Potkali jste nekdy uzivatele seznamky v realu?

20. 12. 2024 v 13:20
Anonym

Ahoj
Zajimalo by me, jestli jste treba nekdy nahodne potkali nekoho odsud. A jak to probihalo?
Zajimalo by me, jestli jste treba nekdy nahodne potkali nekoho odsud. A jak to probihalo?

Mnokrát.
Jednou jsem jel vlakem z prace otevřel jsem seznamku, viděl pěknyho chlapa, tak mi přišel povědomej. No on seděl na proti mě v kupečku a culil se :D tak jsme zacali konverzaci.
Dal i bez mobilu ve vlaku obcas došlo na konverzaci
Jindy jsem potkal kamoše přes jiné kamoše
Jindy zase bez mobilu na gay nudaplaži
A jednou jsem bezeslova sbalil chlapa ve sprchach veřejného bazenu, chlapy se navzajem často poznaj :)
Jednou jsem jel vlakem z prace otevřel jsem seznamku, viděl pěknyho chlapa, tak mi přišel povědomej. No on seděl na proti mě v kupečku a culil se :D tak jsme zacali konverzaci.
Dal i bez mobilu ve vlaku obcas došlo na konverzaci
Jindy jsem potkal kamoše přes jiné kamoše
Jindy zase bez mobilu na gay nudaplaži
A jednou jsem bezeslova sbalil chlapa ve sprchach veřejného bazenu, chlapy se navzajem často poznaj :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ale nejlehčí je vždy se zeptat ma seznamce na přimo
Nahlásit

Zažil jsem to dvakrát, ale nic z toho nebylo. Už je to ale hodně dlouho, kdy sem ještě chodívali i reální lidé. Dneska je to tu z 99 procent fake.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

To jedno procento je tady na poradně no :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Riffraffežirafe je smutné, že sis vymyslel scénář ve kterém je pro tebe uvěřitelnější, že tu jsou pouze falešný profily, než to že se s tebou lidi realně nechtějí setkat. Tomu říkám vrchol egoismu. Mužeš si za to sám.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jak jako potkat někoho v reálu? já si tu nepíšu s chatbotama? O_o
Nahlásit

Zrovna včera večer po práci. Minuli jsme se očima a každý šel svou cestu dál.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

MxP: Nevíš, o čem mluvíš. Kdo sleduje nové "přírůstky" v sekci Nové profily, ví, jak to je. Denně přibývají další a další a další profily, u kterých jen slepec nevidí, že jsou fake. A u "mladých" tady je to taky do očí bijící. Kdo to vidět nechce nebo neumí, to je už jeho problém.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Riffraff, Na mě se už roky chodí dívat taky jeden fake profil pod označením i8051
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Že je divný že ostatni toho schopni jsou jen ty ne...
Nahlásit

Džezina, ty si proste jak havária. Človek vie, že by sa na to nemal pozerať, ale...
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.