Proč nikdo nestojí o silnější kluky a tlouštíky?

Spíš máš jen smůlu na lidi. mě docela dost píšou že sem hezký a tak ale to na jiných seznamkách. mám přes 140kg
Souhlasím • Nesouhlasím - 10
Nahlásit

Proč nikdo nestojí o silnější kluky a tloštiky.
-----
Protože vyžrat se je známkou laxnosti a lhostejnosti.... :-))
-----
Protože vyžrat se je známkou laxnosti a lhostejnosti.... :-))
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím - 10
Nahlásit

V pohode, on nikdo nestoji ani o 41 lety Powery, kteri honi v bunkrech do detskejch slipecku a cpou si na hlavu plynovou masku. Sak koukni na jeho profil, takovej clovek, co si foti jen zachody a posrany misy, nemuze bejt normalni. Proto si dal vek jen 24 let a ... ono stale nic. On proste zustane vzdycky nechtenej ... :-)
Souhlasím - 14 • Nesouhlasím
Nahlásit

Bacha, íčko čelí trestnimu oznámení za zneužití nezletilých osob ,je to fakt průser
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 15
Nahlásit

Jo mě taky psali na seznamce že jsem hezký když jsem tam dal cizí fotky :-)
(pro méně chápavé - dělám si p***l)
Hale ono to s tou tlouštkou není tak horký. Když frajerka která má 205 kilo má manžela....Kterej to objímá a ríká ,,tohle všechno je moje"....
(pro méně chápavé - dělám si p***l)
Hale ono to s tou tlouštkou není tak horký. Když frajerka která má 205 kilo má manžela....Kterej to objímá a ríká ,,tohle všechno je moje"....
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Rosju (54/170/78)
Bacha, íčko čelí trestnimu oznámení za zneužití nezletilých osob ,je to fakt průser
-------------
Pruserem je naopak to, ze se snazis zakrejt svuj problem s chlastem a praskama tim, ze si vymyslis nejakej nesmysl. Dost zoufaly, vid? Taaakze to udelejme takto: pokud celim tomu TO, jak pises, hod sem cislo spisu, kde to je zneuzivani sepsano. Pokud ne, tak muzu treba Tommena pozadat naopak o sepsani TO na §184 a vzhledem k tomu, ze se najde par lidi, ktery jsi lakal domu na "svazovacku" a zna tak tvy nacionale, telefon a adresu, muzeme to tem panum v uniformach trosku ulehcit. A alkoholismus myslim neni polehcujici okolnost. Takze jak se rozhodnes? ... :-)
-------------
Pruserem je naopak to, ze se snazis zakrejt svuj problem s chlastem a praskama tim, ze si vymyslis nejakej nesmysl. Dost zoufaly, vid? Taaakze to udelejme takto: pokud celim tomu TO, jak pises, hod sem cislo spisu, kde to je zneuzivani sepsano. Pokud ne, tak muzu treba Tommena pozadat naopak o sepsani TO na §184 a vzhledem k tomu, ze se najde par lidi, ktery jsi lakal domu na "svazovacku" a zna tak tvy nacionale, telefon a adresu, muzeme to tem panum v uniformach trosku ulehcit. A alkoholismus myslim neni polehcujici okolnost. Takze jak se rozhodnes? ... :-)
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Koukam že jsi čím dál větší chudáček i8051 :-))
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Tim, ze tu tvou ohranou frazi Powere vzdy soupnes na konec, kdyz si ji nikdo vyse nevsima, tim si moc nepomuzes. Furt budes trouba ... :-)
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nikdo si nevšímá a proto neustále reaguješ, to dává logiku blbko i8051 :-))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Pretože sú jednak neatraktívni a jednak pre ľudí, ako som ja, ktorí nachodia veľkú vzdialenosť peši alebo chodia na turistiku, tak sú totálne k prdu... Ono není umenie sa vyžrať jak prasa, ono je umenie niečo robiť preto, aby človek nevypadal jako prasa a potom nemusel si chodiť sťažovať na internet, jak nikto nestojí o sotva chodiace jelita...
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit

My uz nepotrebujeme byt atraktivni, protoze uz nekoho skvelyho mame. Zajimave ale je, ze ti, co si o sobe mysli, jak jsou desne atraktivni, treba Power, jeste ve 41 letech honi do deskejch slipecku a strka si sedlovku do p***le, tak nikoho nemel ani nema ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Není to pro mě atraktivní. Neříkám, že má mít každej BMI 18, ale obezita je No Go. Co z toho, že si s člověkem rozumím, když mě nepřitahuje i fyzicky. A že na vzhledu nezáleží, to je největší lež.
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Nejvetsi nougou je bejt zzenstily. S tim nejde delat vubec nic ... :-)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nadváha je jen jedna kvalita ! A nikdy přece neposuzujete potencionálního partnera jen podle jednoho k***éria. Potkal jsem v životě pár "tělnatějších" chlapů, se kterými i v dobách mládí, kdy jsem měl postavu Davida a ksicht Toma Cruise, jsem si dovedl představit "něco víc" . A proč ? Protože byli vzdělaní, inteligentní, vtipní... skvělí společníci šířící kolem sebe pozitivní energii a dobrou náladu... A koneckonců uměli ty svoje kila "nosit" - věřte-nevěřte - i to je umění.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Záleží na člověku. Mě se třeba silnější chlapy líbí
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Je jich moc a každý o ně nestojí. Česko je jeden nejobéznějších států v Evropě.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Obezita je real problém, ale naštěstí docela v pohodě řešitelný. Když teda nejsi líný, stěžovat si, že tě nikdo něchce kvůli váze je tvůj problém.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Trocha rajcovného špečíku na týpkovi so seksi mozgom ničomu nevadí. Vypatlanec mi nepríde seksi ani v tele Adonisa...
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

To je ofšem hentá diškriminácija nás fšetkých tlustokožcou s metráky seksi špíčka s intelektom práčky :P
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jo holka, život není peříčko...
Nahlásit

Já som neny holka, já som drsný fousatý bazerant :P
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

A že pračky a hajzl mísy maj teď hodně nízkej intelekt, bo z nich zlí Sověti v rámci specielní miSSe, těma svejma nenechavejma pazourama denacifikujou ty mega chytrý čip(s)y, co umijó zrobit enem tchajwanci, a dělaj z nich za pomocí armádních lopatek henty orjéšníky. ^_^
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Na to nepotřebujou rusáci čipy z ukrapraček... nebývale vzrostl export technologií do různých velbloudstánů okolo ruska... kirgizstán, kazachstán a další stány dovážejí řádově víc vyspělých technologií i luxusního zboží než před sankcemi uvalenými západem na ruSx10ko... západní firmy zvýšily export do velbloudstánů a my se ptáme - PROČ? neobcházejí snad západní výrobci embargo exportem do ruska přes velbloudstány? no to né, to by bylo nečestné a nesportovní a navíc by je jejich vlády přísně potrestaly, protože pokrytectví nepěstují a peníze smrdí... že? 8)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Buřte, jestli tvůj názor není tak trochu nebezpečný pro demokracie EU a nebude ho zapotřebí denacifikovat. Tak jak to prováděli bidetovi ouřadové, což se dle komise EU samozřejmě nedá nazvat cenzurou. O_o Pan mluvčí EU komise by z tebe nebyl nadšen. ^_^
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jasně že JE nebezpečný, protože není oficiálně schválený... zatim... :D
Nahlásit

Pokrytectví a dvojí metr jsou přeci z hlavních hodnot EU. Jinak by se jich přeci nedrželi :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Odkud jsi? Já mám moc rád silnější kluky
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Těžko analyzovat a vysvětlovat něčí individuální vkus, ten musíš prostě respektovat. Já taky o obézní lidi nestojím.. Dám dohromady hlavní důvody, což snad alespoň částečně odpoví na tvou otázku.
1. Považuji to za nevzhledné a nepřitahuje mě to.
2. Je vidět, že ten člověk si neváží ani sám sebe, když si timto způsobem zvyšuje šanci na kardiovaskulární problémy, diabetes 2, spánkové apnoe, osteoart***idu aj. Málokdo chce nezodpovědného partnera. Nehledě na to, ze zdravotní problémy mohou později vyžadovat i dlouhodobou péči, což je pro partnera vždy fyzicky i psychicky likvidační. Jde tedy o přirozený půd sebezáchovy.
3. Jsem aktivní člověk a v partnerovi/partnerce bych rád měl parťáka i v tomto ohledu, když leckterou volnou chvíli trávím hikingem, cvičením, chozením ven.. Není třeba, abys dělal denně svaly ve fitku, ale aktivní životní styl je pro mě důležitý!
4. Ten nejdůležitější důvod - je to moje svobodná vůle. Tak, jako se někdo rozhodne štěkat na novináře, protože se „cítí jako pes“, jsem se i já rozhodl, že nechci akceptovat ani štěkající, ani obézní, ani starší lidi jako své druhy.
Každý máme právo na vlastní názor a pokud ho nikomu nevnucujeme, je to naše věc. Bohužel o aktivistických skupinách neplatí, že by to nikomu nevnucovaly, ale to je jiná debata.
Doufám, že tu dostanu pořádný hate za to, že se mi něco líbí, něco ne a dovolil jsem si pokusit se objasnit, proč.
Ještě postskriptum, velká část obézních lidí se snaží nadbytečné váhy zbavit. CONSISTENCE IS KEY. Není to lehké, není to přes noc, ale přes noc to taky nepřišlo. Chce to postupnou, ale rozhodnou změnu životního stylu, nikoliv dietu, které se budeš držet měsíc, rok. Ve zdravějším jídle, v aktivitách, kterými se budeš snažit shodit, si musíš najít radost, jinak brzy selžeš a celý pokus můžeš opakovat. (ALE MŮŽEŠ! Není pozdě, dokud fialky nečicháš zespodu. Což s velkým břichem BUDEŠ rychleji.)
1. Považuji to za nevzhledné a nepřitahuje mě to.
2. Je vidět, že ten člověk si neváží ani sám sebe, když si timto způsobem zvyšuje šanci na kardiovaskulární problémy, diabetes 2, spánkové apnoe, osteoart***idu aj. Málokdo chce nezodpovědného partnera. Nehledě na to, ze zdravotní problémy mohou později vyžadovat i dlouhodobou péči, což je pro partnera vždy fyzicky i psychicky likvidační. Jde tedy o přirozený půd sebezáchovy.
3. Jsem aktivní člověk a v partnerovi/partnerce bych rád měl parťáka i v tomto ohledu, když leckterou volnou chvíli trávím hikingem, cvičením, chozením ven.. Není třeba, abys dělal denně svaly ve fitku, ale aktivní životní styl je pro mě důležitý!
4. Ten nejdůležitější důvod - je to moje svobodná vůle. Tak, jako se někdo rozhodne štěkat na novináře, protože se „cítí jako pes“, jsem se i já rozhodl, že nechci akceptovat ani štěkající, ani obézní, ani starší lidi jako své druhy.
Každý máme právo na vlastní názor a pokud ho nikomu nevnucujeme, je to naše věc. Bohužel o aktivistických skupinách neplatí, že by to nikomu nevnucovaly, ale to je jiná debata.
Doufám, že tu dostanu pořádný hate za to, že se mi něco líbí, něco ne a dovolil jsem si pokusit se objasnit, proč.
Ještě postskriptum, velká část obézních lidí se snaží nadbytečné váhy zbavit. CONSISTENCE IS KEY. Není to lehké, není to přes noc, ale přes noc to taky nepřišlo. Chce to postupnou, ale rozhodnou změnu životního stylu, nikoliv dietu, které se budeš držet měsíc, rok. Ve zdravějším jídle, v aktivitách, kterými se budeš snažit shodit, si musíš najít radost, jinak brzy selžeš a celý pokus můžeš opakovat. (ALE MŮŽEŠ! Není pozdě, dokud fialky nečicháš zespodu. Což s velkým břichem BUDEŠ rychleji.)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

