Super prezident

Je hezké vidět, ze ve společnosti ….te společensky “nejvyšší”, se propaguje zábava jež není jen golf, squash, tennis …atd.
ČR vždy mela potenciál v strojním, technickém učení různých odvětví průmyslu. Češi umí vymyslet nebo vylepšit věci ….Poláci se umí prodat …každý ma v něčem navrh a mel se držet svého.
Bylo by mne naprosto jedno zda by to platil stat …pokud to je průhledné a jasné dané. To samosebou platí i s podporou jakéhokoliv automobilového sportu.
Takovéhle věci mne mrzi vice: https://www.seznamzpravy.cz/…f-nku-132133
ČR vždy mela potenciál v strojním, technickém učení různých odvětví průmyslu. Češi umí vymyslet nebo vylepšit věci ….Poláci se umí prodat …každý ma v něčem navrh a mel se držet svého.
Bylo by mne naprosto jedno zda by to platil stat …pokud to je průhledné a jasné dané. To samosebou platí i s podporou jakéhokoliv automobilového sportu.
Takovéhle věci mne mrzi vice: https://www.seznamzpravy.cz/…f-nku-132133
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tohle vnímám jako ještě hlubší hrozbu, připočteme-li to, že pan S. nebyl z taláru vysvlečen a navlečen do pruhovaného oblečku. Osobně takové justici nevěřím.
https://www.zakonyprolidi.cz/…us-2241-24-1
https://www.zakonyprolidi.cz/…us-2241-24-1
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

Mno... je to nejvíc sexy prezident v naší historii, nedělá nám ostudu v zahraničí, nejezdí se lísat do moskvy ani do číny, umí hezky a bez koktání předříkávat předpřipravené tematické projevy a nemusí ho vypípávat, zatim ještě neukradl na státní návštěvě žádnou propisku... jediný jeho mínus je, že je bejvalej bolševiskej rozvědčík což znamená, že nemůžem omlacovat o hlavu babišovi že je estebák a nezmínit přitom že pavel byl komunistickej rozvědčík, jinak bysme vypadali jak pokrytci... bylo by jednodušší, kdyby pavel rozvědčík nebyl a dalo by se efektivněji šít do babiše... 8) jo a nemusel by vládě podepisovat aji to s čím údajně nesouhlasí, např. rozpočet kterej mu jeho poradci ohodnotili jako rizikový... voni by to sice fyjalabojs protlačili aji bez pavlova podpisu páč to jde, ale pavel by vypadal víc jako že má kule a ne jako fyjalova sekretářka, protože rajtování na motorce mu ještě kule neudělá :P
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Koníčky má sice zajímavý, to mu brát nebudu, ale v pozici prezidenta naprosto zbytečná figura. Teď tě asi naseru, ale sorry. Koníčky mu nikdo nebere, ale o tom to fakt není a v tom, o čem to je, zatím fatálně selhává. Tupej automat na podpisy a snad nejzbytečnější prezident v historii. To i ten Hácha měl větší koule než tenhle věšák na obleky.
Souhlasím - 19 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Presne tak, jsem prekvapeny ze nekdo na tohle ma nekdo prehled, to ze byl v Dakaru kam chci taky odcestovat do jinych zemi
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Kdybych napsal jen desetinu toho co Buss a Tommen dohromady, tak by mě tu ičko označilo za největšího bolševika a komunistu, šíření nenávisti závisti a bůhví čeho eště. Takhle nenapíšu nic a počkám si na reakce autora vlákna...:)
PS proč nás tu zásobuješ politickýma tématama ičko? To sem nepatří...:) vrať se na Hovinky...
PS proč nás tu zásobuješ politickýma tématama ičko? To sem nepatří...:) vrať se na Hovinky...
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Taky si myslím že prezidentování je o něčem jiným spaním ve stanu. Nemuseli by si tak moc lízt do p***le s Fijalenkem a euro by si mohl nechat taky odpustit. Za mě obyčejná loutka bez většího významu
Souhlasím - 12 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Bohužel je smutným faktem, že z těch kandidátů kteří se tehdy o pozici prvního kladeče věnců ucházeli byl pan jenerál pavel nejlepší :D
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Íčka posednul tatrmanův duch. O_o No nic du pro myrtu, březový koště, pajcr a svýho nejlepšího exorcistu. Tohle bude šichta vymíst ven.=_=
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit

Koukám že požadavky na ústavní činitele se dost změnili. No naštěstí to není třeba elektrikář, že bysme řekli že sice neumí ani zapojit zásuvku, ale to nevadí. Sluší mu to na fotkách a má super koníčky. :)
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Zas ale u reprezentativního ale jinak neschopného elektrikáře by nehrozilo, že si řekne zaměstnavateli o měsíční honorář pro svou manželku aby měla na kožich z norka :D kurwa a teď ze mně promluvila závist... celej život sním o kožichu z norka a teď to ze mně vylítlo, fujki, jdu se zastydět a učinit pokání odházením 10 tun sněhu který tady v noci napadly 8)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nestačil by ti kožich z jeziny? To bys měl taky z norka prémiové kvality. ^_^
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ani nevíš ty naše zubatý pruhovaný zvířátko jak blízko si realitě. Já koukal na energeťáky ale nebudu bonzovat jaký když přehazovali elektroměr. Jako na první pohled vypadali dobře aj pěkný monterky měli k tomu štít rukavice a všechno co se na profíky patří. No ale jako u této činnosti by napadlo i blba jako sú já změřit si zfázování ale tyhle frajery ne takže to zapojili nějak a pak museli už trochu nervózního domácího kterej spěchal do práce otravovat jak by se to dalo zjistit tak musel zapnout cirkulu a samozřejmě to bylo špatně. Aspoň teda podle toho jednoho energeťáka kterej ju zapínal takže to přepojili a zase špatně. Jak to dopadlo nevím protože sem musel odjet ale asi to nakonec zvládli protože večer už tam nebyli:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Akorát elektroměr se nezapojuje na zfázování. Maximálně se může řešit sfázování. Ovšem provozovatel sítě zapojuje elektroměr dle pořadí barevného značení fází která je pevně určena v připojovacích podmínkách provozovatele sítě. Pro ČEZ třeba L1- hnědá, L2- černá, L3- šedá. Na možnou změnu směru otáčení točivých strojů akorát můžou upozornit majitele objektu. Naopak nedodržení barevného pořadí je důvod k neudělení revize. Pokuď je provedeno staré značení vodičů nemusí ho řešit. A nevím jak lze dvakrát udělat špatný směr otáčení když stačí přehodit dvě fáze mezi sebou. :-)
Nahlásit

Nevím přesně o co tam šlo jestli a kde přesně to zmršili ale barvy si zapojuj jak chceš když nevíš jak to bylo na nožovkách protože ne vždycky tam bývají fáze 123 ale někdy sou i 321 a možná měli přehozenej drátek jen na odvodu z hodin ale každopádně si to měli změřit před demontáži těch hodin a před tím než vystříhali starý přívod ale moc tomu nerozumím a jak to zvládli podělat 2x mi je taky záhadou:)
Nahlásit

Bohužel, Íčko... Tvé sympatie nemohu sdílet. Sošná postava, vzhledná tvář okouzlující zejména starší dámy a hradním stylistou dobře volený šatník... tím ale výčet jeho kladných vlastností končí. Pro mě je to jen poslušný kývač občas předvádějící naučené divadýlko, guma s neodpustitelnou vadou páteře, které se do hlavy vejde VUML i Aspen (dle aktuální politické situace), a nad jehož mnoha výroky v médiích každý rozumně uvažující člověk obrací rozpačitě oči v sloup. Dle mého - náš nejhloupější prezident minimálně od dob Ludvíka Svobody, kterého já ještě pamatuji... A já mám radši chytré lidi.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Já to neřekl, já to neřekl, to von, hoďte na něj síť... 8)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Mimochodem - babiš vlezl kvůli kariéře do ksč a byl z prominentní bolševické rodiny, ale v ksč byl tehdy každej druhej :D, jenže pracoval v zahraničním obchodu a zřejmě estébáky aktivně nevyhledal, ti ho oslovili jako mnoho dalších a bába jim to podepsal aby měl dobrej flek a aby měl pokoj... oproti tomu lampasák pavel si studium na vojenské škole vybral, protože ho to bavilo asi, skákat z letadla jako průzkumák a překračovat vlastní limity atd, romanťika jak p**a, ale dlouholeté pokračovací studium na profesionálního agenta vojenské rozvědky československé lidové armády působící v cizině si zcela jistě vybral sám a tam se asi dostal jen fakt prověřený spolehlivý soudruh, nebo někdo kdo se tak aspoň tvářil protože to bylo výhodné... to mně stačí, škoda že to kolega í nechce vidět
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Kolega í je zfanatizovanej prozápadní propagandou já to věděl celou dobu!!!!:)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

V této souvislosti absolutně nechápu výroky pana Svěráka, jehož si jinak nesmírně vážím, který Pepana ve své kampani nazval "válečným hrdinou" :-o No tvl !!! Jak mohl opravdový pamětník něco takového vypustit do éteru ? Pepanova životní dráha ve srovnání s tím, čím prošel za války generál Svoboda, nebo čím prošel v 50.letech JUDr. Husák...
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Za prvé: Nechápu proč porovnáváte Jablka a hrušky … když chcete porovnávat prezidenty tak jen prezidenty ČR a nemíchat je s prezidenty ČSR. Pro mne to je jako porovnávat holinky a hodinky a naprostou jinou dobu.
Za druhé: mne nezajímá doba před 1989…. Mne zajímá doba a jejich společenské chování a přínos od roku 1990….
Ale nebojte, brzy budete mít svého vůdce Babiše a jeho věrné pracovníky a jak se již Pavel zmínil po druhé již do úřadu nechce tak Vám tam Babiš rozhodně někoho moudrého dodá :0), poté ještě budete se slzou v oku vzpomínat;-)
Za druhé: mne nezajímá doba před 1989…. Mne zajímá doba a jejich společenské chování a přínos od roku 1990….
Ale nebojte, brzy budete mít svého vůdce Babiše a jeho věrné pracovníky a jak se již Pavel zmínil po druhé již do úřadu nechce tak Vám tam Babiš rozhodně někoho moudrého dodá :0), poté ještě budete se slzou v oku vzpomínat;-)
Nahlásit

