Bezprofiláci

Já naprosto nechápu, proč tu někteří mají kulový v profilech, a něco očekávají, když napíšou "chceš š*****t" nebo "co se sejít?"
Co čekají? Že někomu, o kom absolutně nic nevím, řeknu přesně kdy a kde mě může najít? :D
A není to jen na nakluky, to samý se děje na spoustě jiných místech, jako třeba grindr. Nedává mi to smysl.
Když už, tak třeba poslat fotku obličeje, nějak se představit nebo tak něco třeba "čus jsem ondra je mi 21 a miluju plavání" nebo něco, ale vážně, co čekají tím "chceš se sejít" v první zprávě když profil zeje prázdnotou? Nechápu, vy jo?
Vím, zní to sarkasticky (a ano, je), ale přesto mě zajímá odpověď, i když s ní třeba nesouhlasím :)
Co čekají? Že někomu, o kom absolutně nic nevím, řeknu přesně kdy a kde mě může najít? :D
A není to jen na nakluky, to samý se děje na spoustě jiných místech, jako třeba grindr. Nedává mi to smysl.
Když už, tak třeba poslat fotku obličeje, nějak se představit nebo tak něco třeba "čus jsem ondra je mi 21 a miluju plavání" nebo něco, ale vážně, co čekají tím "chceš se sejít" v první zprávě když profil zeje prázdnotou? Nechápu, vy jo?
Vím, zní to sarkasticky (a ano, je), ale přesto mě zajímá odpověď, i když s ní třeba nesouhlasím :)

Ty chceš chápat lidi? No tak to hodně štěstí přeji:) ....já když slyším příběhy od lidí pracujících ve službách....
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

To fakt sedí, od Neonky která ani neví jakého pohlaví je.... :-))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Když si s někým chcu zapíchat tak si těžko budu povídat o plavání že jo:)
Nahlásit

Jeziiis, proc tohle furt resite? Proste jsou to prizdisraci za anonymnim profilem. Staci nereagovat a neresit. Vyrizeno ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nafouklá držka moralizuje :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Takovým nejspíš chybí mozek, tak od takových raději pryč mezi známé tváře.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Denis36
To pak asi chybí mozek všem tady.
Stačí se podivat do inzerátů, to prostě neni možný protože já sám se nebráním sex. kamarádovi ale sakra... Přece můžem i pokeca, někam semtam zajít a ne že otevřu dveře někoho ojedu a zase odejde.
To je něco co mi mozkový zavity nikdy nezpracovali.
To pak asi chybí mozek všem tady.
Stačí se podivat do inzerátů, to prostě neni možný protože já sám se nebráním sex. kamarádovi ale sakra... Přece můžem i pokeca, někam semtam zajít a ne že otevřu dveře někoho ojedu a zase odejde.
To je něco co mi mozkový zavity nikdy nezpracovali.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak samozrejme, chce to predtim a potom panacka a pokec, je to pak lepsi ... :-)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.