Miluju kluka

25. 12. 2024 v 06:32
Anonym

Ahoj, mam mensi problem. libi se mi dost jeden kluk. ale vim, ze neni gay. nekdy na neho myslim a nemuzu ho dostat z hlavy. je tak krasnej, lepsiho a hezciho kluka jsem asi jeste nevidel, ma takovy svoje kouzlo. vzdycky vidim jeho nohy, ktery jsou tak hot, obcas i telo (chodime do stejnyho gymu) a je to tak frustrujici kdyz vim, ze s tim nic neudelam. vim, ze se s tim nic neda delat, jenom jsem se potreboval vypsat.

Aspoň máš inspiraci na dlachnění lachtana ... :-))
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Možná časem se s ním skamarádíš při nějaké situaci a pak bude na tobě lépe odhadnout, zda je, či není gay, podle jeho chování.
Pokud bude na kluky, bude po nich pokukovat, obdobně, jako heterosexuálové pohlíží po holkách, ale může se stát, že nebude vyzrálý a nebude mít ještě na holky chuť a bude se pohybovat mezi kluky, což bývá matoucí a nevíš kam ho zařadit.
Pokud bude na kluky, bude po nich pokukovat, obdobně, jako heterosexuálové pohlíží po holkách, ale může se stát, že nebude vyzrálý a nebude mít ještě na holky chuť a bude se pohybovat mezi kluky, což bývá matoucí a nevíš kam ho zařadit.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit

Anonyme... tím, co popisuješ, jsme si prošli asi všichni tady. A je dobře, žes to sem napsal, páč "sdělená starost=poloviční starost". Věř, že časem narazíš na někoho, u koho "budeš mít šanci".
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Denisi drž hubu ještě ho zmateš. Gay pozná jestli ten druhej je gay nebo hetero, mame gay dar.
A neboj ty emoce sis jen vsugeroval a něco tak povrchního, jako zamilovanost do kluka kvuli jeho tělu, dlouho nevydrží. Idealni je v tomhle věku naučit se emoce ovladat aby sis nemyslel že každej z kterého ti trčí pero je ten vyvolenej s kterým chceš žít. Radši si vyber na základě hodnot do vztahů a životních cílů
A neboj ty emoce sis jen vsugeroval a něco tak povrchního, jako zamilovanost do kluka kvuli jeho tělu, dlouho nevydrží. Idealni je v tomhle věku naučit se emoce ovladat aby sis nemyslel že každej z kterého ti trčí pero je ten vyvolenej s kterým chceš žít. Radši si vyber na základě hodnot do vztahů a životních cílů
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím
Nahlásit

MxP: Bohužel, žádný "gay dar" jsem včera pod stromečkem nenašel :-) Ale myslím, že mnozí z nás máme "gaydar" (od slova radar) ;-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

Před 42 minutamiOn-line MxP (23/185/80) NOVÉ
Denisi drž hubu ještě ho zmateš. Gay pozná jestli ten druhej je gay nebo hetero, mame gay dar.
Myslíš ten co máš v p***li? Nastavíš radar (p***l) a čekáš na dar.. . . :-))))
To umí každá děfka.
Myslíš ten co máš v p***li? Nastavíš radar (p***l) a čekáš na dar.. . . :-))))
To umí každá děfka.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 9
Nahlásit

