Mastrubace
Je to normalni a uzivej si to
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
A proč by nebylo je to normální
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Ja to mam taky a neresim to
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
No tak úplně normální to zrovna není. Říká se tomu hyperspermie. Mám to tak taky.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Je to normální, protože se ti vyvinuly varlata tak, aby jsi měl dostatek semene, možná víc, než jiní, což mezi kluky je vítané, až záviděníhodné. Počítej s tím, že se ti budou hlásit ti, kteří rádi pijí z pyje semeno.
Ičko ty si zklidni hormony a nezáviď jiným, co sám nemáš. . . :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Před 12 minutamiOn-line Denis36 (61/-/-)
Je to normální, protože se ti vyvinuly varlata tak, aby jsi měl dostatek semene, možná víc, než jiní, což mezi kluky je vítané, až záviděníhodné. Počítej s tím, že se ti budou hlásit ti, kteří rádi pijí z pyje semeno.
Souhlasím • NesouhlasímNahlásit
Má smysl tohle komentovat?:)
Má smysl tohle komentovat?:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Budeš proste potřebovat víc na uklízení :D ale jinak to je docela dobrý toho mít hodně. Lidem se to víc líbí než mít jednu kapku :D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jezino, od kdy mají varlata majo***ní vliv na objem spermatické tekutiny ..:-) Sic jsem "medik" amatér, ale učebnice které jsem ve svém volném čase studoval říkají něco jiného. :-) A to ty druhoválečné i ty moderní. :-) Ale asi se zapomněli zeptat tebe. :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Šak produkce je důležitá, jako staly růst:)
Nahlásit
Efektivita tygříku, efektivita ^_^ a stálý růst. ^_^
Nahlásit
Aaano to je to slovo:-)))
To si pamatuji dodnes jak nám popřál šéf kolbenky efektivní den, a zároveň tě vedoucí nutil do vymyšlenych přesčasu umělých, kde si nic nedělal aby mu mohl říct kolik je tu prace - a on vymyslet jak snížit přesčasy.
To si pamatuji dodnes jak nám popřál šéf kolbenky efektivní den, a zároveň tě vedoucí nutil do vymyšlenych přesčasu umělých, kde si nic nedělal aby mu mohl říct kolik je tu prace - a on vymyslet jak snížit přesčasy.
Nahlásit
Před 19 minutamiOn-line Klucinek (34/176/75)
Jezino, od kdy mají varlata majo***ní vliv na objem spermatické tekutiny ..:-) Sic jsem "medik" amatér, ale učebnice které jsem ve svém volném čase studoval říkají něco jiného. :-) A to ty druhoválečné i ty moderní. :-) Ale asi se zapomněli zeptat tebe. :-)
Klucinku to jsi četl kde? Pokud by ses pořádně podíval do wiki, tak bys byl chytřejší:
https://www.wikiskripta.eu/…_syst%C3%A9m
A proto se raději vrať k lopatě, ju?
Klucinku to jsi četl kde? Pokud by ses pořádně podíval do wiki, tak bys byl chytřejší:
https://www.wikiskripta.eu/…_syst%C3%A9m
A proto se raději vrať k lopatě, ju?
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Vám taky tygříku? ^_^
Nahlásit
https://onlyfans.com/u469378543 Sleduj mě????
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Kdybys ses jezino maličko zajímal o medicínu věděl bys že ejakulát je tvořen spermiemi vznikajícími ve varlatech,.které jsou postoupeny k dozrání do nadvarlat, která produkují další sekrety ony spermie vyživující, plus se zde "přimíchávají" makrofágy které ty spermie zlikvidují pod uplynutí "jejich doby spotřeby" a další složky. Odsud jsou odvedeny chámovody a slučují se s výměšky žlázy předstojné. Nadále jsou směšovány se sekrety měchýrkových žláz, jejichž sekrety tvoří MAJO***NÍ objem ejakulátu. Tento sekret tvořený v oněch žlázách obsahuje právě všechny ty minerály, stopové prvky,. vitamíny atd. kvůli kterým je ejakulát považován za tak zdravý. :-)
Za případné chyby se omlouvám, zajímá mě spíš onkologie a chirurgie. Takže snad si to pamatuju správně. :-)
A nyní jdu zpět k té lopatě. :-)
Za případné chyby se omlouvám, zajímá mě spíš onkologie a chirurgie. Takže snad si to pamatuju správně. :-)
A nyní jdu zpět k té lopatě. :-)
Nahlásit
Ano klucinku, ten si dokonce najal specializovanou firmu na úspory, kteří zjišťovali kde ušetřit. Když pomineme že klukům z dílny bez přehánění zapisovali jak dlouho jsou na hajzlu (oni je cely den nejen sledovali ale natáčeli, coz otevrelo otázku právní na kterou jsem dodnes nezjisitl odpověď) ....tak vznesl zcela vážně a seriózně dotaz, proč se na jisté spoje (víme o cem mluvíme) používají takovéhle šrouby když se dají v baumaxu Koupit za třetinu.