Ičko, o Tobě je známé, že je Ti jedno, jak nás tvůj idol zaprodal a že jen škodí Česku, hlavně že ...... ano může to být věřím i fajn chlap, ale je to zelený mozek, který bude sloužit komukoliv, kdo zrovna bude u kormidla!
Takže já nikdy nemůžu souhlasit s tvým d***lním názorem!!!
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Kde je ičko se svým vodopádem nadávek? Proč je ticho?
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

R77 (48/-/-)
...Ale nebojte, brzy budete mít svého vůdce Babiše a jeho věrné pracovníky...
Souhlasím • Nesouhlasím
xxxx
no vskutku, naším premiérem bude brzo estebácký konfident a prezidentem bolševický rozvědčík... tak prověřené soudruhy jsme neměli ve vládě ani za komunistů před rokem 89, nevim o tom že by byl premiér jakeš agentem vyškoleným na práci v kapitalistické cizině jak soudruh pavel... :D ale soudruh husák to zas vyvážil tím, že chtěl československo už v roce 1944 připojit k sovětskému svazu jako další z jeho republik, takže bysme byli ne satelit ruska, ale jedním z jeho států jak třeba tehdy kazachstán a uzbekistán... škoda, mohli sme se jmenovat čechoslovakistán a naším premiérem by byl stalin :D
...Ale nebojte, brzy budete mít svého vůdce Babiše a jeho věrné pracovníky...
Souhlasím • Nesouhlasím
xxxx
no vskutku, naším premiérem bude brzo estebácký konfident a prezidentem bolševický rozvědčík... tak prověřené soudruhy jsme neměli ve vládě ani za komunistů před rokem 89, nevim o tom že by byl premiér jakeš agentem vyškoleným na práci v kapitalistické cizině jak soudruh pavel... :D ale soudruh husák to zas vyvážil tím, že chtěl československo už v roce 1944 připojit k sovětskému svazu jako další z jeho republik, takže bysme byli ne satelit ruska, ale jedním z jeho států jak třeba tehdy kazachstán a uzbekistán... škoda, mohli sme se jmenovat čechoslovakistán a naším premiérem by byl stalin :D
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

“Protože, ticho léčí “….. ;-)….a vydá ze více než 1000 slov.
Nahlásit

Tatrman (28/-/-) NOVÉ
Kdybych napsal jen desetinu toho co Buss a Tommen dohromady, tak by mě tu ičko označilo za největšího bolševika a komunistu
------
Ale ty bolsevik a komunista jsi, ikdyz nic nenapises ... :-)
-----
O politice jsem nic nepsal, psal jsem o fajn cloveku, co jel na Dakar, politiku vidis ve vsem jen ty :-)
Kdybych napsal jen desetinu toho co Buss a Tommen dohromady, tak by mě tu ičko označilo za největšího bolševika a komunistu
------
Ale ty bolsevik a komunista jsi, ikdyz nic nenapises ... :-)
-----
O politice jsem nic nepsal, psal jsem o fajn cloveku, co jel na Dakar, politiku vidis ve vsem jen ty :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Bombiku, vzhledem k tomu, ze kdyz se meni elmer, se nedaj prohodit faze, bo draty vedou ze 7 der v panelu a tech 7 der pripojis na nopej elmer uplne stejne, museli bejt nality. A zmenit otaceni cirkule je jen o tom zmenit jeden a jakejkoli par fazi. Objednavej si elektrikare na pondeli, v nedeli vecer se vetsinou nepije :-)
Jo on uz to kolega vysvetlil vyse. Btw PRE to ma stejne :-)
Jo on uz to kolega vysvetlil vyse. Btw PRE to ma stejne :-)
Nahlásit

Tvle buřte to abych našel leštidlo na srpy a kladiva. O_o
Nahlásit

Jsem hrdý na naše vysportované prezidenty... a jenerál pavel fakt není jedinej z našich prezidentů kdo si plní klukovské sny a žije akčně :P
https://img.ihned.cz/…f691908.jpeg
https://img.ihned.cz/…f691908.jpeg
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Před 2 minutamiOn-line I8051 (53/184/97)
Bombiku, vzhledem k tomu, ze kdyz se meni elmer, se nedaj prohodit faze, bo draty vedou ze 7 der v panelu a tech 7 der pripojis na nopej elmer uplne stejne, museli bejt nality. A zmenit otaceni cirkule je jen o tom zmenit jeden a jakejkoli par fazi. Objednavej si elektrikare na pondeli, v nedeli vecer se vetsinou nepije :-)
Souhlasím • NesouhlasímNahlási
----
To taky není tak pravda. Já mám třeba dráty v elektroměrovým rozvaděči vyvedeny z jedný velký díry a tam to opravdu proházet lze. :-)
Souhlasím • NesouhlasímNahlási
----
To taky není tak pravda. Já mám třeba dráty v elektroměrovým rozvaděči vyvedeny z jedný velký díry a tam to opravdu proházet lze. :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Buřte a hlavně pan lihoš zemák to dělá totálně grýndýlově, ten jede pro fit for 55 plný bomby. Na rozdíl od pana co už si to odmakal. ^_^
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Koukám na ten jeho ovar, tyvole ten fakt nepotřeboval plovací vestu :D
Nahlásit

Mně je tvůj prezident tak nějak u ***u. Ale mašina na razítka by byla levnější.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Hlavně ethanol je lehčí jak voda. ^_^
Nahlásit

Mimochodem, pan prezident pavel je i zdatný turista, loni byl i tady u nás v sudetech, heč... :P https://1gr.cz/…_1743181.jpg
Nahlásit

No ale k reakcim. Ja vam je neberu a jsem za ne rad. Budme radi, ze je muzeme mit a muzeme si myslet, co chceme a muzeme o tom psat. Mam to jak R77, zajima me CR a porevoluce. A z toho mi po ere alkoholiku, propiskolupicu, podlejzacu Rusku a Cine proste prijde tohle nejlepsi. Kecy o Aspenu, rozvedce a dalsi nesmysly me nechavaji klidnym, protoze stavajici prezident je prolustrovanej vic, nez kdokoli jinej. A jo, je to kladec vencu, takova je funkce ceskejch prezidentu, nic novyho pod sluncem, levnejsi vajicka a maslo pro tatrmana proste nezajisti. Ale aspon to dela slusne, s gracii a humorem a nemusime se za nej stydet ani doma, ani venku ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Tatrman (28/-/-)
Mně je tvůj prezident tak nějak u ***u
---
To ty jemu, me i ostatnim taky ... :-)
Mně je tvůj prezident tak nějak u ***u
---
To ty jemu, me i ostatnim taky ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tvle buřte copak Pávek, ale ten pošahanej z**d vlevo za nim. Rakovina celýho kraje.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Íčko, náročný večírek fčera? 8)
Nahlásit

Na néťu mi nešahej volep**o klučino :P
Nahlásit

Proc vecirek? Normalni pracovni vecer a sex. Na vecirky jsem uz starej :-)
Nahlásit

To to ti mohu buřte slíbit že na něj nebudu sahat, ten se výživá v kouření od těch do 16+ . Když teda jde o kšeft tak i sleví z nároků. Něco asi jako jeho velký patolízal pan ovarová hlava Petr Fiala. :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

R77:
Ale nebojte, brzy budete mít svého vůdce Babiše a jeho věrné pracovníky a jak se již Pavel zmínil po druhé již do úřadu nechce tak Vám tam Babiš rozhodně někoho moudrého dodá :0), poté ještě budete se zlatou v oku vzpomínat;-)
Jako píšeš holou pravdu, ale koho jiného chceš volit, když do politiky slušného člověka nedostaneš. Já bych jinak také Bábu nevolil, ale stále je to menší zlo, než ta fialová vláda. Ta nám stačila za ty 3 roky nadělat tolik průserů, že to nespraví ani další 3 generace po nás!
Ale nebojte, brzy budete mít svého vůdce Babiše a jeho věrné pracovníky a jak se již Pavel zmínil po druhé již do úřadu nechce tak Vám tam Babiš rozhodně někoho moudrého dodá :0), poté ještě budete se zlatou v oku vzpomínat;-)
Jako píšeš holou pravdu, ale koho jiného chceš volit, když do politiky slušného člověka nedostaneš. Já bych jinak také Bábu nevolil, ale stále je to menší zlo, než ta fialová vláda. Ta nám stačila za ty 3 roky nadělat tolik průserů, že to nespraví ani další 3 generace po nás!
Nahlásit

A jake prusery nam udelala ta fialova vlada, pane babisovec? :-)
Jinak moctidekujeme za moctiprani babise :-)
Jinak moctidekujeme za moctiprani babise :-)
Nahlásit

Před 3 minutamiOn-line Klucinek (34/176/75) NOVÉ
To to ti mohu buřte slíbit že na něj nebudu sahat, ten se výživá v kouření od těch do 16+ . Když teda jde o kšeft tak i sleví z nároků. Něco asi jako jeho velký patolízal pan ovarová hlava Petr Fiala. :-)
¨
xxxx
pomluva, to jsou všechno jeho synovci, a maj okolo 20ti let :P
¨
xxxx
pomluva, to jsou všechno jeho synovci, a maj okolo 20ti let :P
Nahlásit

