Jak to chodí v Drakes klubu v Praze pro mladý kluky?

25. 12. 2024 v 21:12
Anonym

Napište mi jak to chodí v Drakes klubu v Praze pro mladý kluky? Co se tam může stát s mladým kluken.

Ja jsem slyšel že tam chodí jen ztracené bytosti. Taky že to špinavý hnusný místo. Podle grindru jsem v te lokaci teda opravdu viděl známé tváře co vim že to nemaj v životě srovnaný. Jeden můj kámoš tam jednou po rozchodu zašel a odnesl si všechny pohlavni nemoci kromě syfilisu :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

To ma hezky portfolio do CV ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

MxP pohlavní nemoci se nepřenáší vzduchem. To tam ten tvůj kámoš musel fest nastavovat p***l .... :-))
Nahlásit

Stačilo mi tam jít 2x
jednou totálně mrtvo i když byl pátek
a po druhý mě tam okradli dva hnědočeši co byli domluvený s barmanem který si musel část lupu brát protože je tam i po tomhle incidentu nechal hledat dál svoje oběti
BTW jeden z hnědočechů si tam na místě i píchal fet do žíly
takže díky ale tam nikdy ani za milion
jednou totálně mrtvo i když byl pátek
a po druhý mě tam okradli dva hnědočeši co byli domluvený s barmanem který si musel část lupu brát protože je tam i po tomhle incidentu nechal hledat dál svoje oběti
BTW jeden z hnědočechů si tam na místě i píchal fet do žíly
takže díky ale tam nikdy ani za milion
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Je tam nechal nejspíš proto, že od něj ten fet kupovali.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ten barmam pravě nabádal toho meho kamaráda, aby se s tim chlapemod kteryho to vše dostal vyspal. Očividně to nebyla jen nahoda jak vidim
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Mxp ano samej fdeviantni narkoman tam chodí. Je škoda že policajti už na gay kluby nedělaji zátahy jako v roce 1998. Schovávají tam i dětska na utěku z děcaků. Do kterých mrdaj pervitin.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

https://www.nakluky.cz/…6547/624658/ je autor fake jako vyšitej deviant Tišer.

Tvé oblíbené téma znaslňovani mladých kluků se nekoná.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Hrabůvka - jednu takovou šťáru jsem tam zažil. Mohlo to být dokonce v roce 1998, který zmiňuješ... Vyšel jsem tenkrát z Drake´su ven, abych si něco vzal z auta, které jsem parkoval v ulici před klubem. Když už jsem byl na chodníku, přicházela ke klubu velmi početná skupina starších chlapů. Nevěnoval jsem jim moc pozornosti, ale pomyslel jsem si něco o zájezdu domova důchodců :-) Ani oni mi nevěnovali žádnou pozornost, až na toho posledního - když jsem ho míjel, najednou se na mě otočil a vyštěkl: "Vaše doklady!". Zároveň zalovil v kapse a ukázal mi služební odznak. Dal jsem mu OP, který si opisoval, přičemž se mě zeptal: "Co jste tam dělal?". Pohotově jsem zalhal: "Nic, jel jsem kolem a zastavil jsem se tu pro cigarety, který mi právě došly." On řekl jen: "A ha...", a šel za ostatními dovnitř. Já spěšně sedl do auta a odjel. Později jsem se dozvěděl, že to byla policejní šťára a že barman ve sladké nevědomosti tomu prvnímu policajtovi řekl o zaplacení vstupného, načež od něj dostal ránu pěstí...
Nahlásit

Petře je třeba ty šťary obnovit tolik narkomanů v lgbt komunitě nikdy nebylo jako je teď
Nahlásit

Crazy D: takže za prc dostanu piko? si příjdu jak Issová v Dobrý Čtvrti Xd
Nahlásit

Ahoj borci, já si pamatuju, když mě bylo 18 let, tak jsem tam v klubu měl casting na péčko. Bylo to prima, ale normál gay klub řekl bych.
Nahlásit

Od mého posledního komentu,42 konverzaci včetně jiných webů takže 42 různých profilů na téma znaslnovaní. Přijde vám to normální? To jsi normálně začnete psát s klukem a tu konverzaci převrací na tohle téma. Tak mi někdo řekněte proč si nemyslet že jde o jednoho devianta.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.