Žena či péro

05. 01. 2025 v 11:57
Anonym

Jsem ženatý se ženou, ale často myslím na to jak jsem předkloněný a držím někomu a zasouvá do mě p**o. Mám často chuť na oral muži. Co mám dělat?:(

Delej si co chces, jsi dospelej ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nebol by si ani prvý anj posledný čo zije rodinný život, a zároveň úlet sem tam. Tak že môžeš niekomu podržať, niekoho vyfajčiť, žene zasunúť a ak máš deti preventívne 1 za ucho aby neboli drzé a bude aj vlk sýty aj ovca celá.
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím
Nahlásit

Už vidím hák žena bude ráda že ji podvádíš svoji ženu ne s jednou ale s jiným..
Já být tebou tak zkusím ji to dřív než později. At ona má ještě čas si to srovnat v hlavě.
Já být tebou tak zkusím ji to dřív než později. At ona má ještě čas si to srovnat v hlavě.
Souhlasím • Nesouhlasím - 11
Nahlásit

SyTOM (24/-/-)
Už vidím hák žena bude ráda že ji podvádíš svoji ženu. Já být tebou tak zkusím ji to dřív než později.
-----
Slusnej matros, podelis se? ... :-)
Už vidím hák žena bude ráda že ji podvádíš svoji ženu. Já být tebou tak zkusím ji to dřív než později.
-----
Slusnej matros, podelis se? ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

To mně připomíná Jolandu
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Říct to manželce, určitě ji to potěší.
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

06. 01. 2025 v 08:55
Anonym

Jenomže já ji chci jako ženu... a vím že nejde sedět jednou p***li na 2 židlích ale... občas bych si fakt vzal někoho do huby. Kor když se mi doma moc nedostává.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Rozveď se a najdi si chlapa. Co jiného chceš asi dělat?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ahoj kámo, nebraň se tomu, najdi si nějakýho kámoše na mrd. Já sám miluju lízání kundičky a cucání koziček a taky kuřbu a mrd s borcem. Jsme hold bisexuálové.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Hold, Halt, Hände hoch... ^_^
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Tak ho zkus někomu v******t, je super mít v puse p**o a ještě lepší plnou pusu semene.
Mám ženu, která o mě vše ví, dokonce jsme měli i několik Bi trojek
Mám ženu, která o mě vše ví, dokonce jsme měli i několik Bi trojek
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Vernost versus vlastne potesenie....dilema. co skor obetujes? vernost svojej zene alebo mat tajneho milenca a mat zle svedomie???? nezavidim ti veru.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Žena spolkne všechno, když jí namluvíš, že jdeš na ryby a místo toho si užívat s chlapem. Po návratu domů sdělíš, že nic nenešeš, protože neberou. Jak jednoduchá výmluva za pěkný mrd.
Nahlásit

Jo a z koutků mu ještě poteče mlíčí. :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nikde není napsáno, že se musí za každou cenu rozvádět.
Mám roky kámoše, už je v důchodu, když byl ženatý s první ženou, vždy jí namluvil, když chtěl jít na pivo, když ona nechtěla, že se kamarádovi narodila dcera, jindy zase kluk, což nebyla pravda. Mnohokrát jí to tvrdil a ona mu to vždy spolkla i s navijákem. Takže stačí pěkná výmluva a rodinný život muže v poklidu běžet dál.
Mám roky kámoše, už je v důchodu, když byl ženatý s první ženou, vždy jí namluvil, když chtěl jít na pivo, když ona nechtěla, že se kamarádovi narodila dcera, jindy zase kluk, což nebyla pravda. Mnohokrát jí to tvrdil a ona mu to vždy spolkla i s navijákem. Takže stačí pěkná výmluva a rodinný život muže v poklidu běžet dál.
Nahlásit

To se teda stýkáš s "pěknými" lidmi. :-)
Nahlásit

Samozřejmě, hraje pěkně na kytaru.
Neboj nic mezi námi nikdy nebylo, protože je to heterák - dvě odrostlý děti už vylétly dávno z rodnýho hnízda a obě jsou hudebně nadané.
Neboj nic mezi námi nikdy nebylo, protože je to heterák - dvě odrostlý děti už vylétly dávno z rodnýho hnízda a obě jsou hudebně nadané.
Nahlásit

Tak to maj ty deti stesti, ze jsou uz odrostle a odletly ... -:)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.