Ahaaaa, jasně ^_^ Co by pro mladé štíhlé chlapce hodní strýčci neudělali. ^_^
Nahlásit

Tak tenhle ma asi alespon dustojnej smajchlkabinet a ne chatu s kadibudkou :-)
Nahlásit

I8051:
Ale jaký je rozdíl meze těma, co jsi vyjmenoval a dnešními patolízali??? Naprosto žádný, řekl bych že jsou nejhorší co kdy byli a zaprodali nás jak USA tak Bruselu.
My jsme prostě takový národ, že vždy polezeme někomu do pozadí.
Ale jaký je rozdíl meze těma, co jsi vyjmenoval a dnešními patolízali??? Naprosto žádný, řekl bych že jsou nejhorší co kdy byli a zaprodali nás jak USA tak Bruselu.
My jsme prostě takový národ, že vždy polezeme někomu do pozadí.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Slizká s***ě jako slizká s***ě. Na kvalitě šmajchlkabinetu nezáleží, spíš je to hezký odraz naší politické scény. :-)
Nahlásit

Jeziis jak slysim od tech dezolatu, ze nas furt prej nekdo zaprodava USA, Bruselu, zapadu, iluminatum, jestirkum, mimozemstanum a buhvikomujeste, tak si rikam, jak by jim bylo urcite krasne, kdyby je nekdo zaprodaval jejich oblibene Cine a Rusku. Prosim, ale hlavne beze me ... :-)
Ale ja se te ptal mocaku na seznam tech pruseru, co fialova vlada udelala za ty 3 roky, jaks psal. Zvladnes misto omacky o nicem napsat alespon 3 pro tebe nejvetsi, kdyz na jejich opravu bude treba 75 let? Zkus to, verim ti ... :-)
Ale ja se te ptal mocaku na seznam tech pruseru, co fialova vlada udelala za ty 3 roky, jaks psal. Zvladnes misto omacky o nicem napsat alespon 3 pro tebe nejvetsi, kdyz na jejich opravu bude treba 75 let? Zkus to, verim ti ... :-)
Nahlásit

Já netvrdím, ze vim koho volit a ani netvrdím jak z toho ven…..
Jen jsem konstatoval realitu… a zatím to vidím tak, ze si za to můžeme všichni jako lidi bez ohledu kdo je u kormidla …Proč ?
Protože je tu trend posledních 30 let, včera jsi mne zvolil…ted jsem u “kormidla” na 4 roky….tak drž hubu a krok občane.
A je úplně jedno zda se bavíme o komunální nebo krajské nebo Evropské.
Slušnost a férové jednání se musí vyžadovat a to je prvopočátek v rodině, vůči sousedům, okolí, pracovníkům, …. Ale lide si to pletou s poslušností.
Když je trend ve společnosti … mam to v P…., jak co oje ať, jak a s kým oje ať, neni to trestné jen neetické … nikdo na mne nemůže. A 30% populace si říká to je ale kabrňák ten jim to ukázal …tak se to ma dělat …
Jen jsem konstatoval realitu… a zatím to vidím tak, ze si za to můžeme všichni jako lidi bez ohledu kdo je u kormidla …Proč ?
Protože je tu trend posledních 30 let, včera jsi mne zvolil…ted jsem u “kormidla” na 4 roky….tak drž hubu a krok občane.
A je úplně jedno zda se bavíme o komunální nebo krajské nebo Evropské.
Slušnost a férové jednání se musí vyžadovat a to je prvopočátek v rodině, vůči sousedům, okolí, pracovníkům, …. Ale lide si to pletou s poslušností.
Když je trend ve společnosti … mam to v P…., jak co oje ať, jak a s kým oje ať, neni to trestné jen neetické … nikdo na mne nemůže. A 30% populace si říká to je ale kabrňák ten jim to ukázal …tak se to ma dělat …
Nahlásit

No problem je v tom, ze od tretiho roku ctyrlete vlady si kazda strana zacina zajistovat volice na dalsi obdobi. A to ziska jen populisticky, kecama, podlejzanim a zbytecnym utracenim. neni tak tezky oslovit b***cky, neco jim slibit a pak od nich dostat hlasy. Bohuzel u nas je tim "nechytrym", v tom mel alkodent pravdu, kazdej treti obcan, vetsinou mdleho rozumu a zakladniho vzdelani. Proto vychazi tech 33 % pro babisku. Bohuzel jsme tu nikdy nemeli kombinaci aktivni vlady a konstruktivni opozice, takze co jedni udelaji, druzi zrusi. Odvolavam, co jsem odvolal, slibuji, co jsem slibil. Az teda na vyjimky *). Neni tu zadna kontinuita ke vzdalenymu cili, cil se soustredi jen na znovuzvoleni. Ale v pohode, nejsme v tom sami :-)
*) myslite si snad, ze babiska zrusi fialovou novou duchodovou reformu, jak rikali? Ani hovno, babiskovci vedeli uz davno, ze je treba ji udelat, meli ji 3x v programu, ale nemeli na to nikdy koule. Tak to ted se spoustou kecu, jak jsou hrozne proti, ze je to proti obcanum a vubec, to nechali na fialovcich. Pak az se zase dostanou k vlade, coz se bohuzel stane diky ty tretine vyse, jen jakoze udelaj nejaky nepodstatny kosmeticky zmeny, vymyslej si, proc to nejde zmenit a za velkyho halooo, ze vse "napravili" to nechaj bejt. V tyhle situaci je vyhoda mit 2 obcanstvi ... :-)
*) myslite si snad, ze babiska zrusi fialovou novou duchodovou reformu, jak rikali? Ani hovno, babiskovci vedeli uz davno, ze je treba ji udelat, meli ji 3x v programu, ale nemeli na to nikdy koule. Tak to ted se spoustou kecu, jak jsou hrozne proti, ze je to proti obcanum a vubec, to nechali na fialovcich. Pak az se zase dostanou k vlade, coz se bohuzel stane diky ty tretine vyse, jen jakoze udelaj nejaky nepodstatny kosmeticky zmeny, vymyslej si, proc to nejde zmenit a za velkyho halooo, ze vse "napravili" to nechaj bejt. V tyhle situaci je vyhoda mit 2 obcanstvi ... :-)
Nahlásit

Před 11 minutamiOn-line I8051 (53/184/97) NOVÉ
No problem je v tom, ze od tretiho roku ctyrlete vlady si kazda strana zacina zajistovat volice na dalsi obdobi. A to ziska jen populisticky, kecama, podlejzanim a zbytecnym utracenim. neni tak tezky oslovit b***cky, neco jim slibit a pak od nich dostat hlasy. Bohuzel u nas je tim "nechytrym", v tom mel alkodent pravdu, kazdej treti obcan, vetsinou mdleho rozumu a zakladniho vzdelani. Proto vychazi tech 33 % pro babisku. Bohuzel jsme tu nikdy nemeli kombinaci aktivni vlady a konstruktivni opozice, takze co jedni udelaji, druzi zrusi. Odvolavam, co jsem odvolal, slibuji, co jsem slibil. Az teda na vyjimky *). Neni tu zadna kontinuita ke vzdalenymu cili, cil se soustredi jen na znovuzvoleni. Ale v pohode, nejsme v tom sami :-)
Tak takovou kombinaci můžeme mít jen tehdy až se i u nás prosadí systém voleb jako je v USA.
To já to vidím jako jedinou možnost. Jinak se Ti dementi budou do nekonečna jen hádat a nikdy nic proč nás neudělají!
Tak takovou kombinaci můžeme mít jen tehdy až se i u nás prosadí systém voleb jako je v USA.
To já to vidím jako jedinou možnost. Jinak se Ti dementi budou do nekonečna jen hádat a nikdy nic proč nás neudělají!
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Hele 1H1, muzes to psat ze svyho druhyho nicku Fazan, nemusis to furt stridat, dodrzuj kontinuitu ... :-)
Nahlásit

Icko:
A nebylo by lepší, kdyby se raději držel tématu? Máš na to koule???
A nebylo by lepší, kdyby se raději držel tématu? Máš na to koule???
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ale tema, ktery jsem zalozil, vubec nebylo o politice, ale o Dakaru, motorkach a stanech, takze se ho nedrzis spise ty :-)
Fazan/1H1 (63/-/-)
Ičko, o Tobě je známé, že je Ti jedno, jak nás tvůj idol zaprodal a že jen škodí Česku
-------------
Ale ok, v cem nas teda prezident zaprodal, komu a v cem nam skodi?
Muzes to ve zkratce popsat nebo na to nemas koule a jen ses potreboval vyvztekat? ... :-)
Fazan/1H1 (63/-/-)
-------------
Fajn, o to te ani nezadam. Ja mam s babiskovci pochopeni ... :-)
Fazan/1H1 (63/-/-)
Ičko, o Tobě je známé, že je Ti jedno, jak nás tvůj idol zaprodal a že jen škodí Česku
-------------
Ale ok, v cem nas teda prezident zaprodal, komu a v cem nam skodi?
Muzes to ve zkratce popsat nebo na to nemas koule a jen ses potreboval vyvztekat? ... :-)
Fazan/1H1 (63/-/-)
-------------
Fajn, o to te ani nezadam. Ja mam s babiskovci pochopeni ... :-)
Nahlásit

Taky pochybuju, že by nás p. Pavel zaprodal, u p. Koláře si už tak jistý nejsem...
Nahlásit

