Chlapské měsíčky

20. 12. 2024 v 18:23
Anonym

Stává se mi to jednou po 5-ti týdnech, mám náladu že se mi nic nechce dělat a cítím podrážděnost a chci být sám. Vedu si i menstruační kalendář. Máte to taky někdo někdy? Včera jsem to prodělal.

Já su nasranej permanentně, na to nepotřebuju kalendář. :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

Technicky v zato i muzi maji biologicke cykly, ale tohle jsem měl taky. Maš jen depresi a asi to bude tim že nežiješ život jak by sis přál. A nebo nevíš co si přeješ od života a tak neni na čem pracovat a nemaš zakotvenej plán do budoucna
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

A to přitom jedinej smysluplnej plán života je smrt. :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Smrt neni smysluplná. To si pleteš se slovem Jistá. Nic neni smysluplného.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Příroda by jistě dokázala vygenerovat nesmrtelnou formu života, ale proč by to dělala... :D příroda je velký recyklátor :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jediná příroda má totiž rozum. :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Klucinek
Souhlas! To věčný sraní tady, kdyť k čemu to je. Stejně to všechno jen jede....a at co děláš co děláš stejně skapeš a zachvíli po tobě nezavyje ani vlk.
A hlavně, znak duševní vyspělosti je, že přemýšlíš nejenom nad tím jak žiješ, ale taky nad tím jak umřeš.
Souhlas! To věčný sraní tady, kdyť k čemu to je. Stejně to všechno jen jede....a at co děláš co děláš stejně skapeš a zachvíli po tobě nezavyje ani vlk.
A hlavně, znak duševní vyspělosti je, že přemýšlíš nejenom nad tím jak žiješ, ale taky nad tím jak umřeš.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

A černá díra by tu tvou nesmrtelnou životni formu roztrhala na quarky. I s tou tvou přirodou.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Mravenec asi nemůže řídit štěpnou reakci v reaktoru, že? Vyšší forma života jo... nikde neni napsaný, že nesmrtelný život by byl na úrovni člověka a ne na vyšší, že? :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Je fakt, ze malokdo je vzteklejsi, nez buzna s kramama ... :-)
Nahlásit

Mužské biologické cykly existují, ale spíš dlouhodobější, třeba andropauza. Sám jsem nikdy pravidelné dny nervozity a nejistoty nepozoroval, ani u sebe, ani u jiných s dostatkem testosteronu. Zatím ani andropauzu, i když podle projevů si jí někteří ze známých už prošli :D
Ale druhých míz už jsem viděl dost, u jiných tedy. Možná proto, že žiju podle svých představ, a tak nemám pocit, že mi něco uniká ;)
Ale druhých míz už jsem viděl dost, u jiných tedy. Možná proto, že žiju podle svých představ, a tak nemám pocit, že mi něco uniká ;)
Nahlásit

Dřív nebo později beztak zjistíte, že být nesmrtelným je především zátěž, prostě se časem začneš nudit :) Nikdy tě žádná hra nebavila nekonečně dlouho už teď, natož za 100 let :D
K nesmrtelnosti je nejblíž neexistence ...
K nesmrtelnosti je nejblíž neexistence ...
Nahlásit

Buřte má to jeden háček, ten mravenec, respektive mracencovití, kteří neumí řídit štěpnou reakci v reaktoru, čímž jsi chtěl říci že jsou hloupější (to je ovšem pouze při prvním pohledu, při bližším zkoumání zjistíš že je to právě naopak,.jako chovatel včel o tom něco vím, neb tyto superorganismy fungují velmi podobně) tu i přesto je sto milionů let. Zatímco ten vyšší organismus schopný, ne vždy úspěšně, řídit štěpnou reakci v reaktoru, tu je cca 6x kratší dobu a sám sebe vyhubí, na rozdíl od těch nižších organismů, které pochopily že vydrancovat a zničit to v čem žijí bude znamenat jejich zánik a proto se naučily žít v symbióze se svým okolím. :-) Což znamená že tu byly, jsou a budou na rozdíl od vyšších "inteligentnějších" druhů. :-)
Nahlásit

21. 12. 2024 v 21:23
Anonym

Díky za vyjádření, ale můžu si za to sám, kdo by byl z rodiny alkoholiků tak by taky vedl takovej život. Je mi 22 let, od 12ti kouřím a piju alkohol a od16ti beru kokain, proto to víc pociťuju změny nálad.
Nahlásit

No každopadně si z toho zase hlavu nedělej, timto si prochazí i lidi v normalnich rodinách. A taky se to dá řešit. Jen do toho budeš muset řešit i zavislost na drogách no.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jinak to o kokainu teď neřikej, ještě tě tady donašeči napráskají orgánům za trs banánů
Nahlásit

A jeeeje, d***lek mendelejevuv zase napsal anonymni tema. Flaknete ho necim ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak zase má rozptyl :)
Nahlásit

Kokain si dávám do čaje místo cukru, vodku piju místo vody, a s cigaretama se nezdržuju, hodím kilo tabáku nad hořák a inhaluji nonstop. :)
Ale když požíváš správné dorgy tak prý nebudeš mít měsíčky ale sluníčka, a to se vyplatí.
Ale když požíváš správné dorgy tak prý nebudeš mít měsíčky ale sluníčka, a to se vyplatí.
Nahlásit

Anonyme vem si kabelku a jdi si koupit tamponky do dirky, protože měsíčky spojuje menstruační cyklus a ty tu budeš menstruovat hodně dlouho.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Tygříku někteří mají v trenkách celý počasí ^_^ Vpředu sluníčko vzadu, po bouřce, předcházené větry a následným hromobití, mráček. ^_^
Nahlásit

Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.