Kdy strojíte a odstrojujete vánoční stromeček?

Mám za to, že "tradice" je odstrojit při svátku Tří králů. Tj. 6.1.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak posledné roky ho zdobím 23.12.-24.12. lebo nestíham. :D A odstrojujem ho keď sa mi chce, t.j. okolo konca januára/ledna až začiatkom februára/února. :D Samozrejme, keď sa jedná o živý, tak ten ide skôr preč, keď už dosť padá ihličie :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Shanim stromek 23/12 vecer, bo jsou stromky uz za pulku a porad jsou k dostani hezky kousky. P***el to pak hned nazdobi a ja, coby drzitel paragrafu 50, to odborne zasunu do zasuvky. Odrbeme ho az v okamziku, kdy se zacina hromadit pod nim spousta jehlici a Emil se zacina ucpavat, coz u jedle ve vode je cca zacatkem unora. Pak leti z okna a tahne ke kontakum :-)
Nahlásit

Pche. Kdybys ho sháněl pětadvacátýho, tak by ti ho dali i zadarmo. Amatére.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Noo jednou jsem pro nej byl 24/12 v poledne u nas v zahradnictvi a strelili mi 3.6metrovou jedli za 500. Nechal jsem si z ni uriznout ale jen horni 2 metry a byla tak nadherna :-)
Nahlásit

Já doma stromeček nemám, ale to má jediný důvod. Protože ziju sám, a dělat stromeček sám pro sebe - na to jsem moc precitlively mládě. :-)
Jinak se mi stromceky líbí včetně zdobení. Ale vždy jsme ctili tradici a byl do tří králů. Pak fuč.
Jinak se mi stromceky líbí včetně zdobení. Ale vždy jsme ctili tradici a byl do tří králů. Pak fuč.

Jo kdysl i jo, kdyz byla decka mala, tak bylo na strope v tramu seku***ni voko :-)
Tygrik je prej mlade a jeste k tomu precitlively? ... :-)
Tygrik je prej mlade a jeste k tomu precitlively? ... :-)

No dobře, tak s tím mladetem už to nebude tak horký xD ale v něčem přece jo :)
A citlivý by měl být občas v některých záležitostech téměř každý ne :)
A citlivý by měl být občas v některých záležitostech téměř každý ne :)

Je chobot jako chobot, o tom něco vim, když je cejtíš jak ti svorně po desítkách pochodujou nohavicema vzhůru. A jen čekáš kdy to přijde. ^_^
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nahlásit

Ahoj borci, vánoční stromeček strojím den před Štědrým dnem a odstrojuju na Tři krále.
Nahlásit

Mám umělý a strojním ho tak 14 dní před Vánocemi a odstrojuji v polovině ledna a jednou dokonce 7.3.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Zdobíme 22-23.12 a normálně odstrojujem 6.1...
Ale i u nás, se párkrát stalo, že jsme měli stromek i na velikonoce.. a dodnes nam ve sklepě trčí torzo Borovice, z vánoc tak 4 roky zpátky, chtěl jsem ji opracovat a udělat si nohu k baru, ale nějak sem se k tomu nedostal ????
Ale i u nás, se párkrát stalo, že jsme měli stromek i na velikonoce.. a dodnes nam ve sklepě trčí torzo Borovice, z vánoc tak 4 roky zpátky, chtěl jsem ji opracovat a udělat si nohu k baru, ale nějak sem se k tomu nedostal ????

@power: ty budeš dobrej k***t, co? Nehraješ si ještě ve 24 letech na Ramba?
-‐-----
Sám seš kkt, ale zakrslej.... :-))
-‐-----
Sám seš kkt, ale zakrslej.... :-))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

I8051 (53/184/97)
a ja, coby drzitel paragrafu 50, to odborne zasunu do zasuvky
-------
Paragraf 50 dávno neexistuje hlupáčku..... :-))
a ja, coby drzitel paragrafu 50, to odborne zasunu do zasuvky
-------
Paragraf 50 dávno neexistuje hlupáčku..... :-))
Nahlásit

Zajimavy, ze ho mam napsanej na potvrzeni, chytracku ... :-)
Nahlásit

Až na to, že to máš dávno neplatný blbounku. Tebe bych nenechal zapojit ani žárovku když neznáš legislativu.
https://www.zakonyprolidi.cz/cs/1978-50
https://www.zakonyprolidi.cz/cs/1978-50
Nahlásit

Ty taky rad powere ze sebe delas b***cka, vid? :-)
"Od 1. 7. 2022 sice platí nové podmínky a zkoušky se již budou dělat podle nové zákonné úpravy, nicméně stávající osvědčení, která byla vydaná podle vyhlášky 50/1978 Sb., budou podle přechodného ustanovení zákona platit po celou dobu, na kterou byla vydána."
Takze jak pisu, mam 50 a stale mi jeste plati. Dalsi dotazy? ... :-)
"Od 1. 7. 2022 sice platí nové podmínky a zkoušky se již budou dělat podle nové zákonné úpravy, nicméně stávající osvědčení, která byla vydaná podle vyhlášky 50/1978 Sb., budou podle přechodného ustanovení zákona platit po celou dobu, na kterou byla vydána."
Takze jak pisu, mam 50 a stale mi jeste plati. Dalsi dotazy? ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já mam i paragraf 100. Heč :-)
Nahlásit

A jezina 217 a asi i dalsi ... :-)
Nahlásit

https://onlyfans.com/u469378543 Sleduj mě????
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.