Změna orientace po neobvyklé zkušenosti?
10. 01. 2025 v 23:30 Anonym
Je možné, že dá se říct až naprosto šílená zkušenost s kluky změní moji orientaci minimálně někde v podvědomí na gaye? Mám tím na mysli, pokud jsem se ještě na základce na lyžáku dostal do role holky a i když jsem do té doby měl jen heterosexuální zkušenosti, tak se mi to s klukama nejspíš líbilo a dělá to ze mě taky homosexuála?
A co se ti stalo? Musels va*** a uklizet? Nebo co to je ta "role holky"? ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ne dělá to z tebe bisexuála. Přesněji řečeno, budeš dál píchat holky a občas se příležitostně necháš opíchat.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ta role holky (?) byla dobrovolná? Jen jestli jde o změnu nebo o rozpoznání.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Spíš sebepoznání o čem nevěděl, že jím je.
I gay, či bisexuál dokud nezkusí sex s klukem si myslí, že je jen heterosexuální.
I gay, či bisexuál dokud nezkusí sex s klukem si myslí, že je jen heterosexuální.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Denis36 (61/-/-)
I gay, dokud nezkusí sex s klukem si myslí, že je heterosexuální.
-----
:-))))
I gay, dokud nezkusí sex s klukem si myslí, že je heterosexuální.
-----
:-))))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Smích? A není to pravda? Proč asi kluci gayové chodí s holkama?
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Měl bys začít od začátku ;-) Na základce se jezdí na lyžák v 7.třídě, tzn. v té době ti bylo 13let... Tak nám nejdříve popiš všechny ty tvé "heterosexuální zkušenosti", které jsi do té doby měl ;-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Denis36 (61/-/-)
Proč asi kluci gayové chodí s holkama?
----
Gejove chodi s holkama? Co by z nich ty holky mely? ... :-)
Proč asi kluci gayové chodí s holkama?
----
Gejove chodi s holkama? Co by z nich ty holky mely? ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Zase tak neobvyklé to není, prostě než se pozná a než si to přizná, tak to leckterý gay s holkou zkusí, třeba jen rande. Holka z toho má pak třeba kamaráda nebo zklamání :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jo, ale rande neni chozeni, holky chtej prcat, ale gej s nima ne ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Neprcá každej na prvním rande, zvlášť když se bavíme o školácích, první meta i druhá třeba ještě oči neotevře. Jak má dojít na zásun, tak je hned jasněji.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Sorry, íčko, kamarád tvého syna to asi nechtěl bohužel neměl ani 15
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
"Jo, ale rande neni chozeni"... ;-) No... ať tak, či tak - počkáme si, až nám anonym vylíčí ty "heterosexuální" zkušenosti 13ti letého žáka ZŠ a pak plynule přejde k objasnění své role "holky", kterou ztvárnil po večerce v ložnici horské chaty ;-) Bohužel se nemohu ubránit dojmu, že v tomto diskuzním vláknu jde opět jen o erotické fantazírování efebofilně zaměřeného muže středního věku...
Nahlásit
Někde ten sex prostě začít musí a je zcela jedno, zda kluk druhému udělá holku na horské chatě, nebo doma u jednoho z nich, když nejsou rodiče doma. Ta zkušenost buď ty dveře do gay světa otevře, nebo navždy zavře.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Ano Pavliku, nekteri anonymove, kdyz troli, si poradne nesladi tu casovou osu ... :-)
Nahlásit
Ne, dělá to z tebe attention seeking c**t
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.