Muj coming out dopadl spatne...

02. 01. 2025 v 22:54
Anonym

Ahoj, chci se zeptat, mel taky nekdo v rodine spatne dopadnuty comimg out? A co to s Vami delalo? Moje rodina to bohuzel vzala spatne, davaji me to hodne sezrat, prijde me ze me kvuli tomu nenavidi, nemohl jsem to dal tajit, protoze uz jsem dospely a proste to neslo dal. Bohuzel jsem dost zavysli ted na rodine, musim neco naset*** a pak odejit, spatna situace...zazil nekdo?

Tchyne to nejek nedavala, ale to mi tak nejak bylo fuk. Ale drzim palce, to nejak zvladnes. Zase tak neresitelna vec to neni ... :-)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit

Mě coming out udělali cizí lidé, jako zde přítomný i8051. Od té doby to už nikdo nepobral.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Takže seš dospělej a přesto závislej na rodině... hm, tak v tom případě asi nebude ten největší problém v tvý orientaci.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Tebe Jezino lidi nepobírají z úplně jiných důvodů.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Opět nezklamal, jak zajímavé. Ale když máme ten nový rok tak posílám nejen tobě něco k pobavení.:
https://youtu.be/Wm-adaVkCE4?…
Serte na comning out a bavte se. S humorem jde všechno líp.
https://youtu.be/Wm-adaVkCE4?…
Serte na comning out a bavte se. S humorem jde všechno líp.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Co znamená to nemohl sem to už dál tajit? Oni tě zpovídali na skřipcu?
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ahoj napiš rád pokecám
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

To je problém, který řeší plno kluků, zda to rodiče poberou, či nikoliv. Prostě jsi to zkusil a ty za to, že jsi gay nemůžeš. Rodiče si neuvědomují, čím si (nejen ty) procházíš. Dej tomu čas, rodiče si teď budou dohledávat informace o tvé orientaci a nejspíš časem to zkousnou a přijmou to, jako realitu. Ostatně jim nic jiného nezbyde.
A pokud budou nadále zatvrzelý, pro jistotu si našetři jak píšeš a odejdi. Pokud doma hodně pomáháš, tvá nepřítomnost bude citelně chybět.
A pokud budou nadále zatvrzelý, pro jistotu si našetři jak píšeš a odejdi. Pokud doma hodně pomáháš, tvá nepřítomnost bude citelně chybět.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ahoj, moc mě mrzí, čím si teď procházíš. Coming out je velký krok a vyžaduje obrovskou odvahu, takže ti chci hned na začátku říct, že jsi udělal správnou věc – být upřímný k sobě i k ostatním je důležité. To, že tvoje rodina reagovala špatně, je jejich selhání, ne tvoje. Ty za svou orientaci nemůžeš, a už vůbec bys za ni neměl být odsuzován.
Je naprosto v pořádku, že tě tahle situace bolí a cítíš se ztracený. Možná by ti mohlo pomoci mluvit o tom s někým, komu důvěřuješ – kamarádem, terapeutem, nebo třeba lidmi v online komunitách, které mají podobné zkušenosti. Existují také různé poradny nebo organizace, jako je třeba S barvou ven nebo Česká společnost pro LGBTQ+ osoby, které ti mohou nabídnout podporu a poradit, jak se se situací lépe vypořádat.
Pokud cítíš, že teď nemáš možnost hned odejít z domova, je důležité najít si malá místa a chvíle, kde se můžeš cítit bezpečně a být sám sebou. Může to být koníček, volnočasová aktivita nebo skupina lidí, kteří tě přijmou takového, jaký jsi. A zatímco si šetříš na samostatnost, plánuj malé kroky, které tě posunou k cíli.
Pamatuj, že rodina není jen o krvi – můžeš si najít „zvolenou rodinu“ mezi přáteli a lidmi, kteří tě budou podporovat a mít rádi pro to, kdo jsi. Pokud bys chtěl, můžeš mi napsat a promluvíme si o tom, co tě trápí, nebo ti pomohu hledat konkrétní kroky, jak situaci řešit. Nejsi na to sám. Držím ti palce a posílám spoustu podpory
Je naprosto v pořádku, že tě tahle situace bolí a cítíš se ztracený. Možná by ti mohlo pomoci mluvit o tom s někým, komu důvěřuješ – kamarádem, terapeutem, nebo třeba lidmi v online komunitách, které mají podobné zkušenosti. Existují také různé poradny nebo organizace, jako je třeba S barvou ven nebo Česká společnost pro LGBTQ+ osoby, které ti mohou nabídnout podporu a poradit, jak se se situací lépe vypořádat.
Pokud cítíš, že teď nemáš možnost hned odejít z domova, je důležité najít si malá místa a chvíle, kde se můžeš cítit bezpečně a být sám sebou. Může to být koníček, volnočasová aktivita nebo skupina lidí, kteří tě přijmou takového, jaký jsi. A zatímco si šetříš na samostatnost, plánuj malé kroky, které tě posunou k cíli.
Pamatuj, že rodina není jen o krvi – můžeš si najít „zvolenou rodinu“ mezi přáteli a lidmi, kteří tě budou podporovat a mít rádi pro to, kdo jsi. Pokud bys chtěl, můžeš mi napsat a promluvíme si o tom, co tě trápí, nebo ti pomohu hledat konkrétní kroky, jak situaci řešit. Nejsi na to sám. Držím ti palce a posílám spoustu podpory
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Udělal správnou věc, ale ve špatnou chvíli. Jinými slovy neuvědomil si jaké mohou být následky a v jaké situaci se bude nacházet pokud to nepřijmou. Ono když to dopadne dobře tak pohoda ale co když ne? Mám kam jít? jsem zabezpečený? Odpověděl si pouze že už je dospělý a to je chyba že si nepoložil jiné další podstatnější otázky
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.