Podvodníci

Samozřejmá je i okamžitá odpověď na moje pochybnosti. Ctrl+C - Ctrl+V.
A teď mi posílejte peníze na účet, m****sové. Je mi smutno těch, kteří jsou tak zoufalí že mu je opravdu pošlou.
A teď mi posílejte peníze na účet, m****sové. Je mi smutno těch, kteří jsou tak zoufalí že mu je opravdu pošlou.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Tak třeba má v tom pojízdným bordelu aji glory-hole :D:D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Dodavka a na naftu? To je desne asexualni ... :-)
Ale mohl bych taky za sexem priplouvat, kdyz mi nekdo da vitr a slunicko. Vic nepotrebuju, na zbytek mam solarko, odsolovac a starlink ... :-)
Ale mohl bych taky za sexem priplouvat, kdyz mi nekdo da vitr a slunicko. Vic nepotrebuju, na zbytek mam solarko, odsolovac a starlink ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

To je novinka z dneška, ale ten můj neměl dodávku :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Takovejch b***i tady je. Asi provoz tohoto webu musí být z něčeho financovaný
Nahlásit

Ten můj ma dodávku na elektřinu a poslal jsem mu, aby měl za co dobít a mohl přijet
Moc se na něj těším.
Moc se na něj těším.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Jednou jsem viděl kluka s dodávkou s otevřenými zadními dveřmi, ve které měl postel,. . . no spíš matraci s přikrývkou a polštářem. Zda-li objížděl kluky, či jí používal jen na spaní po odchodu z domova to nevím, ale vypadalo to velmi zvláštně, až na české poměry nezvyklé.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Není nic lepšího než pojízdná glory hole :P
Nahlásit

No jo jezino, my víme že ty bys asi radši měl bílou dodávku s nápisem "bonbony zdarma do 16+" a v zadu nic kromě provazů/řetězů :)
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
Jednou jsem viděl kluka s dodávkou s otevřenými zadními dveřmi, ve které měl postel,. . . no spíš matraci s přikrývkou a polštářem. Zda-li objížděl kluky, či jí používal jen na spaní po odchodu z domova to nevím, ale vypadalo to velmi zvláštně, až na české poměry nezvyklé.
---------------
Co je na malym bydlibusu zvlastni? Ma ho i bracha, kdyz jezdi na zavody. Ale tys zase myslel na to, co se ti nikdy nestane, vid? ... :-)
---------------
Co je na malym bydlibusu zvlastni? Ma ho i bracha, kdyz jezdi na zavody. Ale tys zase myslel na to, co se ti nikdy nestane, vid? ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Bydlibus :D ... To je dobrý slovo :D
Nahlásit

Tak jasne, se tomu tak casto rika bydlibus nebo bydlík ... :-)
Nahlásit

Já to znám prostě jako obytný vůz, nebo obytné auto no :D...Ale bydlibus zní líp :D
Nahlásit

Já zase slýchám pojízdný dům nebo chrapokára :)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.