Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload

PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Gay filmy

25. 12. 2024 v 19:27Off-line Anonym
Tak pojďte kluci a rozšiřme tento seznam gay filmů. :D

It is a sin
Love Simon
Love Victor
Uncle Frank
Prayers for Bobby
Queer as a folk
Call me by your name
Zkrocena Hora
Srdcerváči
Pray the gay away
Welcome in Chechenia
Young Royals
Red white and blue royal
Tullind/Firebird
Pride
Jongens
Boy Erased
Spoiler Alert
Hidden Kisses
120 bpm
Summer of 69
Léto 85
Jonas
V jeho očích
25. 12. 2024 v 19:30Off-line MxP  (23/185/80)
Queer as folk neni film..
25. 12. 2024 v 20:04Off-line Pugh  (22/-/-)
Kdyby jenom Queer as Folk. Z tohoto seznamu jsou kromě Queer as Folk seriály také It's a Sin, Love Victor, Heartstopper a Young Royals.
Obecně mám rád jednotu, takže čistě osobně mě i***uje ta kombinace, kdy některé názvy jsou anglicky, jiné česky, ty anglické s chybami. A to i s takovými, že jsem u jednoho názvu i s pomocí internetu musel hledat hodně dlouho, co to je.
Jinak mi přijde jako naprostá blbost dělat nějaký seznam a naházet všechno dohromady s tím, že je úplně jedno, co to vlastně je. Samozřejmě třeba dokumenty o homosexualitě jsou určitě důležité, ale házet je mezi fikci, mi přijde úplně mimo. To se týká titulů Pray Away a Welcome in Chechenia.
Kdybych já dělal takový seznam, určitě bych ke každému titulu hodil, z jakého je to roku, protože třeba Jonas jsou dva různé filmy. Chvíli mi zase trvalo zjistit, o kterém se zde píše.
A pak bych to roztřídil buď podle žánru nebo podle země výroby. Takhle je to strašnej zmatek a upřímně mě to vůbec nemotivuje to nějak rozšiřovat.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...

OnloadOnload
Webové stránky NaKluky.cz pro Vás tvoříme s láskou © 2011–2025 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload