Kotvičník zemní (tribulus terrestris)

Zdravím, zajímá mě jestli máte někdo zkušenosti s kotvičníkem lékařským. Bylo mi to doporučováno kvůli tomu že moje chuť na sex je na bodu absolutí nuly a prý tohle působí tak že se mi zvýší ta chuť na sex nebo libido. Tak mě zajímá jestli to opravud funguje nebo jestli to jsou jen vyhozené peníze? Případně sem si i někde přečetl že se to dá používat při cvičení.

Primárně zvyšuje hladinu testosteronu ale celkově se dá říct že jo funguje to jen by sis měl nechat změřit hladinu toho testosteronu a podle toho si nastavit dávky jinak ti narostou cecky. Celkově se ale doporučuje cca jeden gram na třicet kilo hmotnosti denně ale počítej s tím že si tělo může časem zvyknout takže dávku budeš muset zvýšit ale míč to nepřeháněj jinak si zlikviduješ ledviny tak je lepší spíš na čas si dát pauzu. Stejně tak je důležitá příprava a ta je nejlepší mírně povařit aspoň dvacet minut nebo rozdrtit na prach a zalít a nechat vyluhovat v termosce. Fakt ale neber tablety ani nekupuj jinde než u spolehlivýho pěstitele. Většina čajů co koupíš a jmenují se kotvičník sou směs všeho možnýho krom kotvičníku a většina pěstitelů to míchá s Kopřivama. První výsledky se dostaví zhruba za dva měsíce v podobě mírného nárůstu svalové hmoty i fyzické síly. Začne se zlepšovat výdrž a upravovat hmotnost a celkově budeš mít víc energie ale jen při správné přípravě a užívání. Já to teda neužívám ale skorosoused to pěstuje tak sem chytrej a nejlepší sou plůdky a kořínky který většina lidí vyhazuje. Cenově najdeš i dvě koruny za gram ale tomuhle bych zrovna nevěřil a radši si připlatil. Ve tvým věku bych ale hledal problém spíš jinde
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ja ho beru v kapkach, sice ne kvuli tomu aby mi stalo pero ale je to fajny doplněk když člověk chodí cvičit na workout hřiště, spolu s magneziem na předpis.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jak napsal Bombakul, hledal bych problém jinde. Možná máš sníženou tvorbu testosteronu, což může být důsledek špatné stravy. Dalším problémem může být rozhozená psychika ze zaměstnání i soukromí včetně nedostatku spánku a současně s horším prokrvením, díky vyšší obezitě.
Chtělo by to změnit jídelníček, tělo si vyrábí testosteron pomocí různých druhů ovoce a zeleniny. Kotvičník ti sice pomůže, ale nevyřeší výše popsané problémy. Můžeš zkusit i tablety s argininem jen užívat dávky poloviční oproti sportovcům, kteří ho berou na podporu růstu svalové hmoty když cvičí v fitness centrech.
Chtělo by to změnit jídelníček, tělo si vyrábí testosteron pomocí různých druhů ovoce a zeleniny. Kotvičník ti sice pomůže, ale nevyřeší výše popsané problémy. Můžeš zkusit i tablety s argininem jen užívat dávky poloviční oproti sportovcům, kteří ho berou na podporu růstu svalové hmoty když cvičí v fitness centrech.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jezina: "tělo si vyrábí testosteron pomocí různých druhů ovoce a zeleniny"
-----
To aby holky nejedly moc zeleniny a ovoce, co? Zelenina vyrabi jen testosteron? :-)
-----
To aby holky nejedly moc zeleniny a ovoce, co? Zelenina vyrabi jen testosteron? :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Samozřejmě ičko, těm stačí, když si to vysajou z penisu.
Nahlásit

Některý ovoce a zeleniny mají určitej vliv na tvorbu testosteronu ale jen hodně nepřímej. Aspoň co si myslím že vím tak se přeměňuje z cholesterolu ale je potřeba mít v pořádku jak BMI tak i hladinu třeba zinku nebo hořčíku a vitamín c je taky důležitej kvůli detoxu organismu a tím zlepšení hormonální stability ale tím si nejsem jistej protože zrovna tomuhle sem pozornost nikdy nevěnoval:)
Nahlásit

Testosteron se syntetizuje z cholesterolu, ale lidi s vysokým cholesterolem nemají nadbytek testosteronu. Viděl bych to na genetické faktory. Dostatečný a pravidelný příjem živin (především z čerstvé zeleniny a ovoce) je imho základ jakéhokoliv řešení zdravotních problémů, přestože je vliv nepřímý.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak ve spermatu se koncentruje všechno, včetně toxinů. Takže íčko je pořádně nabitej :)))
Nahlásit

Ičko má v koulích už jen rum.
Nahlásit

Dobrej sex je o energii a osobě, ne kořenu :D
Nahlásit

Při těch mírách co uvádíš na profilu bych řekl, že nejvíc testosteronu přirozeně získáš změnou stravování nebo živ. stylu. Pohyb a správná výživa je základ aby tělo fungovalo jak má a hormony si produkovalo samo a člověk pak nebyl unavený a měl chuť něco dělat, a není to jen o sexu :) Já svuj styl stravování změnil v březnu tohoto roku a musím říct že chuť k sexu, výkonnost v práci a nižší únava se dostavila hned v prvních týdnech, a s tím šla i krásně dolů váha, je ale nutno začít pomalu si zvykat na drobné změny v živ stylu postupně přidávat zvyky a nedělat příliš změn najednou, aby se to dalo udržet dlouhodobě prostě si na ty změny navykat postupně :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

BMW to je diagnóza, vídám je často ve škarpě :DDD
Nahlásit

A co jako? To není můj problém a myslím si že ani tvůj. Myslíš si, že mne tím urazíš? může si ho koupit každý stejně jako cokoliv jiného... a s tématem to souvisí jak??
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.