Anonym
Ahoj, mam mensi problem. libi se mi dost jeden kluk. ale vim, ze neni gay.
+
Denis36 (61/-/-)
Pokud bude na kluky, bude po nich pokukovat, obdobně, jako heterosexuálové pohlíží po holkách
-------------
On je nekdo, kdo neni gay nebo bisex, na kluky? Ty jsi vazne kkt ... :-)
Ahoj, mam mensi problem. libi se mi dost jeden kluk. ale vim, ze neni gay.
+
Denis36 (61/-/-)
Pokud bude na kluky, bude po nich pokukovat, obdobně, jako heterosexuálové pohlíží po holkách
-------------
On je nekdo, kdo neni gay nebo bisex, na kluky? Ty jsi vazne kkt ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jinak je fajn, tak ses vypsal, tak jeste vyhonit, umejt ruce a spat. A priste bal jen buzny, ty jsou totiz na kluky ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak zase platonická láska může vydržet celý život, nezkazíš si ji poznáním reality :D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Panskrte, ty určitě nechodíš na setkání spolužáků po XY letech, že ? Jinak bys věděl, jak vypadají (a jak končí) naše platonické lásky po např. 30... 35 letech od matu***y... :-D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

26. 12. 2024 v 09:34
Anonym

Nejlepsi by bylo mit s kazdym kdo se nam libi sex. Pak by jsme asi byli spokojeni, aspon ja jo a mozna by lidi prestali na toho cloveka myslet. Ten kluk je fakt extreme hezkej a je hrozne demotivujici si predstavit, ze s nim nikdy nic nebudu moct mit. Chapu, ze tohle zazil/zaziva kazdej, ale neni to fer haha.
A diky za vpohode reakce :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Taky se mi jeden z fitka moc líbí ,,, taky nevím jestli je na kluky
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Anonyme - ještě je dost užitečné být smířený s tím, že žádný normální smrtelník nemůže mít všechno, co chce a co se mu líbí - považovat to za přirozené a nebýt z toho frustrován.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

PavelKalvoda (57/186/80)
Panskrte, ty určitě nechodíš na setkání spolužáků po XY letech, že ? Jinak bys věděl, jak vypadají (a jak končí) naše platonické lásky po např. 30... 35 letech od matu***y... :-D
Tak já si myslím, že je to o úplně jiných hodnotách, než o tom vzhledu!
Tak já si myslím, že je to o úplně jiných hodnotách, než o tom vzhledu!
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Anonyme s dostatkem drog mužeš mít kohokoliv kdo se ti libi.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Off-line Anonym NOVÉ
Nejlepsi by bylo mit s kazdym kdo se nam libi sex. Pak by jsme asi byli spokojeni, aspon ja jo a mozna by lidi prestali na toho cloveka myslet. Ten kluk je fakt extreme hezkej a je hrozne demotivujici si predstavit, ze s nim nikdy nic nebudu moct mit. Chapu, ze tohle zazil/zaziva kazdej, ale neni to fer haha.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
S tím se musí každý smířili, že nedostane kluka, který se mu mega líbí do postele. Prostě to tak chodí a nedá se s tím nic dělat. Lepší ho nechat jít svou cestou a zkusit štěstí u jinýho.
Člověk se musí naučit i prohrávat.
S tím se musí každý smířili, že nedostane kluka, který se mu mega líbí do postele. Prostě to tak chodí a nedá se s tím nic dělat. Lepší ho nechat jít svou cestou a zkusit štěstí u jinýho.
Člověk se musí naučit i prohrávat.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

1H1... no, v našem věku určitě :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Oblejzat kluka, který nemá zájem a vnucovat se mu dle mýho není fér jednání.
Ostatně pro jedno kvítí slnko nesvítí. Šak jich běhá po světě víc.
Ostatně pro jedno kvítí slnko nesvítí. Šak jich běhá po světě víc.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
----
Fajn, konecne neco spravnyho. Napis si to a rid se tim ... :-)
----
Fajn, konecne neco spravnyho. Napis si to a rid se tim ... :-)
Nahlásit

Opět nezklamal náš dědeček vševědoucí.
Nahlásit

Vtipný je, jak tu Jezina dává rady, kterýma se sám neřídí.
Nahlásit

Jak to víš? Jsi snad jasnovidec? Jestli si to myslíš, tak teda dost ubohej.
Nahlásit

Kdyby ses jima řídil, tak bys tu neopruzoval patnáctky, který nemají zájem o starý dědky.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

