Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload

PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Proč jsou lidé tak zlí :(

07. 01. 2025 v 17:03Off-line SvedomiNaroda  (58/152/130)
Včera jsem byl za sexuologem, no nebudu vám lhát. Byl jsem rád že jsem vyšel schody k výtahu protože jsem předtím musel bez oběda běžet na tramvaj.
Pan doktor byl nejspíš Ukrajinec, mluvil celkem dobře Česky a působil sympaticky až na hákový kříž na předloktí. Je to ale přeci jen symbol lásky který ten Ukrajinec žijící v Rakousku znesvětil.

Ale k věci, už od pohledu jsem vycítil jeho odpor. Proč dělá sexuologa když nemá rád lidi jako já a nebo spousty dalších co tu jsme a trpíme!?
Opravdu mě to znechutilo, byl hrubý a arogantní.
Cestou domů jsem plakal a dal jsem si na uklidnění nervů Jirkův burger.

Tato skutečnost mi otevřela oči a uvědomil jsem si, že musím být silný bez ohledu na to že si o mě okolí myslí Bůh ví co.
Ano, jsem tlustá ženská co si stejně jako všichni ostatní, podobně narušení lidé myslí že je uvězněný v těle do kterého nepatří, co jako?!
Těším se až budu mít po tranzici a účet tomu nenávistnému Čečenci nebo co to bylo plácnu na stůl!
07. 01. 2025 v 19:51Off-line Stepha.IV  (20/-/-)
Jméno doktora? Třeba se to hodí aby lidi věděli. Díky
07. 01. 2025 v 19:54Off-line Vlnity_Stromokocur  (48/-/-)
Tužka nebo koťátko?
07. 01. 2025 v 20:25Off-line Klucinek  (34/176/75)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
07. 01. 2025 v 21:54Off-line Davidmaster  (28/189/81)
Tato k***ika zdůrazňuje, že komentář je patrně součástí proruské dezinformační rétoriky a obsahuje typické prvky manipulace. Zde je detailní rozbor:

1. Nepravdivé zobrazování situace a osob:
Autor příspěvku využívá vymyšlený scénář, který je silně přitažený za vlasy a plný nekonzistentností. Například zmiňovaný "hákový kříž" na předloktí sexuologa, který je Ukrajinec, má jen vyvolat nepodloženou nenávist a podporovat šíření stereotypů, jež jsou často součástí ruské propagandy.

2. Emoční manipulace:
Příspěvek se snaží hrát na city, aby vzbudil u čtenářů soucit s vypravěčem, který prochází těžkou životní situací. To by mohlo zníčit věrohodnost případné k***iky obsahu, protože negativní zpětná vazba by mohla být vykládána jako "necitlivost vůči lidem v těžkostech." Ve skutečnosti jde o zneužití citlivých témat, což je nechutná taktika používaná trollími farmami.

3. Útok na LGBTQ+ komunitu:
Příspěvek se maskuje jako výpověď trans osoby, ale zároveň ukrývá implicitní posměch a nadsázku na její účet. To je častý způsob, jak šířit transfobii skrytou za zástěrkou zdánlivé empatie.

4. Dezinterpretace a nenápadné podsouvání „nepřátelství“ Ukrajinců:
Zdánlivě osobní příběh využívá absurdní motivy – Ukrajinec s hákovým křížem a přezdívkou „nenávistný Čečenec“ – aby čtenáře nenápadně manipuloval směrem k negativním stereotypům. Toto je typické pro proruské narativy, které se snaží podrývat podporu Ukrajiny v České republice.
Souhlasím - 9   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
07. 01. 2025 v 22:05Off-line Twink1515  (22/179/82)
Bod 1 důkaz, že je vymyšlený je kde ?

bod 2 trans osoby nemají těžkou osobní situaci ?

bod 3 trans útočí na LGBTQ+ ? Tak to už asi vůbec ne, že ? :)

bod 4 něco pravdy na tom musí být UK z hákačem jsem taky viděl.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 11  Nahlásit
07. 01. 2025 v 22:07Off-line NeoSaysNeow  (20/180/130)
Twinku, podívej se kdy byl tenhle účet založenej.
To je ten stejnej m****s jako ten, co založil falešnou kopii mě, a íčka, a spousty dalších.
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
07. 01. 2025 v 22:09Off-line Twink1515  (22/179/82)
Dík za informaci, ale podle mého názoru to na pravdivosti nic nemění.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
08. 01. 2025 v 08:07On-line Power  (24/180/65)
Vepřenka Neonka :-))
08. 01. 2025 v 10:57Off-line Denis36  (61/-/-)
Před 17 hodinamiOff-line I805 (59/140/120)
Nespletla jste si ho se zedníkem? Ono každý Ukrajinec stejně jako černoch je tady “doktor” a nakonec zjistíte že doma čistil sochy od ptačinců. :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4

Jaký ptačince jsi měl na mysli?
Ptačinec prostřední
Ptačinec velkokvětý
Ptačinec žabinec
Ptačinec trávovitý
Ptačinec hajní
Ptačinec obecný

On ptačinec ( rostlina) a ptačí howno je kurevsky velký rozdíl.

Tady jsi i8051 těžce zklamal, když jsi ho nenapomenul, že to píše špatně.
08. 01. 2025 v 11:48Off-line BussterX  (104/130/150)
Jezina je poslední, komu nedošlo, že tady máme jeden profil I8051 a druhej I805? nebo ještě někdo to nechápe? :D já to tady miluju, takovej bordel není na jiný seznamce možnej, eště že je tu taková svoboda a můžem tady mít stovky fejků a užívat si to ten chaos, neb pořádek je pro blbce :D

nebo možná to jezině došlo? nějak se v tom ztrácím tady už O_o
08. 01. 2025 v 12:36Off-line Jack-Horn  (51/185/98)
Příběh z cyklu Pohádky senátorky Zwyrtec Hamplové, aneb není to pravda ale mohla by být...
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...

OnloadOnload
Webové stránky NaKluky.cz pro Vás tvoříme s láskou © 2011–2025 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload