otevřeš online kšeft s obojkama na p**o, tak tu kategorizaci někomu svěř, ať zbytečně netratíš.
Nahlásit

Jo, ma to mit loga***micky intervaly ... :-)
Nahlásit

Ty máš zakrslý extra small i8051.... :-))
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ideal cokoliv mezi 13-20 a prumer 4-5cm :)
Delka v podstate neni zasadni problem, pokud teda je dostatecna k zasunu. Ale jak ma neco treba 6cm prumer, tak uz to je pro beznyho pasiva moc. Ale samozrejme jsou i borci, co si do zadku nechaji zabo*** ruku po loket.. ale to je jiny pribeh.
Delka v podstate neni zasadni problem, pokud teda je dostatecna k zasunu. Ale jak ma neco treba 6cm prumer, tak uz to je pro beznyho pasiva moc. Ale samozrejme jsou i borci, co si do zadku nechaji zabo*** ruku po loket.. ale to je jiny pribeh.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Viděl jsem na czech huntru jak klukovi skoro na konci provedl trhlinu a bylo po s*****i.
Nahlásit

Chlapy s pořadným nařadí na deepthroat se těžko hledaj. Nebo jen ty s pořadným nejsoi tady
Nahlásit

Ale jsme tu, jen jsme pro kvalitu zabrany ... :-)
Nahlásit

Pořádný nářadí na deepthroat má tady místní doktor na ORL. :)
Nahlásit

MxPéčko, už se ti někdo ozval na inzerát, který sis včera shodou okolností podal?
Nahlásit

Soudruzi se neumí podělit o své soudruhy? xD
Nahlásit

Hm Jezina koukam prolejza inzeraty. A to tu psal, ze to nedela, protoze tu jsou podle nej jen deffky. Na kategorii "do 16+" je nalepenej cumakem ... :o)
Nahlásit

Jsem buržoust seladon a zlatý dítě, nesu se třeskutě důležitě, rodovou hrdost mám, sám sobě jsem pán.......
Kdo zná má u mě rum :)
Kdo zná má u mě rum :)
Nahlásit

Náhodou jsem zabrousil do mnou sobě zakázané zóny.
Ostatně, co je ti do toho, kam lezu?
Ostatně, co je ti do toho, kam lezu?
Nahlásit

Zatím ne já jsem jemnej romantik :d
Nahlásit

Tak si tu romantiku užívej.
Nahlásit

Já jsem teda zabranej ne pro svou kvalitu, ale protože jsem speciální. ^_^ A to je k***a pocta, protože ke kvalitě se lze při troše snahy propracovat, ale speciálním se člověk musí narodit. ^_^
Jo tygříku a naval ten rum. ^_^ Trautenberkem trápim komobáby dost často a k***a nahlas. ^_^ Protože to musí bejt k***a nahlas. ^_^ I když jednou přišel soused kterej jede druhou polovinu devátých gum, o holích, s tím že konečně někdo poslouchá něco kloudnýho. ^_^
Jo tygříku a naval ten rum. ^_^ Trautenberkem trápim komobáby dost často a k***a nahlas. ^_^ Protože to musí bejt k***a nahlas. ^_^ I když jednou přišel soused kterej jede druhou polovinu devátých gum, o holích, s tím že konečně někdo poslouchá něco kloudnýho. ^_^
Nahlásit

Tak to máš naprosto dokonalý vkus! :-) Trautenberci jsou kvalitní materiál. Ruma tedy beru s sebou :-o
Nahlásit

Vy dva si postavte dvojdomek :-) Vlastne staci jednodomek, uset***e za vchodovy dvere a elektromer ... :-)
Nahlásit

U tebe na zahradě, tam už elektroměr je :) ....a neříkej že je neznáš, jestli ne tak tvůj mladej na tisíc procent je zná. :)
Nahlásit

Škoda že na to tygříku nemám vlasy, na rozdíl od bratra. ^_^ A na co elektroměr O_o stačí hodit drát přes trolej a sehnat žárovky na 3 kV ^_^

Das jich par do serie nebo tam das autotrafo. Jen vypinac asi nebude mit dostatecnou mezeru :-)
Nahlásit

Což o to, vypínače na 3 kV mám, horší to bude s tím trafem. O_o
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.