A co je ti do toho? Ti kluci vědí co a koho chtějí. Já to zcela jistě nebudu.
Nahlásit

Ano pane Jez. Vy to nebudete. To je moc dobře :p
Nahlásit

A další asexuální jedinec na scèně.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Co ja Jezino vim, tak si supervajzr z****al za posledni rok vickrat nez ty za celej zivot. Takze o asexualech tu nemluv :-)
Nahlásit

A proč se stále ozýváš, když nemáš zájem?
Nahlásit

Před 14 sek***amiOn-line I8051 (53/184/97) NOVÉ
Co ja Jezino vim, tak si supervajzr z****al za posledni rok vickrat nez ty za celej zivot. Takze o asexualech tu nemluv :-)
Souhlasím • NesouhlasímNahlásit
To jsem nevěděl, že se ti svéřuje. Ostatně taťka musí vědět, co dělá jeho nezletilá spermie.
Souhlasím • NesouhlasímNahlásit
To jsem nevěděl, že se ti svéřuje. Ostatně taťka musí vědět, co dělá jeho nezletilá spermie.
Nahlásit

Ano, sveruje, jsme totiz kamosi a on se obcas prijde sve*** nebo poradit :-)
Nahlásit

A co mu radíš, kámošovi? Chtěl jsem napsat svý spermii?
Nahlásit

Víš Jezino, to že někdo nechce š***t s tebou, ještě neznamená že je asexuální.
Nahlásit

To je od tebe hezký, že máš starost o moje vzdělání, ale neměj péči, strejdo. Já to zvládám docela dobře i bez tebe.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

On je nekdo, kdo neni gay, na kluky?
To ti vysvetlí Bussterix . A príklad z fyziky, kedy intuícia nefunguje si ti nedovolím dávať :)
To ti vysvetlí Bussterix . A príklad z fyziky, kedy intuícia nefunguje si ti nedovolím dávať :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Před 2 hodinamiOff-line TommenBaratheon (21/174/74)
To je od tebe hezký, že máš starost o moje vzdělání, ale neměj péči, strejdo. Já to zvládám docela dobře i bez tebe.
Souhlasím - 1 •
Jestli se učíš tímto způsobem, tak to jako budoucí právník nedotáhneš daleko.
Před 3 hodinamiOff-line TommenBaratheon (21/174/74)
Anebo počkej... já už to mám! Ta voda z těch kolínek pak přijde nalejt do tý nádrže, žejo?
Souhlasím - 2 • NesouhlasímNahlásit
Souhlasím - 1 •
Jestli se učíš tímto způsobem, tak to jako budoucí právník nedotáhneš daleko.
Před 3 hodinamiOff-line TommenBaratheon (21/174/74)
Anebo počkej... já už to mám! Ta voda z těch kolínek pak přijde nalejt do tý nádrže, žejo?
Souhlasím - 2 • NesouhlasímNahlásit
Nahlásit

Hm. Každej, kdo má větší IQ než číslo bot pochopil, že si dělám p***l. Ty už seš tak blbej, že bys nepoznal ironii i kdyby tě do p***le kopala.
Nahlásit

Jezina holt musi ze sebe toho kkta delat i na Vanoce ... :-)
Nahlásit

Jak můžeš stoprocentně vědět, že on není gay? Miliony gayů má přítelkyni nebo manželku a někteří i spoustu dětí. Například takový Marlon Brando.
Nahlásit

Pavle, nekal vodu. Nikde není řečeno, že platonická láska musí být ze stejné třídy, ostatně ani ze školy. Třeba už je nehynoucí :)
Např. holka, co jsem si "bral" někdy v 7 letech, je doteď krásná ženská, a dokonce na mne doteď vzpomíná :D V dobrém (pro rejpaly)
Např. holka, co jsem si "bral" někdy v 7 letech, je doteď krásná ženská, a dokonce na mne doteď vzpomíná :D V dobrém (pro rejpaly)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.