Ičko, koule na to mám, buď k klidu, asi Ti uniklo dost věcí, které náš pokladač věnců proti nám udělal, je proto zbytečné se tu opakovat, když to každý ví. Jen Ty ne, tak si to dohledej strejda googl Ti pomůže, mne zkoušet nemusíš.
Mne jen udivuje, že drtivá většina tu s Tebou nesouhlasí, a Ty stále nechceš pochopit, že je asi něco špatně.
A Babišovec opravdu nejsem, napsal jsem jasně důvod, proč ho budu volit.Není jiná možnost, bohužel :(
Mne jen udivuje, že drtivá většina tu s Tebou nesouhlasí, a Ty stále nechceš pochopit, že je asi něco špatně.
A Babišovec opravdu nejsem, napsal jsem jasně důvod, proč ho budu volit.Není jiná možnost, bohužel :(
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

33% populace je hloupá proto volí babišku, ale přesto nedokázala to co 27,79% super inteligentní část společnosti volící prozřetelně a samozřejmě uváženě Fyjalskyho četu. Jen díky této prozíravé části, inteligencí překypující, části společnosti budou s největší pravděpodobností zpět ve vládě komunisti. :-)
Nahlásit

Ja teda prezidenta volil jen v prvnim kole, na druhy jsem byl uz pryc a do Bogoty na ambasadu CR to bylo preci jenom z ruky :-) Tak jsme to oslavili tady, sic to byla desna darda za ta mobilni data i pri snizeny kvalite streamu, ale byl to krasnej den :-)
https://www.nakluky.cz/…3751/627155/
A bylo to presne tady https://maps.app.goo.gl/…VS3RR7BL2od7
https://www.nakluky.cz/…3751/627155/
A bylo to presne tady https://maps.app.goo.gl/…VS3RR7BL2od7
Nahlásit

Jen pro připomenutí - aneb najdi deset rozdílů:
Petr Pavel, prosinec 2022:
"Donald Trump na mě působil na dálku i v osobním kontaktu jako odpudivá lidská bytost. On je natolik arogantní, že jenom těžko můžete k někomu podobnému hledat cestu."
"A když jsem pak viděl, jak brutálně nakládal například s předsedou Makedonie nebo Černé Hory, kterého odstrčil, aby byl viděn v první řadě na společné fotografii, tak jsem ani neměl chuť si s ním podávat ruku. A doufám, že tu příležitost ani mít nebudu."
Petr Pavel, listopad 2024:
"Bylo to vyřčeno v době, kdy ani Donald Trump, ani já jsme nebyli prezidenty. Jako soukromá osoba jsem vyjádřil názor, který se opíral o moji osobní zkušenost z osobního setkání."
"Vážím si partnerství se Spojenými státy a těším se na pokračující spolupráci u sdílených globálních výzev, včetně podpory našich společných partnerů a udržování evropské bezpečnosti. Naše transatlantické pouto zůstává silné."
"Pokud bude v našem zájmu se setkat, tak se budeme scházet tak, jak tomu velí diplomatické zvyklosti."
Sorry jako, ale jak se dá tohle slušně nazvat?
Petr Pavel, prosinec 2022:
"Donald Trump na mě působil na dálku i v osobním kontaktu jako odpudivá lidská bytost. On je natolik arogantní, že jenom těžko můžete k někomu podobnému hledat cestu."
"A když jsem pak viděl, jak brutálně nakládal například s předsedou Makedonie nebo Černé Hory, kterého odstrčil, aby byl viděn v první řadě na společné fotografii, tak jsem ani neměl chuť si s ním podávat ruku. A doufám, že tu příležitost ani mít nebudu."
Petr Pavel, listopad 2024:
"Bylo to vyřčeno v době, kdy ani Donald Trump, ani já jsme nebyli prezidenty. Jako soukromá osoba jsem vyjádřil názor, který se opíral o moji osobní zkušenost z osobního setkání."
"Vážím si partnerství se Spojenými státy a těším se na pokračující spolupráci u sdílených globálních výzev, včetně podpory našich společných partnerů a udržování evropské bezpečnosti. Naše transatlantické pouto zůstává silné."
"Pokud bude v našem zájmu se setkat, tak se budeme scházet tak, jak tomu velí diplomatické zvyklosti."
Sorry jako, ale jak se dá tohle slušně nazvat?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

To, ze Fialová vláda “prozřetelná a samozřejmě uvážená” je jen zase slovní obrat, jez nám někdo chce podstrčit ;-), ze jo ?
Každý vi, ze spletenec stran jez některé by se vůbec mnohé z nich do vlády nedostali.
…byla to jen vláda kde není u moci ta co rozumí reci ptáků, a mistr podnikatel Havlicek, člověk co může vest 2-3 ministerstva osobně, pod ním každá firma historicky skveta.
Problém není jak se jaka strana jmenuje….ja zvolim, třeba stranu “Zlatého Kohouta”.ale problem je ta pakáž lidi, co mají nebo budou “reprezentovat” a vest stat k údajné prospe***ě.
A úkolem státu je zpravovat a hospodařit a hlavně vytvořit podmínky pro soukromí sektor, aby podnikal, vytvářel hodnoty ve férovém konkurenčním prostředí pro nejširší vrstvu obyvatelstva.
Každý vi, ze spletenec stran jez některé by se vůbec mnohé z nich do vlády nedostali.
…byla to jen vláda kde není u moci ta co rozumí reci ptáků, a mistr podnikatel Havlicek, člověk co může vest 2-3 ministerstva osobně, pod ním každá firma historicky skveta.
Problém není jak se jaka strana jmenuje….ja zvolim, třeba stranu “Zlatého Kohouta”.ale problem je ta pakáž lidi, co mají nebo budou “reprezentovat” a vest stat k údajné prospe***ě.
A úkolem státu je zpravovat a hospodařit a hlavně vytvořit podmínky pro soukromí sektor, aby podnikal, vytvářel hodnoty ve férovém konkurenčním prostředí pro nejširší vrstvu obyvatelstva.
Nahlásit

1H1 (74/-/-)
Ičko, koule na to mám, buď k klidu, asi Ti uniklo dost věcí, které náš pokladač věnců proti nám udělal, je proto zbytečné se tu opakovat, když to každý ví. Jen Ty ne, tak si to dohledej strejda googl Ti pomůže
----------------
Strejda google mi nic krome odkazu na aeronet, sputnik nebo jina dezolatska media nic nenasel :-)
Takze chces vlastne rict, ze ani nevis, co chces rict a jen papouskujes, co ti rekli. Normalni clovek by totiz uvedl to, co si mysli a v cem nas podle nej zaprodal. To ty ale nevis, proste jsi dalsi papouskujici kaspar ... :-)
1H1 (74/-/-)
--------------
Ale ja tu nejsem proto, aby se mnou nekdo souhlasil, ja pouze rikam svuj nazor a jsem schopen ho zopakovat a stat si za nim, protoze je muj. To ale ty nezvladas, ty jen meles cizi kecy, cos nekde cetl a neumis ani konkretne napsat par slovy, v cem nas podle tebe prezident zaprodal. Vaz si toho, ze to muzes napsat ... :-)
Ičko, koule na to mám, buď k klidu, asi Ti uniklo dost věcí, které náš pokladač věnců proti nám udělal, je proto zbytečné se tu opakovat, když to každý ví. Jen Ty ne, tak si to dohledej strejda googl Ti pomůže
----------------
Strejda google mi nic krome odkazu na aeronet, sputnik nebo jina dezolatska media nic nenasel :-)
Takze chces vlastne rict, ze ani nevis, co chces rict a jen papouskujes, co ti rekli. Normalni clovek by totiz uvedl to, co si mysli a v cem nas podle nej zaprodal. To ty ale nevis, proste jsi dalsi papouskujici kaspar ... :-)
1H1 (74/-/-)
--------------
Ale ja tu nejsem proto, aby se mnou nekdo souhlasil, ja pouze rikam svuj nazor a jsem schopen ho zopakovat a stat si za nim, protoze je muj. To ale ty nezvladas, ty jen meles cizi kecy, cos nekde cetl a neumis ani konkretne napsat par slovy, v cem nas podle tebe prezident zaprodal. Vaz si toho, ze to muzes napsat ... :-)
Nahlásit

No hlavně bylo plýtvání papírem psát před volbama programy těch pěti dnes koaličních stran... stačilo by 5 listů papíru a na každým by byla jedna věta: program antibabiš... z toho co tam měli stejně moc nespnili... a za to může babiš :D tak uvidíme, jak to zafunguje u příštích voleb...
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Tam zase za všechno bude moct Fyjalsky ^_^ A takhle to bude pěkně dokola až je rozdrtěj komunisti. ^_^
Nahlásit

Tommene, je to jednoduche, v tom prvnim rekl svuj soukromy nazor na hulvata trumpetu. Nicmene pote, jako statnik, musi zastupovat nazor a politiku CR, netlacit svuj (jako posledni alkodent) a oprostit se od soukromych antipatii. Takze logicke. Predpokladam, ze rozdil citis. Ty taky musis pristupovat jako obzaloba k obvinenemu s respektem a slusnosti, ikdyz vis, ze je to naprostej kkt na ranu, ne? ... :-)
Nahlásit

Nebo prostě prohodil kabáty jak je zvyklej. :-) Ale jedno je pravda, hulvát to je. :-) Když v takového pozici někdo říká svůj postoj, tak je slušností to říci předem že se jedná o MŮJ soukromý postoj, a ne to prezentovat za postoj hlavy státu a pak když zjistil že Trump zvítězil, otočit. To je pouhá vychcanost a přetvářka hodná tatrmanského bolševika. :-)
Tvle buřte za co jsi dostal minuSSko O_o
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

No on řekl ten výrok o trumpovi jako o odpudivé lidské bytosti ještě předtím, než byl prezident... :D
Nahlásit

Ale on to klucinku s tim hulvatem rekl v roce 2022 a to jeste nebyl prezidentem CR, ale byl to jen obycejny obcan ... :-)
Btw dorovnal jsem ti to minus na sudej pocet, aby sis z toho mohl udelat plus ... :-)
Btw dorovnal jsem ti to minus na sudej pocet, aby sis z toho mohl udelat plus ... :-)
Nahlásit