Naštěstí naši předci v předpisech byli proziravi a napsali je tak aby toto temhle blbum neumožňili v praxi.
Naštěstí naši předci v předpisech byli proziravi a napsali je tak aby toto temhle blbum neumožňili v praxi.
Nahlásit
U nás si taky najali specializovanou nezávislou firmu která měla určit kde jsou ztráty a nejvyšší neefektivita. Asi byla skutečně nezávislá, neb na prvním místě bylo neefektivní řízení firmy. Na druhém selhávající management firmy. Na třetím absolutně selhávající personální management firmy. Na čtvrtém neorganizované materiálové zásobování výroby. Na pátém váznoucí komunikace mezi řídícími orgány. Na šestém přebujelý management. Na sedmém prostoje ve výrobě zpusobné materiálovým špatným zásobením.
Jedna hodná paní kterou zrovna vyhodili pro její špatné názory to na truc čistě "náhodou" pustila emailem ven. Viselo to během pár hodin všude na nástěnkách. Tu fotku bych někde ještě našel. Krom toho že jsme všichni jako pleps šli domů na dva měsíce se základem, protože se nepřiznal nikdo kdo to všude rozvěsil, tak zřídili nástěnkovou komisi. Která dvakrát týdně kontrolovala a do systému vkládala fotky všech nástěnek ve firmě. To se psal rok 2015. No a to mi dalo inspiraci k tomu vyvěsit (to jsem ještě dělal noční) po celé fabrice na nástěnky povídku "jak chodil mravenec do práce". A to jsme pak chodili domů se základem čtyři měsíce a většina nástěnek byla zrušena..^_^ Takže jsem se svou povídkou z netu na A4 trumfnul agenturu s její hloubkovou studií za mega. ^_^
Jedna hodná paní kterou zrovna vyhodili pro její špatné názory to na truc čistě "náhodou" pustila emailem ven. Viselo to během pár hodin všude na nástěnkách. Tu fotku bych někde ještě našel. Krom toho že jsme všichni jako pleps šli domů na dva měsíce se základem, protože se nepřiznal nikdo kdo to všude rozvěsil, tak zřídili nástěnkovou komisi. Která dvakrát týdně kontrolovala a do systému vkládala fotky všech nástěnek ve firmě. To se psal rok 2015. No a to mi dalo inspiraci k tomu vyvěsit (to jsem ještě dělal noční) po celé fabrice na nástěnky povídku "jak chodil mravenec do práce". A to jsme pak chodili domů se základem čtyři měsíce a většina nástěnek byla zrušena..^_^ Takže jsem se svou povídkou z netu na A4 trumfnul agenturu s její hloubkovou studií za mega. ^_^
Nahlásit
Nj, z**di a vohnouti :) Kdepak jsem to četl ...
Nahlásit
Jako o plnych rukou by se mi jenom mohlo zdat. Tak si to uzij
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Klucinku s lopatou se špatně operuje na sále, to bys měl vědět, kdyby ses někdy hlásil, že budeš jako ametérský medik chtít operovat apendix.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
No jezino, troufnu si říct že bych, po těch letech samostudia a instruktáží, byl schopen pod odborným dozorem chirurga neperforovaný apendix úspěšně operovat i s uvedením pacienta do bezpečné anestezie včetně kontroly jeho životních funkcí a zajištění základní ventilace. Jediné co bych asi nedal by bylo zajištění žilního přístupu. :-) Ty nejsi schopen pochopit ani kde a proč vzniká m***a. :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Denis36 (61/-/-)
------------
Ja nekde predtim neco psal? Ty fakt nejsi nejbystrejsi kotatko, ze ani nevidis, ze je to fejk bez 1 na konci, vid? ... :-)
------------
Ja nekde predtim neco psal? Ty fakt nejsi nejbystrejsi kotatko, ze ani nevidis, ze je to fejk bez 1 na konci, vid? ... :-)
Nahlásit
Denis36 (61/-/-)
Klucinku to jsi četl kde? Pokud by ses pořádně podíval do wiki, tak bys byl chytřejší: https://www.wikiskripta.eu/…_syst%C3%A9m
-----------------
To je opet tak, ze Jezina hodi nahodne vygoogleny odkaz a nedochazi mu, ze objem ejakulatu (ktery nevznika cely ve varlatech) nereflektuje objem spermii (ktere tam vznikaji a o cem je i jeho odkaz) a ma za to, ze vsechna mrdlka jsou spermie z varlat. Ty umis Jezino vzdy tak krasne ukazat, jak jsi hloupej, to je k nevire ... :-)
Klucinku to jsi četl kde? Pokud by ses pořádně podíval do wiki, tak bys byl chytřejší: https://www.wikiskripta.eu/…_syst%C3%A9m
-----------------
To je opet tak, ze Jezina hodi nahodne vygoogleny odkaz a nedochazi mu, ze objem ejakulatu (ktery nevznika cely ve varlatech) nereflektuje objem spermii (ktere tam vznikaji a o cem je i jeho odkaz) a ma za to, ze vsechna mrdlka jsou spermie z varlat. Ty umis Jezino vzdy tak krasne ukazat, jak jsi hloupej, to je k nevire ... :-)
Nahlásit
Já zase nemám žádný:D
Nahlásit
Klucinku, jestli při sexu každýmu vysvětluješ, jaké pochody probíhají při tvorbě semene, musí být s tebou sex velmi záživný a vzrušující.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Jseš mlady tak maš hodně semena. Věkem Ti to semeno bude ubejvat.
