Já 18 on 39

30. 12. 2024 v 13:49
Anonym

Ahoj kluci,
Mám otázku. Jsem teď s rodinou v termálech. A já mam na to chuť. Jenže na grindru je jen jeden čech který je ve stejných termálech jako my. Asi už 3 den si píšeme. Mně je 18 a jemu je 39. Není to úplně můj typ. Svůj limit mám na 23 let. Ale problém je v tom že jsem nadrženej jak krava a mám chuť někoho v*****t. Tak nevím jestli to mám udělat nebo ne. Díky za odpovědi. A prosím nedělejte ze sebe chytrý dědky který ví vše
Mám otázku. Jsem teď s rodinou v termálech. A já mam na to chuť. Jenže na grindru je jen jeden čech který je ve stejných termálech jako my. Asi už 3 den si píšeme. Mně je 18 a jemu je 39. Není to úplně můj typ. Svůj limit mám na 23 let. Ale problém je v tom že jsem nadrženej jak krava a mám chuť někoho v*****t. Tak nevím jestli to mám udělat nebo ne. Díky za odpovědi. A prosím nedělejte ze sebe chytrý dědky který ví vše

Běž na věc, žijeme jen jednou :-)
Souhlasím - 24 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

"Chytrý" dědek ti říká, že to záleží jen na tobě, co chceš jako radit? Když jsi nadrženej, ale máš z jakéhokoliv důvodu zábrany o****t čtyřicátníka, tak si ho vyhoň...
Souhlasím - 21 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak to je asi na tobě, jestli to není tvůj typ,ale umíš si přestavit, že by jsi do toho šel, tak ho vymrdej, třeba se ti to bude líbit a když ne, znovu se stejně neuvidíte.
Souhlasím - 13 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nebo můžeš o****t sám sebe :-). S trochou cviku to prý jde, už jsem to na jednom videu viděl... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tvl masturbace neexistuje? To je tak hloupej dotaz. Tomuhle mladěti az bude 40 tak presně bude ten uchyl co z nadrženosti posila fotky ptaka v prvni zpravě
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

30. 12. 2024 v 14:38
Anonym

Existuje :D ale neuspokojí mě tak jak orál nebo mrdání.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Off-line Anonym NOVÉ
Nejsem pasiv
-------------------------------
Byl bys aktivní pasiv... :-D
Nejsem pasiv
-------------------------------
Byl bys aktivní pasiv... :-D
Nahlásit

Pokud máš chuť sobě udělat dobře a či to nevadí, že není tvůj typ a že jé starší tak jdi sobě užít...
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jsi plnolejetej, spousta “dětí” v 15-16 hledá suggardaddies, nevím co řešíš :d vezmi šprcku, normálně si to užijte a už se nemusíte nikdy vidět. Thats it
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

A tohle mi bude vydelavat na duchod tvl ... :-)
Nahlásit

30. 12. 2024 v 15:09
Anonym

Aspoň že ten důchod budeš mít íčko :D
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Já být Tebou, poradil bych se s mámou. Jsi tam přece s ní, ne? :-)
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ja mel limity rad, obzvlaste u polynomu konvergujicich k nule. S tim se skvele pocitaj nekonecna ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Kolik lidi říká ičkovi íčko a je tak nějak zletily a ještě se tu nevyjadřil.
Nahlásit

30. 12. 2024 v 18:20
Anonym

MxP nejsem tady poprvé :D a už to tady znám jak mu říkají
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

A po nás chceš co přesně? Máme hlasovat, jestli si máš jít z*****t nebo ne?
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím
Nahlásit

Pokud váháš, v noci vymrdej polštář, mamka nic nepozná a ty si ušetříš zbytečný odmilováváníse.
Souhlasím • Nesouhlasím - 9
Nahlásit

Já jsem pro aby ho vošustil, venerologové by pak neměli co žrat. ^_^
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Na venerologii mě řikali ať příště mrdám chlapy z jinejch krajů, že to jinak přidělává práci jenom mě :)) prej toho mají nad hlavu. Lidi nenosí kondomy. A d***lni keci o tom ze se chodi testovat neznamena že jsou imunní. Taky fun fact: na venerologii mužete vyplnit jen 5 kontaktů s kterymi jste měli něco za posledni pul rok.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Když mám 50 kontaktů tak tam musím 10x -,-
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Mohu to zvyšit na 51? Abys musel po jedenacté?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Neboj se toho a běž do něho. Lepší než být nadržený ????
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Tak si raději pojď z*****t se mnou
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jasný, dej si ho, nad čím váhat ;-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

01. 01. 2025 v 15:19
Anonym

Tak jsem ho pořádně vymrd+l a ještě k tomu i dostal prachy : D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 9
Nahlásit

Šikovnej. Gratulujeme k úspěšnýmu st**tu kariéry štětky a posíláme klíčenku.
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

A bude pokracovani?
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jojo. Dil 2: setkani na venerologii
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

No, ale aspoň máš odpověď, íčko. Tohle ti na důchod fakt vydělávat nebude. Teda aspoň pochybuju, že z toho bude odvádět daň z příjmů a sociální pojištění.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ale mmnt... Teď to čtu ještě jednou a:
"Tak jsem ho pořádně vymrd+l a ještě k tomu i dostal prachy : D"
Tzn... On dostal prachy od tebe nebo ty od něj? Páč ta věta je poněkud nejasná...
"Tak jsem ho pořádně vymrd+l a ještě k tomu i dostal prachy : D"
Tzn... On dostal prachy od tebe nebo ty od něj? Páč ta věta je poněkud nejasná...
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

TommenBaratheon (21/174/74)
Jestli mě u soudu bude někdy zastupovat pako jako ty, tak si fakt pro tu klíčenku zajdu. :D
Jestli mě u soudu bude někdy zastupovat pako jako ty, tak si fakt pro tu klíčenku zajdu. :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Je to v pohode, ja som sa stretaval z 19r chalanom a uplne ok.
Nahlásit

Jestli maš chute nekoukej na číslo a jdi do něho.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Když je chuť, tak buď jak buď.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Říkám jdi do toho, nevybíráš partnera na život ale na dvacet minut, bude to zážitek pro oba a upustíš trochu “páru” a určitě budeš na termály vzpomínat mnohem déle
Nahlásit

Pochopite nekteri, ze tam byl loni pred vanoci a ted uz je zase doma? Udivuje me, co za individua ma dnes volebni pravo, kdyz ani nepochopi dotaz a jeho casovej kontext ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Je to o nátuře. Někomu je jedno s kým kde a kdy. Jiný má jiné předem dané požadavky na partnery těch se drží i když je nadržený, tak nejde s nikým jiným.
Takže buď jsi takový, nebo makový.
Takže buď jsi takový, nebo makový.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Bruh, proč píšete pod 3 měsíce staré témata wtf
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Starý chlap a mladý kluk je jen cistě o zneuživani. Starý si nedoka6e hledat mladé kluky tak k tomu rád zbeužije mladého partnera aby si vůbec z****al. To jsou ty věčně inzerce o trojkach. Takové devianty by jsme v lgbt komunitě tolerovat neměli .
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Hrabůvka, nezapomeň, že láska kvete v každém věku a zda si padnou do oka kluci s rozdílným věkem mnohdy vydrží spolu dýl než ve stejné věkové kategorii. Pokud by tomu tak nebylo, tak by se kluci nevraceli zpět na seznamku hledat nového partnera.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Klid Jezino, to se ti nestane ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Sice už jsi 4 měsíce doma z termálů, ale asi bych věk úplně neřešil, pokud máš chuť.. Tedy v případě, že se nebavíme o nezletilých a vyloženě Věk však zdaleka není všechno, že.. Já jsem měl první sex s chlapem ve 20-ti, poznal jsem kamaráda, tomu bylo tou dobou 42. Ale tak já jsem chtěl někoho staršího, vrstevníci mě nijak netáhli. Takže pro příště..
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.