Vrátil jsem se k přítelovi ale moc to neklape

05. 01. 2025 v 15:29
Anonym

Ahoj,
Jsem se svým klukem něco přes rok, je to můj první opravdu vážný vztah a byl jsem většinu času šťastný.
Před pár měsíci jsem se s ním rozešel protože jsem si začal všímat spostu odlišností a věcí který mi dost vaděj jenže…
Za chvilku mi to přišlo líto, nechápu proč ale hrozně se mi začlo stejskat jelikož tam bylo nebo i je dost hezkýho. Tak jsme se nějakým způsobem k sobě vrátili jenže mi došlo že se absolutně nic nezměnilo i když jsme několikrát probírali co mi vadí tak stejně dělá pokaždý pravý opak i když se jakoby snaží ale on je prostě hroznej ňouma a pono věcí si ani kolikrát neuvědomuje.
No co tím chci říct, jsem opět tam kde jsem byl ale jsem hrozně seklej něco říct když vidím jak je nadšenej a šťastnej, plánuje budoucnost, bydlení a tak…
Jsem se svým klukem něco přes rok, je to můj první opravdu vážný vztah a byl jsem většinu času šťastný.
Před pár měsíci jsem se s ním rozešel protože jsem si začal všímat spostu odlišností a věcí který mi dost vaděj jenže…
Za chvilku mi to přišlo líto, nechápu proč ale hrozně se mi začlo stejskat jelikož tam bylo nebo i je dost hezkýho. Tak jsme se nějakým způsobem k sobě vrátili jenže mi došlo že se absolutně nic nezměnilo i když jsme několikrát probírali co mi vadí tak stejně dělá pokaždý pravý opak i když se jakoby snaží ale on je prostě hroznej ňouma a pono věcí si ani kolikrát neuvědomuje.
No co tím chci říct, jsem opět tam kde jsem byl ale jsem hrozně seklej něco říct když vidím jak je nadšenej a šťastnej, plánuje budoucnost, bydlení a tak…

05. 01. 2025 v 15:31
Anonym

Hlavně když si uvědomim že je to fakt jedinej člověk kterýho jsem v životě potkal schopen vztahu a věrnosti
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nikdy se nevracej tam, kde uz to skoncilo, protoze to opet skonci, ale mnohem hur ... :-)
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím
Nahlásit

05. 01. 2025 v 16:10
Anonym

I8051
Je to tak, měl jsem to z krku a namočil se znova.
Je to tak, měl jsem to z krku a namočil se znova.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak si tu nestezuj, udelals to vedomne a z vlastniho rozhodnuti. Musis si to ted vyzrat sam, abys vedel, co priste nedelat. Nikdo jinej to za tebe neudela. Gudlak ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Dvakrát se do stejnýho lejna nestoupá:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jak keby mat frajera bol trest. Tak ste to skusili nadvakrat. Ak to nefunguje, tak to skonci, to je cele. Zapamataj si z toho to pekne a zivot ide dalej.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Před 4 hodinamiOn-line Bombakul (29/176/75)
Souhlasím - 2 • NesouhlasímNahlásit
Vyhnout se může, sednout si do lejna je horší.
Souhlasím - 2 • NesouhlasímNahlásit
Vyhnout se může, sednout si do lejna je horší.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Anonyme, problém je v tom, že jste se poznali, jaký kdo je a tys nepřenesl určité jeho zvyky. Buď budeš trpět jeho zvyky, nebo ne. Je to o komromisu ve vztahu na kterém mnohdy hodně záleží, jak se budete sobě vzájemně chovat. Uvědom si, že ideálního partnera v životě podle svých představ nejspíš nikdy nenajdeš.
Takže než opět budeš přemýšlet o rozchodu tak se raději dvakrát sám sebe optej, zda to má cenu odcházet od kluka, kterého, jak sám píšeš miluješ, nebo se přizpůsobit.
Takže než opět budeš přemýšlet o rozchodu tak se raději dvakrát sám sebe optej, zda to má cenu odcházet od kluka, kterého, jak sám píšeš miluješ, nebo se přizpůsobit.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.