Nahlásit
Řed 9 hodinamiOff-line Denis36 (61/-/-)
Klucinku, jestli při sexu každýmu vysvětluješ, jaké pochody probíhají při tvorbě semene, musí být s tebou sex velmi záživný a vzrušující.
Souhlasím • Nesouhlasím
A kdy jindy bys to chtěl vysvětlovat? :-) než při praktické ukázce xd snad ne u večerníčku.
Souhlasím • Nesouhlasím
A kdy jindy bys to chtěl vysvětlovat? :-) než při praktické ukázce xd snad ne u večerníčku.
Nahlásit
Jsi jak ohraná gramofonová deska na které stále přeskakuje jehla.
Doporučujeme vypnout gramofon, vyměnit desku a jehlu.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Denis36 (61/-/-)
-----------
Notyvole, kolik mas na tohle dneska promile? ... :-)
-----------
Notyvole, kolik mas na tohle dneska promile? ... :-)
Nahlásit
Asi dost, jinak tak sebek***ický nebývá :)
Nahlásit
Před 3 hodinamiOff-line Tygr728 (31/190/90) NOVÉ
Souhlasím • Nesouhlasím
A kdy jindy bys to chtěl vysvětlovat? :-) než při praktické ukázce xd snad ne u večerníčku
-----
Tygříku já četl u větrníku. =_= K***a větrník, ten bych si dal. ^_^
Souhlasím • Nesouhlasím
A kdy jindy bys to chtěl vysvětlovat? :-) než při praktické ukázce xd snad ne u večerníčku
-----
Tygříku já četl u větrníku. =_= K***a větrník, ten bych si dal. ^_^
Nahlásit
Klucinek (34/176/75)
....po těch letech samostudia a instruktáží.....
----------------------------------------------------------------
Nehodnotím tvé vědomosti, ty můžeš mít obrovské, ale stále jako amatérský laik.. Pouze díky samostudiu bys na první dobrou neměl reálnou šanci něco takového zvládnout, ani pod odborným dozorem. Nejsi Chuck Norris :-). Proč myslíš, že se na to tak dlouho studuje na fakultě? Neber to jako posměch ale jako konstatování.. Sebevědomí ti fakt nechybí... :-)
....po těch letech samostudia a instruktáží.....
----------------------------------------------------------------
Nehodnotím tvé vědomosti, ty můžeš mít obrovské, ale stále jako amatérský laik.. Pouze díky samostudiu bys na první dobrou neměl reálnou šanci něco takového zvládnout, ani pod odborným dozorem. Nejsi Chuck Norris :-). Proč myslíš, že se na to tak dlouho studuje na fakultě? Neber to jako posměch ale jako konstatování.. Sebevědomí ti fakt nechybí... :-)
Nahlásit
Tak neco uriznout zase neni tak tezky, jako neco prisit, ne? ... :-)
Nahlásit
No, uříznout to správně a vše kolem toho, taky není jen tak... :-)
"Štěpánku, ty jsi to přeřízl !!" :-D
"Štěpánku, ty jsi to přeřízl !!" :-D
Nahlásit
Hm vetrnik.....já mám chuť dlouho na palačinky zase....ach ty chuťe prokletý:-0 jinak vetrnik, věneček a punc. To jsou tři nejlepší minizakusky po obědě. Udělané všechny tři ke kafí :)
Nahlásit
Před 16 hodinamiOff-line Denis36 (61/-/-) NOVÉ
Souhlasím • Nesouhlasím - 1 Nahlásit
Tvoje vysvětlování klukům do 16+ jak přesně má sex probíhat i když si sám ještě žádnej neměl bylo taky celkem záživný ale jako fakt ani trochu vzrušující a ještě nám prosím vysvětli z čeho si usoudil že to klucinek někomu vypráví a ještě k tomu u sexu. Prosím máš slovo:)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1 Nahlásit
Tvoje vysvětlování klukům do 16+ jak přesně má sex probíhat i když si sám ještě žádnej neměl bylo taky celkem záživný ale jako fakt ani trochu vzrušující a ještě nám prosím vysvětli z čeho si usoudil že to klucinek někomu vypráví a ještě k tomu u sexu. Prosím máš slovo:)
Nahlásit
A Jezina mlci a mlci ... :-)
Nahlásit
Lepší mít plné ruce než prázdné ruce. :-P
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ahoj kámo, já taky hafo stříkám mrdky, ať už při mrdu nebo při hoňce, je to způsobeno velkým vydrážďěním, takže v klidu.
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.