Jo, no. Pravda, nebyl ještě prezident. Byl "jen" kandidát na prezidenta, kterýho favorizovaly všechny průzkumy a sázkovky. To fakt není žádná "soukromá osoba" a "soukromej názor".
Nahlásit

Nerýpej se v detailech proruský živle :P
Nahlásit

Dokud nejsem prezidentem, jsem stale pravne jen obcan. Nebo se mylim a pravo to definuje jinak? ... :-)
Nahlásit

Zadny kis kis, nereloadnul jsem si ... :-) Ale jo, byls rychlejsi :-)
Nahlásit

To to to sem měl řřříct jjjjjá :-[ buřte
Nahlásit

Před 21 minutamiOn-line Klucinek (34/176/75)
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
xxx
a proč jsi ty jsi za TOHLE dostal 2 minuska? :D:D:D
xxx
Nahlásit

Ne íčkoni... kandidát na prezidenta během kampaně, kterej pár týdnů před volbama dává rozhovory médiím, fakt nespadá do škatulky "obyčejnej občan." Už jenom ta kandidatura sama o sobě dává jistou pravděpodobnost, že se člověk tím prezidentem opravdu stane a u Pávka ta pravděpodobnost hraničila s jistotou, takže argument "tehdy jsem nebyl prezident" fakt neobstojí.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Dve minuska je jedno plusko ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

BussterX (104/130/150) NOVÉ
xxx
Páže se rejpu v detialech, to demokrati nemají rádi, neb schválená pravda se neanalyzuje. ^_^
xxx
Páže se rejpu v detialech, to demokrati nemají rádi, neb schválená pravda se neanalyzuje. ^_^
Nahlásit

No, tak jsem se mejlil no, nemam ty pravni skoly. Nicmene to rekl jako neprezident a to je jina skatulka nez prezident ... :-)
Btw ale ted jakoze odborne a vazne, on ma kandidat na prezidenta jinej statut a tykaji se ho jina prava a povinnosti zakotvena v zakonech nebo je to jen takovej uzus, ze ma se chovat jinak? :-)
Btw ale ted jakoze odborne a vazne, on ma kandidat na prezidenta jinej statut a tykaji se ho jina prava a povinnosti zakotvena v zakonech nebo je to jen takovej uzus, ze ma se chovat jinak? :-)
Nahlásit

"Dokud nejsem prezidentem, jsem stale pravne jen obcan. Nebo se mylim a pravo to definuje jinak?"
No, tak pokud to chceš takhle rozpitvávat, tak i úřadující prezident je občan.
No, tak pokud to chceš takhle rozpitvávat, tak i úřadující prezident je občan.
Nahlásit

No, férové by tehdy bylo, kdyby pan pavel tehdy řekl:" myslím si, že trump je odpudivá lidská bytost, ale to vám říkám jako soukromá osoba, až budu prezident, budu říkat něco jiného, jak bude právě potřeba"
Nahlásit

Kdyby to byl jen obcan, tak asi nebude v zakonech utok na prezidenta nebo podobny navimjaksetojmenuje zakony, ne? :-)
Nahlásit

Ano, proto se chovej tak, jako bys mel byt za 30 let prezidentem, nebo alepson premierem nebo i ministrem ... :-)
Nahlásit

Anebo prostě mít koule a říct: "Ano, řekl jsem to a stojím si za tím i teď." Do bot už si tím nasral stejně, bo Trump má pamatováka a fakt nebude řešit jeho výmluvy "tehdy jsem ještě nebyl prezident", ale aspoň si mohl udržet ksicht.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

A když jsme už u charakteru pana prezidenta, tak když na něj prasklo, že byl rozvědčík školen na akce v týlu, tak to bagatelizoval, že byl vlastně jen parašutista, co měl za frontou ve válce vyhazovat do vzduchu nepřátelské mosty atd... teprv pozdějc musel trapně přiznat, že byl školen na agenta - důstojníka bolševické kontrarozvědky působícího i v době míru v cizině v civilu pod falešnou identitou ke sběru informací a zakládání rezidentur :D zas jednou neměl kule, pan motorkář... ale mně nevadí, fakt je nejlepší co sme v té naší žumpě mohli dostat a nikdo není dokonalý :D
Nahlásit

Musí bejt fajn setkání s člověkem kterej se zavazuje k nějakým slibům vůči dané osobě, respektive zemi kterou dotyčný zastává, o kterém nejdříve pronesl že to je odpudivá bytost a po nabytí mandátu mu s předem natrénovaným úsměvem urputně třese pravicí, říká jak ho setkání netěšilo a div mu jazykem neprojíždí radostí mandle. Takovému člověku se s radostí důvěřuje a všem jeho slovům lze věřit. ^_^ A nazveme to honosně že prej diplomacie. Přitom ještě před nedávnem jsme tomu říkali bolševické tradice a pravidelně to odsuzujeme. ^_^
Nahlásit

Ale přece Vámi nejvíce opěvovaný a oblíbený prezident řekl: Jen b***c nemění své názory ….:0)
Nahlásit

I8051"
Ty budeš do nekonečna psát svý jájájá, ale že je to na dvě věci, to Ti nikdy nedocvakne. Já jsem se s Tebou už dost nadohadoval, a je to stále stejný, takže to vzdávám, já nemám svůj vlastní názor, protože ho neumím vysvětlit...... jsi spokojený? Je to, rozumnější než se s Tebou tady přít. Jak se říká chytřejší ustoupí. To ale neznamená, že bych neuměl ohodnotit, že nejsi žádný hloupý člověk.
A ještě takový malý dodatek" Vyrůstal jsem ještě v generaci, kdy nás naučili ve škole používat vlastní mozek, tak mi neříkej že to mám z nějakých stránek, na které vůbec nechodím!
Ty budeš do nekonečna psát svý jájájá, ale že je to na dvě věci, to Ti nikdy nedocvakne. Já jsem se s Tebou už dost nadohadoval, a je to stále stejný, takže to vzdávám, já nemám svůj vlastní názor, protože ho neumím vysvětlit...... jsi spokojený? Je to, rozumnější než se s Tebou tady přít. Jak se říká chytřejší ustoupí. To ale neznamená, že bych neuměl ohodnotit, že nejsi žádný hloupý člověk.
A ještě takový malý dodatek" Vyrůstal jsem ještě v generaci, kdy nás naučili ve škole používat vlastní mozek, tak mi neříkej že to mám z nějakých stránek, na které vůbec nechodím!
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Byl kandidát na prezidenta, a když už nic jinýho, tak kandidát podléhá zákonu 275/2012 o volbě prezidenta - ten ho sice neomezuje v tom, co může nebo nemůže během kampaně žvanit, ale i když nemá žádný ústavní pravomoci nebo privelegia, už není jenom "běžnej občan".
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Názory je možné měnit na základě nových zkušeností, nikoli změnou společenského postavení. :-) To nazýváme z**dstvím. Potažmo oním převlékáním kabátů, které přece tak nesnášíme a kterého jsme se už konečně zbavili. :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Klučinek, máš dojem, že se to k trumpovi donese co říkali v nějaké desetimilionové montovně na periferii evropské unie? :D ten je schopnej si nás splést s čečenskem :D
Nahlásit

A ano, z toho panoptika, co se tam tehdá cpalo, byl Pávek asi tou "nejlepší" volbou. Ale ne kvůli nějakým svým kvalitám, ale prostě se v té chvíli jevil jako nejmenší zlo v duchu toho pořekadla o jednookým mezi slepejma.
Nahlásit

Možná jo, možná ne. Každopádně tím to nelze omlouvat. :-)
Nahlásit

Tomu se říká diplomacie a pragmatismus…. ;-)
Nahlásit

To možná senilní Biden je schopnej si nás splést s Čečenskem. Trump fakt ne - a nezapomínejme, že jeho stará byla Češka, takže žádnej no-name stát pro něho nejsme.
Nahlásit

Takže vlastně přetvářka a lež je základem slušného chování. :-)
Nahlásit

A dost už, na fotkách vypadá dobře a v NATO si to odpracoval... já mu ty vejlety na motorkách a pod stan přeju (které si z větší části platí ze svýho platu a nemaskuje to jako státní záležitost a "služební" cesty :D), hlavně mu závidim jeho vitalitu a kondičku, já su mladší než pan generál a pro mně je sportovní výkon si zavázat tkaničku :D soustřeďte se rači na fijalu, jak se blíží volby bude s nim furt větší sranda, možná nám nakonec ty německé platy zajistí už po dvou letech od příštího zvolení :D
Nahlásit

Klucinek (34/176/75) NOVÉ
Názory je možné měnit na základě nových zkušeností, nikoli změnou společenského postavení. :-) To nazýváme z**dstvím. :-)
Není změna společenského postaveni novou zkušeností ?
Názory je možné měnit na základě nových zkušeností, nikoli změnou společenského postavení. :-) To nazýváme z**dstvím. :-)
Nahlásit

Vy ste tady toho naplkali. Kdyby vám to šlo stejně tak u skutečných závažných témat, než jsou koníčky nějakého papaláše.
Nahlásit

Proč bych se měl zaměřovat na Fyjalu když budu jako obvykle volit komunisty. :-)
Nahlásit

