Chci spát nahý
09. 01. 2025 v 15:43 Anonym
Ahoj, bydlím s rodiči a mladší sestrou máme společný pokoj, rád bych zkusil spát nahý, viděl jsem to v seriálu v televizi že tak mladí kluci běžně spí. Ale co na to řeknou rodiče?
Čau taky spím nahý , normálně si lehni a pod peřinou se můžeš vysvléct a nikdo nic neuvidí
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Já spal jeden čas furt nahý a to hlavně v létě. A to, že mě občas někdo ráno načapal se stojákem jsem neřešil :D .
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Já spím taky nahý a rodiče to neřeší. Co to bylo za film?
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Když budeš spát nahý do čeho potom budeš utírat mrtku když nebudeš mít pyžamo? :-))
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Majky buď v klidu bimbásky tam neukazovali. Anonyme ty to nemyslíš vážně že ne?
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Co na to reknou tvi rodice? Na to se zeptej svych rodicu ... :-)
Nahlásit
Jestli se bojí zeptat, tak vlastně ani nemusí :).
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Pokud budou rodiče něco namítat, řekni, že gumy škrtí tělo pod kůží, a tam se špatně prokrvuje. Stačí, když máš gumy na těle po celý den a ještě v noci nosit spoďáry, či pyžama není dobré.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Kristepane pomóóc
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Skus to a potom uvidis...ale podla mna by si mal najprv ich spytat (rodicia a sestra) ci by im to neprekazalo.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Neptej se, udělej to, a když jim to bude vadit, tak přestaň. Jednoduchý.
Nahlásit
Nemám tušení, v čem spíš teď ale pohodlný je třeba i jen spodní prádlo.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Je fajn že si to viděl v seriálu ale to fakt neznamená že je to běžný:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tak spi nahý. A uvidíš jestli bude nějaká reakce :) já spím taky nahej a je to fajn. ;)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ty ale Atreji nespis s rodici a segrou v pokoji ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
A měli by pro to rodiče pochopení? A sestra? Tvůj odhad, znáš je snad lépe než my. Snad neděláš všechno, co jsi viděl v televizi :) Pokud jde o pohodlí, pak jsou i jiné cesty.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Co třeba zkusit pánskou noční košili? https://panska-pyzama.heureka.cz/…tmave-modra/#…
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
V noci odkopeš peřinu a mladší ségra, když se vzbudí dříve než ty, a uvidí tě (a uvidí TO), tak z toho pak dostane osypky. Spát nahatý až budeš mít vlastní byt a nebo alespoň pokoj. :-P
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Když se vzbudí mladší ségra a uvidí TO ,tak se otočí na druhou stranu a bude spát dál, protože TO pro ní nebude žádné velké překvápko :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Mladší sestra kluka, který s ní spí v jednom pokojíčku ve mě budí dojem, že klukovi je sotva patnáct a té ségře bude tudíž tak deset... Nicméně žádná ségra v žádnén věku nestojí o to, aby vídala ptáka svého bráchy stejně tak jako žádný brácha nestojí o to, aby vídal pipinu své sestry. :-P
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
No rozhodně se nikdo z toho nezhroutí :)
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Svlečeš se pod peřinou nebo nos místo pyžama spodní prádlo a to ti bude buď stačit nebo využiješ toho, že se s ním snadněji manipu auje, než s pyžamem. Ráno vstaneš tak, že si omotáš peřinu kolem pasu a půjdeš si pro prádlo a nebo a ted příjde to velký překvapení, si prádlo připravíš den dopředu na dosah ruky a zase se oblečeš pod peřinou. Mimochodem zamysli se nad tím, jak to děláš ted, když pod pyžamem nic nemáš, aby ségra neomdlela z bratrova bimbasa, když se převlíkáš z pyžama do spodního prádla, to by mohlo pomoct!
Nevím kolik je sestře, ale asi by stačilo naučit ji aby se pár vteřin, než se oblečeš dívala jinam. Já se sestrou měl společný pokoj a v něm postele u sebe tak, že jsme při oblékání byli k sobě zády nebo později každý v jiném rohu místnosti, takže jsme na sebe neviděli a navíc jsme byly chytré děti a časem nám bylo jasné co ten druhý na těle má a jaký je rozdíl mezi holkou a klukem a tak nebyl důvod se očumovat. Když vše tak hrotíš, tak by mne zajímalo, jak před ní skrýváš ranního stojáka, pokud si ve věku, že už ho máš!
Nevím kolik je sestře, ale asi by stačilo naučit ji aby se pár vteřin, než se oblečeš dívala jinam. Já se sestrou měl společný pokoj a v něm postele u sebe tak, že jsme při oblékání byli k sobě zády nebo později každý v jiném rohu místnosti, takže jsme na sebe neviděli a navíc jsme byly chytré děti a časem nám bylo jasné co ten druhý na těle má a jaký je rozdíl mezi holkou a klukem a tak nebyl důvod se očumovat. Když vše tak hrotíš, tak by mne zajímalo, jak před ní skrýváš ranního stojáka, pokud si ve věku, že už ho máš!
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Pokud budou rodiče pro, mohly by koupit takzvaný Paraván - skládací zástěnu, kde by se, jak segra na jedný straně a náš anonym na druhé mohli nerušeně převlíkat, pokud mají společný pokoj. Cena není za ten paraván závratná, takže cenově přijatelná pro kohokoliv.
Případně by se dal vložit mezi postele.
Nebo použít mezi postele přepážku ve z sádrokartonu.
https://www.google.com/search?…
Případně by se dal vložit mezi postele.
Nebo použít mezi postele přepážku ve z sádrokartonu.
https://www.google.com/search?…
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Mám některé trička tak douhé, že už pod nimi nepotřebuji trenky. To je asi tak nejlepší. úplně nahý bych nespal, protože po odkrytí by mi byla zima, a taky bych musel častěji převlékat povlečení, což se mi nechce.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Pohodlné to není, protože na to nejsi zvyklý.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
12. 01. 2025 v 05:47 Anonym
Ráno jsem se probudil odkrytý a mamka řikala jestli nejsem úchyl.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
No, myslím, že pokud sdílím pokoj se sourozencem / sourozenci, není vhodné spát nahý, nebo se nahý producírovat po bytě. Ve spánku člověk nad sebou ztrácí kontrolu a ani ségra/brácha nejsou zvědaví se ráno dívat na tvoje "čoko-oko", či polozbytnělou hadici, které na ně nechtěně vykoukly z pod peřiny. Určitě by se z toho nezhroutili, ale stejně...
Nahlásit
Maminka ma vzdy pravdu, jsi uchyl ... :-)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.