Protože auta a motorky jsou nám blíže než vajíčka a máslo ;-)
Nahlásit

Před 11 minutamiOn-line R77 (48/-/-)
----
Takže jeho změna názoru na základě nové zkušenosti byla upřímná a způsobena tou novou zkušeností kdy si díky ní uvědomil že to o kom říkal je slušný člověk a tudíž veřejně uzná že se mýlil a za své tvrzení se omluví? Nebo se jedná jen o dočasnou změnu názoru (čili z**dství a bolševické převléknutí kabátu) a po pozbytí mandátu bude hlásat to stejné co před jeho nabytím?
----
Takže jeho změna názoru na základě nové zkušenosti byla upřímná a způsobena tou novou zkušeností kdy si díky ní uvědomil že to o kom říkal je slušný člověk a tudíž veřejně uzná že se mýlil a za své tvrzení se omluví? Nebo se jedná jen o dočasnou změnu názoru (čili z**dství a bolševické převléknutí kabátu) a po pozbytí mandátu bude hlásat to stejné co před jeho nabytím?
Nahlásit

Ičko je manipulátor a dává sem jenom nasírací témata, chce rozesrat lidi. Šíří negativní energie a závist.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Zato ty jsi sluníčko ... Nenadávej zrcadlu, že má křivou hubu :D
Nahlásit

Proč, íčko sem dal téma k diskuzi, tak se diskutuje. :-) Že je to za mě stejná sračka jako sem cpeš ty tatrmane? Co už, jiní to třeba vidí jinak. Ale že to vadí zrovna tobě, kdy ty tu témat, o kterém se zmiňuješ, dáváš na jedno íčkovo, sto. :-)
Nahlásit

“Slušnost” do toho netahej … slušný člověk nebude třeba pálit ohňostroj na svém pozemku pokud vi, ze soused ma malé dítě nebo domácí zvířata.
To je slušnost z které nic nezískáš, ale jsi ohleduplný k ostatním nebo danému prostředí.
Když jdeš na pohovor taky nebudeš na 100% upřímný, ze jo….protoze uprimnost = slušnost. Nebudeš mluvit o svém budoucím vedení jako o bande nekompetentních Zm……du.
Přetváříš se, protože chceš získat post v té dane firmě, zkušenosti z kterých budeš těžit až půjdeš zase k jiné firmě.
Takže se vlastně taky přetvařuješ, lžeš někomu při pohovoru osobně do očí ?
Nebo jen hraješ akt co se od tebe očekává?
Hry, akt… soubor společenských dovednosti ke svému záměru získat výhodu nad soupeřem nebo konkurenci.
To je slušnost z které nic nezískáš, ale jsi ohleduplný k ostatním nebo danému prostředí.
Když jdeš na pohovor taky nebudeš na 100% upřímný, ze jo….protoze uprimnost = slušnost. Nebudeš mluvit o svém budoucím vedení jako o bande nekompetentních Zm……du.
Přetváříš se, protože chceš získat post v té dane firmě, zkušenosti z kterých budeš těžit až půjdeš zase k jiné firmě.
Takže se vlastně taky přetvařuješ, lžeš někomu při pohovoru osobně do očí ?
Nebo jen hraješ akt co se od tebe očekává?
Hry, akt… soubor společenských dovednosti ke svému záměru získat výhodu nad soupeřem nebo konkurenci.
Nahlásit

Ok, cekal jsem, ze Fazan/1H1 uvede alespon 3 veci, kde nas prezident zaprodal a dockam se zase jen omacky a ani jednoho argumentu. Klasika tihle kaspari ... :-)
Nahlásit

BussterX (104/130/150)
A dost už, na fotkách vypadá dobře a v NATO si to odpracoval... já mu ty vejlety na motorkách a pod stan přeju (které si z větší části platí ze svýho platu a nemaskuje to jako státní záležitost a "služební" cesty :D), hlavně mu závidim jeho vitalitu a kondičku
------------
Presneee, a o tom ten prispevek v pocatku byl, zadna politika, to az vy ... :-)
A dost už, na fotkách vypadá dobře a v NATO si to odpracoval... já mu ty vejlety na motorkách a pod stan přeju (které si z větší části platí ze svýho platu a nemaskuje to jako státní záležitost a "služební" cesty :D), hlavně mu závidim jeho vitalitu a kondičku
------------
Presneee, a o tom ten prispevek v pocatku byl, zadna politika, to az vy ... :-)
Nahlásit

R77
To je slušnost z které nic nezískáš
Neřekl bych, že nic nezískáš, možná nic hmotného
To je slušnost z které nic nezískáš
Neřekl bych, že nic nezískáš, možná nic hmotného
Nahlásit

Íčko, řekl bych, že tímto "Konecne normalni chlap, co ma i fajn konicky" jsi načal diskuzi o kvalitách páně Pavla ...
Nahlásit

Ano, nic hmotného jen dobré vztahy se sousedem….
Nahlásit

Jen? A nejen se sousedem, osobně mám tu zkušenost, že slušnost se vyplácí dlouhodobě a v té dlouhodobosti má i zvyšující se dosah.
Nahlásit

Před 2 minutamiOn-line I8051 (53/184/97) NOVÉ
O tom ten prispevek v pocatku byl, zadna politika, to az vy ... :-
xxxx
no jo, my jsme ti padouši, ty tady založíš téma o našem současným prezidentovi a ani ve snu tě přitom nenapadne, že se to okamžitě stočí na politiku, j***ně... :D
O tom ten prispevek v pocatku byl, zadna politika, to az vy ... :-
xxxx
no jo, my jsme ti padouši, ty tady založíš téma o našem současným prezidentovi a ani ve snu tě přitom nenapadne, že se to okamžitě stočí na politiku, j***ně... :D
Nahlásit

R77 tak já se třeba přetvařovat nebudu, to mi věř, ani na pohovoru. Svým nadřízeným klidně řeknu že si myslím že to nekompetentní banda, která to vede akorát je zkáze. Řekl jsem jim to několikrát i generálnímu řediteli. Protože já nepotřebuju nikomu lhát, já bez nich v p**i nebudu. A proč mě ještě nevyhodili? Nevim ptej se jich. Stejně jako u jiných firem když jsem byl na pohovoru, jelikož jsem chtěl jít do p**e, jsem jim klidně řekl že jim děkuji za falešnou slušnost, ale nehodlám dělat v podniku plném z**dů. Proto jsem taky zůstal tam kde jsem, neb z**dů to je plné všude a šlapat z hovna do sraček nemá cenu. Takže přetvářka, kterou ty nazýváš diplomacií za účelem zisku není nic jiného než z**dství a šlendrián. Který jsme ovšem povýšili na super hodnotu moderní doby.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

S rukou na srdce…. Já třeba můžu hodinu mluvit o F1 ale, těžko budu rozebírat Paříž Dakar jednotlivé posádky, technické parametry aut a motorek.
Nevěřím, ze by někdo z nás to dal.
Proč? Protože třeba F1 je po cely rok…. Tak v hlavě člověku něco zůstane …ale Paříž Dakar je jen jeden závod v roce.
Nevěřím, ze by někdo z nás to dal.
Proč? Protože třeba F1 je po cely rok…. Tak v hlavě člověku něco zůstane …ale Paříž Dakar je jen jeden závod v roce.
Nahlásit

Tatrman (28/-/-)
Ičko je manipulátor a dává sem jenom nasírací témata, chce rozesrat lidi. Šíří negativní energie a závist
----------------
To jsi sem az prinesl ty, ja psal o Dakaru, motorkach a spani ve stanu ... :-)
Ičko je manipulátor a dává sem jenom nasírací témata, chce rozesrat lidi. Šíří negativní energie a závist
----------------
To jsi sem az prinesl ty, ja psal o Dakaru, motorkach a spani ve stanu ... :-)
Nahlásit

Klucinku …to není osobní útok na tebe….je jdu do penze za 2-3roky pokud vše dopadne dobře takže, mne se takové věci snad taky týkat nebudou….pokud se něco v životě neposere.
Jen všeobecně diskutuji….nic víc nic min….problem asi je ze spoustu lidi si plete diskuzi s osobním útokem.
Jen všeobecně diskutuji….nic víc nic min….problem asi je ze spoustu lidi si plete diskuzi s osobním útokem.
Nahlásit

Panskrt (49/178/81)
Jen? A nejen se sousedem, osobně mám tu zkušenost, že slušnost se vyplácí dlouhodobě a v té dlouhodobosti má i zvyšující se dosah.
-------------------
Nejlepsi soused je ten, co ti rano ukradne slepici, k obedu ji sezere a vecer ti ji pomaha hledat ... :-)
-------------------
Nejlepsi soused je ten, co ti rano ukradne slepici, k obedu ji sezere a vecer ti ji pomaha hledat ... :-)
Nahlásit

Klucinku: Připomínáš mi mého otce ….úplně ty same povahové rysy, postoje a komunikaci …. Neboj on už je v důchodu a nestěžuje si.
Nahlásit

R77 osobní to bylo, psal jsi když JDEŠ. Což je směřováno k určité přesné osobě, jelikož se jedná o druhou osobu slovesa. :-).Pokuď chceš mluvit obecně, formuluj obecně. Budu pak též reagovat obecně, ne osobně. :-)
Nahlásit

Kalvoda Pepanova životní dráha ve srovnání s tím, čím prošel za války generál Svoboda, nebo čím prošel v 50.letech JUDr. Husák
S čím prešiel Husák ? :P
Nahlásit

Ičko okamžitě po mém upozornění, že šíří závist a nenávist zeditoval srabácky svůj původní komentář v modrém poli pod titulkem... jak typicky srabácké od něj...a smazal původní větu " a teď se tady nenávistí sežerte " nebo tak nějak to tam měl.
Nahlásit

Hele, co je tam tak moc jine? Je fakt, ze jsem tam pak kvuli tobe radeji umaznul to "A ted se poperte ... :-)", protoze mi doslo, ze ackoli jsi rudej, rozpali te to do bela. Priste si na to dam pozor, slibuju :-)
Btw zadne "a teď se tady nenávistí sežerte" tam nebylo, protoze ja diak***iku nepouzivam ... :-)
Btw zadne "a teď se tady nenávistí sežerte" tam nebylo, protoze ja diak***iku nepouzivam ... :-)
Nahlásit

R77 (48/-/-)
Ok…:)
take it easy jemu dáva Komunizmus "křídla" :)
Ok…:)
take it easy jemu dáva Komunizmus "křídla" :)
Nahlásit

Filip0976 (32/190/75) NOVÉ
Kalvoda Pepanova životní dráha ve srovnání s tím, čím prošel za války generál Svoboda, nebo čím prošel v 50.letech JUDr. Husák
Neznáš historii vlastní země?
Neznáš historii vlastní země?
Nahlásit

Komunismus je nejvíc best :P a vy s tim votráveným xichtem se postavte do druhý řady, nebo až támhle za ten traktor, a mávátko předejte tomu soudruhovi v prní řadě, máme málo mávátek :P (teď čumim na zdivočelou zem, zas to je nově na YT, tak hltám než to smažou :D)
Nahlásit

Neptal jsi se po osobním názoru, tak snad mohu za pana Kalvodu zaskočit :)
Už to zase ten nerozvážný chlapec smazal ...
Už to zase ten nerozvážný chlapec smazal ...
Nahlásit

Před 2 hodinamiOn-line I8051 (53/184/97) NOVÉ
Dokud nejsem prezidentem, jsem stale pravne jen obcan. Nebo se mylim a pravo to definuje jinak? ... :-)
Smím něco říct? A nejsem prezident ani nebudu :D. On to možná řekl jako ovčan, ale tím, že se stal prezidentem se jeho názor nezměnil. Nebo změnil, to jo, ale už mu to nikdo neodpáře. Prezident neprezident, huba a kebule ze které to vypadlo je furt stejná. Není to z mojí hlavy, ale souhlasím s tím :).
Smím něco říct? A nejsem prezident ani nebudu :D. On to možná řekl jako ovčan, ale tím, že se stal prezidentem se jeho názor nezměnil. Nebo změnil, to jo, ale už mu to nikdo neodpáře. Prezident neprezident, huba a kebule ze které to vypadlo je furt stejná. Není to z mojí hlavy, ale souhlasím s tím :).
Nahlásit

Zásadní je podle mě v tomto ohledu názor stínového prezidenta, ten Trumpa v oblibě nemá, podezřívá ho z chuti po diktátorství. Ačkoliv na rozdíl od současné administrativy je Trump mnohem více nakloněn svobodě slova.
Nahlásit

Nuzný pleps má totižto držet huby, máchat pacinkama u pásu, sypat love do systému a na nic se neptat. A jako největší finále jít si chcípnout na hnůj. :-)
Nahlásit

Bohužel si v poslední době všímám jistého přesvědčení, že existuje jen jedna možnost, jedna cesta a tedy jakákoliv diskuze je nadbytečná až dezolátská. Připomíná mi to jednu zemi v sousedství, kde jedna paní taky razila alernativlos. Člověk by řekl, že máme výhodu, že již je vidět, kam to vedlo ...
Nahlásit

No přibylo tady toho ranec, to abych si k tomu vzal hořčici. :)
Nahlásit

Ona totižto historie nikdy nikoho nepoučila. :-)
Historia est testis temporum, lux ve***atis, vita memoriae, magistra vitae, nuntia vetustatis. A toto, tuhle břečku soudruh cicero stvořil v záchvatu tvořivosti a depky.
Historia est testis temporum, lux ve***atis, vita memoriae, magistra vitae, nuntia vetustatis. A toto, tuhle břečku soudruh cicero stvořil v záchvatu tvořivosti a depky.
Nahlásit

Hořčice je dobrá k párkům, tygříku, k tomuhle se spíše hodí tatarka z Poličky ^_^
Nahlásit

Klucinek
Nuzný pleps má totižto držet huby, máchat pacinkama u pásu, sypat love do systému a na nic se neptat. A jako největší finále jít si chcípnout na hnůj.
Tož já měl za to, že to zachvili bude dělat ta éjáj ne? A i všechno ostatní, nejen pás, ale všechny ty excely. Pak přijde druhý problém, částečně obsazen v druhé části tvého sdělení. A to taky zařídí ejáj. A nelegální to nebude, pokud Teda sama éjáj nenapíše takový zákon. Pak by se musela sama odsoudit a být sama sobě bacharem. :)
Nuzný pleps má totižto držet huby, máchat pacinkama u pásu, sypat love do systému a na nic se neptat. A jako největší finále jít si chcípnout na hnůj.
Tož já měl za to, že to zachvili bude dělat ta éjáj ne? A i všechno ostatní, nejen pás, ale všechny ty excely. Pak přijde druhý problém, částečně obsazen v druhé části tvého sdělení. A to taky zařídí ejáj. A nelegální to nebude, pokud Teda sama éjáj nenapíše takový zákon. Pak by se musela sama odsoudit a být sama sobě bacharem. :)
Nahlásit

Ona totižto historie nikdy nikoho nepoučila. :-)
Sem tam někoho jo, ale obvykle to byl jen hlas na poušti ...
Sem tam někoho jo, ale obvykle to byl jen hlas na poušti ...
Nahlásit

Excely nebude dělat ještě dlouho, neb ti zbyteční paraziti kteří je dělají, považující se za nenahraditelné, se cítí být ohroženi. Tohleto nedopustí. :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ano a je vtipné to sledovat. Protože excelari, to jsou ti pravi tvůrci hodnot! Na ně si žádná íáj nepride. :)
Nahlásit

PaneŠkrte, jakpak poucovani z minulosti? Jsi snad zpátečník aby jsi koukal do minulosti? Hledme na budoucnost, buďme pokrokoví. Slunce v duši :-0
Nahlásit

Kupředuuu levá. ^_^ A hezky seno-sláma-seno-sláma. ^_^
Nahlásit

Jsem holt trochu zpátečnický, možná i dezolát :)
Nahlásit

Se srpem a kladivem, všechny rychle za-bijem :D
Nahlásit

To že má náš prezident koníčky a záliby, jako každý jiný mu nejspíš nikdo brát nebude, ale jako voják by neměl posvěcovat tolik smluv na nákup předražené vojenské techniky.
Doufám, že si uvědomuje, že naše republika je za poslední roky zdlužená o skoro cca 2 biliony a přepočtený dluh co se týče na hlavu občana stále stoupá?
Člověk si tehda říkal, že se to začne snižovat, ale ono to stále roste nahoru. Jsem zvědav z čeho budou žít v důchodu dnešní mladí, když už nebude z čeho brát.
Doufám, že si uvědomuje, že naše republika je za poslední roky zdlužená o skoro cca 2 biliony a přepočtený dluh co se týče na hlavu občana stále stoupá?
Člověk si tehda říkal, že se to začne snižovat, ale ono to stále roste nahoru. Jsem zvědav z čeho budou žít v důchodu dnešní mladí, když už nebude z čeho brát.
Nahlásit

No on zrovna volal, prezident, tak se ptal že ho tady tak probírame. Kdybys to jezino napsal dřív, zeptal jsem se ho :)
My jsme spolu byli v Afghánistánu, takže jsme občas v kontaktu. Jo to bejvali doby.
My jsme spolu byli v Afghánistánu, takže jsme občas v kontaktu. Jo to bejvali doby.
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
ale jako voják by neměl posvěcovat tolik smluv na nákup předražené vojenské techniky.
---------
Prezident posvecuje nejake smlouvy na nakup vojenske techniky nebo o nich rozhoduje? Nebo nejake primo podepisuje? Jake prosim? ... :-)
Denis36 (61/-/-)
Už nedlužíme 3 ale skoro 5 bilionů
-------------
Vazne? V listopadu to bylo 3.35, takze kdes vzal tech 5? :-)
ale jako voják by neměl posvěcovat tolik smluv na nákup předražené vojenské techniky.
---------
Prezident posvecuje nejake smlouvy na nakup vojenske techniky nebo o nich rozhoduje? Nebo nejake primo podepisuje? Jake prosim? ... :-)
Denis36 (61/-/-)
Už nedlužíme 3 ale skoro 5 bilionů
-------------
Vazne? V listopadu to bylo 3.35, takze kdes vzal tech 5? :-)
Nahlásit

On ičko nikdo s prezidentem, jako hlavním generálem vojsk neprobíhá nákup bojové techniky? Bych se divil, že by nebyl o tom obeznámen.
Jo sorry ty čísla skutečně nesedí, ale do cca 2030 stoupne dluh o cca 0,5 bilionu jen na modernizaci vojsk, to je málo?
https://www.idnes.cz/…_domaci_ivos
Jo sorry ty čísla skutečně nesedí, ale do cca 2030 stoupne dluh o cca 0,5 bilionu jen na modernizaci vojsk, to je málo?
https://www.idnes.cz/…_domaci_ivos
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
On ičko nikdo s prezidentem, jako hlavním generálem vojsk neprobíhá nákup bojové techniky? Bych se divil, že by nebyl o tom obeznámen.
----------
Ne, proc by mel? O nakupu vojensky techniky opravdu ceskej prezident nerozhoduje. Dokonce ma vzhedem k armade dost omezene oficialni pravomoce. Armadu totiz ridi Generalni stab. Pletes si zase pojmy a kompetence. A obeznamen s tim byl kazdy, i ja, resilo se to vsude ... :-)
Btw prezident neni "hlavnim generalem vojsk", ale Vrchni velitel ozbrojenych sil. Paneboze, proc zase meles ta svoje hovna, Jezino? ... :-)
Denis36 (61/-/-)
---------------
Ale tech pul bilionu neni zvyseni statniho dluhu, to jsou vynalozene naklady na modernizaci armady. Zase pojmy a dojmy, pane ekonom ... :-)
----------
Ne, proc by mel? O nakupu vojensky techniky opravdu ceskej prezident nerozhoduje. Dokonce ma vzhedem k armade dost omezene oficialni pravomoce. Armadu totiz ridi Generalni stab. Pletes si zase pojmy a kompetence. A obeznamen s tim byl kazdy, i ja, resilo se to vsude ... :-)
Btw prezident neni "hlavnim generalem vojsk", ale Vrchni velitel ozbrojenych sil. Paneboze, proc zase meles ta svoje hovna, Jezino? ... :-)
Denis36 (61/-/-)
---------------
Ale tech pul bilionu neni zvyseni statniho dluhu, to jsou vynalozene naklady na modernizaci armady. Zase pojmy a dojmy, pane ekonom ... :-)

Od někud ty prachy se musí vzít. Z prstu si je žádná vláda nevycucá.
Nahlásit

To nerikam, jen rikam, ze zase meles hovna o "hlavnim generalu vojsk", o tom, ze prezident objednava, nakupuje a podepisuje smlouvy na vojenskou techniku a ze tech 500 mld na dalsich 6 let bude dluh a ne naklad. Takze vse jsi zase napsal blbe, ale hlavne, ze jsi neco napsal ... :-)
Nahlásit

Půl bilionu asi není půl mega. ^_^ No a pokuď těch půl bilionu nebude kde vzít, bude to znamenat zvýšení státního dluhu. :-)
Nahlásit

Aspoň vidíš že ty sračky po vás čtu. :-)
Nahlásit

Klucinku a nejen ty. Občas to čtou i malé děti do 16+ a pak se divíme že z nich rostou dementi
Nahlásit

Buss a koho budeš ty jako pravicový volič letos volit? Paní Pekarovou nebo pana Jurečku?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Už se těším až na podzim vyhraje Babiš. Komunista prezident, komunista premiér a naše země se zase zbarví tou správnou rudou barvou.
Nahlásit

R77 (48/-/-)
….
Že nechce? Ten se toho prezidenského úřadu bude držet jako hovno košile. A když zaváhá tak ta jeho stará lampasačka mu to přikáže aby měla na hadry.
https://www.novinky.cz/…dat-40463611
….
Že nechce? Ten se toho prezidenského úřadu bude držet jako hovno košile. A když zaváhá tak ta jeho stará lampasačka mu to přikáže aby měla na hadry.
https://www.novinky.cz/…dat-40463611
Nahlásit

To jsi nám všem po ránu udělal velkou radost….dekujeme. ;-)
Nahlásit

I8051:
Ano v tom Nato si ho připravili a teď jim dělá tu špinavou práci. Ty jsi asi opravdu hodně naivní .)
Ano v tom Nato si ho připravili a teď jim dělá tu špinavou práci. Ty jsi asi opravdu hodně naivní .)
Nahlásit

Ale to psal Buss, moctitoprejaku, jen jsi to zase nepochopil ... :-)
Ale ok, tak vysvetlis nam naivnim, co dela prezident za spinavou praci, pro koho a na co si ho NATO pripravilo? Konkretne prosim, bez omacky. Diky .. :-)
Ale ok, tak vysvetlis nam naivnim, co dela prezident za spinavou praci, pro koho a na co si ho NATO pripravilo? Konkretne prosim, bez omacky. Diky .. :-)
Nahlásit

Len tak, aby sa nezabudlo defcata, pan mocprejak je len ine oznacenie panov fazana a 1h1...
Nahlásit

Joaha, ja si rikal, ze tolik blbych lidi nemuze byt ... :-)
Nahlásit

Čobolák Vlnitý stromokocúr je jak estébák Babiš - na každého má složku. Ti čoboláci mají to udavačství a kolaboraci tak nějak v krvi.

Já mám na každýho třeba dvě složky, když se to už nevleze do jedný. :-)
Nahlásit

Neni lepsi udelat podslozky? :-)
Nahlásit

Primosigh (104/-/-) NOVÉ
estébák Babiš - na každého má složku
Koho si si zvolil toho máš :P tak nadávať môžeš jedine sebe
estébák Babiš - na každého má složku
Nahlásit

Primosigh (104/-/-) NOVÉ
jak estébák Babiš - na každého má složku
Já ale na Babiše jako nenadávám. Jen konstatuju, že takoví jako je on je jich na Slovensku víc i mezi řadovými občany, viz. tady tento.
jak estébák Babiš - na každého má složku
Já ale na Babiše jako nenadávám. Jen konstatuju, že takoví jako je on je jich na Slovensku víc i mezi řadovými občany, viz. tady tento.

Akrylát byl toho večera poněkud neklidný...
Nahlásit

Vlnity_Stromokocur (48/-/-)
A víš, ty slovenský kolaborante, že takovou větu ve Studni vůbec nikdo neřekl?
A víš, ty slovenský kolaborante, že takovou větu ve Studni vůbec nikdo neřekl?

Vlnitý, tys někde uváděl, že se jedná o citaci ze Studny?:o)
A je parádní, jak si ten, kdo je chycený s kalhotama dole, pokusí vymyslet kdejakou kravinu o udavačství, jen aby na něm nedej přírodo nezůstal flíček...
A je parádní, jak si ten, kdo je chycený s kalhotama dole, pokusí vymyslet kdejakou kravinu o udavačství, jen aby na něm nedej přírodo nezůstal flíček...
Nahlásit

„Jen vím, že byl divně tichý. Zádumčivý, uzavřený do sebe.“ ... z tohohle by se ikonická a často citovaná hláška stala jen těžko :D
Nahlásit

S epizodou je spojena často citovaná hláška „toho večera byl otec poněkud neklidný“. Ve skutečnosti ale mladý Brůna (Josef Kubíček / Jiří Zahajský) říká něco úplně jiného: „Jen vím, že byl divně tichý. Zádumčivý, uzavřený do sebe.“ (L_O_U_S)
https://www.csfd.cz/…zajimavosti/

Ještě štěstí, že jsme se s tou čoboláckou svoločí rozdělili. To jistě teď oceňují čeští chciválci i chcimíři.

Zlato, nejsem zrovna životopisec českých politiků, ale poslední trochu živější prezident, co vím, byl Masaryk a ten byl prezidentem před víc jak 30 lety.
Nahlásit

Klaus hrál tenis a lyžování:D
Nahlásit

Ten byl hlavně stavař se specializací na tunely:)
Nahlásit

Tunely se nestaví, nýbrž hloubí. ^_^
Nahlásit

Ano ano, opakování matka moudrosti, že...
Před hodinouOff-line BussterX (104/130/150)
„Jen vím, že byl divně tichý. Zádumčivý, uzavřený do sebe.“ ... z tohohle by se ikonická a často citovaná hláška stala jen těžko :D
Souhlasím • NesouhlasímNahlásit
Před 43 minutamiOn-line Primosigh (104/-/-)
S epizodou je spojena často citovaná hláška „toho večera byl otec poněkud neklidný“. Ve skutečnosti ale mladý Brůna (Josef Kubíček / Jiří Zahajský) říká něco úplně jiného: „Jen vím, že byl divně tichý. Zádumčivý, uzavřený do sebe.“ (L_O_U_S)
Souhlasím • Nesouhlasím
Před hodinouOff-line BussterX (104/130/150)
Souhlasím • NesouhlasímNahlásit
Před 43 minutamiOn-line Primosigh (104/-/-)
Souhlasím • Nesouhlasím
Nahlásit

Před 22 minutamiOn-line Klucinek (34/176/75)
Tunely se nestaví, nýbrž hloubí
xxx
a někteří podivíni je dokonce RAZÍ a říkaj této zvrhlosti RAŽBA TUNELŮ... 8)
Tunely se nestaví, nýbrž hloubí
xxx
a někteří podivíni je dokonce RAZÍ a říkaj této zvrhlosti RAŽBA TUNELŮ... 8)
Nahlásit

A realizuje to firma razící nebo hloubící?:)
Nahlásit

Realizuje to Eurovia která zcela demograticky, a samozřejmě bez korupce vyhrála výběrové řízení..... které nebylo. ^_^
Nahlásit

Hele vy chytraci z Mimoprahy, nedloubejte nam do Blanky, jo? Sice to stalo o par micud vic a kus jste nam na to prispeli, ale aspon je to neco, co funguje :-)

Představoval bych si super prezidenta, co nebude automaticky na vše kývat vládě, nebude chtít euro, protože už i cvičená opice zhruba tuší, že se EU jednou rozpadne (asi to žádná škoda nebude), naopak by super prezident měl jasně vystoupit proti migračnímu paktu a chtít odstoupit od Green Dealu. Ale to chci asi moc...vím, že to není až tak v jeho kompetenci, ale takové názory by mi byly asi bližší...
Nahlásit

Je to díra ale obházená bordelem tak se to může aspoň sesypat:)
Nahlásit

Díra po Eurovii obházená Prahou ^_^
Nahlásit

No vy jste zase chytry a p***om u vas mate diry jen v podobe septiku ... :-)
Nahlásit

Aspoň to nenecháváme týct po ulici jak u vás:)
Nahlásit

Primosigh (104/-/-)
Jenže se to používá jako citát že Studny, ty (ne)užitečný i***te.
- dost chabé, na vykrouceninu tvého kalibru
Nahlásit

Primosigh (104/-/-)
Jasně, ty hysterická bisexko. Že ti to vůbec stálo za odpověď, alkoholiku.
Jasně, ty hysterická bisexko. Že ti to vůbec stálo za odpověď, alkoholiku.
Nahlásit

To víš, primakryle, mě učili se k postiženým chovat ohleduplně.
Nahlásit

To také bylo nutností tě takhle v dětském domově vychovat vzhledem k tomu, že tví rodiče byli bratr a sestra.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.