No dobrá tak já teda nad lidstvem ještě hůl lámat nebudu když se ještě sem tam najde aspoň trochu normálně smýšlející. Jen té musím upozornit že tvoje právo na názor se pomalu ruší:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jak jsou ty single dvacitky dneska chytre a uvedomele. No pockejme par let ... :-)
Nahlásit

I8051 - Naprosto zbytečné rýpání.
Stejně jako starší členové této seznamky často preferují 20leté, štíhlé, tak stejný nárok mají i mladší. :-)
Můj příspěvek byla jen snaha odpovědět na dotaz - proč nikdo nestojí o silnější kluky a tlouštíky. Nevím, jak souvisí můj věk s tím, že na takovou otázku odpovídám. Musí mi snad být 50+, abych měl názor, který můžu napsat? Spíš ne. Tvoje reakce je opravdu nesmyslná.
Stejně jako starší členové této seznamky často preferují 20leté, štíhlé, tak stejný nárok mají i mladší. :-)
Můj příspěvek byla jen snaha odpovědět na dotaz - proč nikdo nestojí o silnější kluky a tlouštíky. Nevím, jak souvisí můj věk s tím, že na takovou otázku odpovídám. Musí mi snad být 50+, abych měl názor, který můžu napsat? Spíš ne. Tvoje reakce je opravdu nesmyslná.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Tys nenapsal nazor, ale jasny soud kde jsi uvedl, co je na nich spatne. Ja udelal to same o tobe a je to najednou rypani? Neeee, to byl jen nazor preci. No casem dospejes a uvidis sam ... :-)
Bo tohle neni nazor, to je soud "Je vidět, že ten člověk si neváží ani sám sebe" :-)
Bo tohle neni nazor, to je soud "Je vidět, že ten člověk si neváží ani sám sebe" :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

No zatím jsi nenapsal, co bych měl "vidět", a dokonce ani nic konkrétního, na co máme pár let počkat, takže to považuju jen za výkřiky do tmy z nespokojenosti se sebou samým.
Nahlásit

Ja jsem se sebou nahodou tuze spokojen, takze si to sve "rypani" muzes odpustit. Presne jsem ocekaval od tebe, jako vetsiny tobe podobnych mudrcu, ze neudrzi svuj nazorovy rezim a prejdou k osobnim invektivam :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ale vůbec, nesnažím se tě tu urazit, píšu jen to, za co tvoje zprávy považuju vzhledem k absenci jakékoliv reálné skutečnosti v nich. Je to jen snaha ukázat povznesenost nad diskutovaným tématem. Věř mi, že kdybych chtěl používat invektivy proti tvé osobě, našel bych si kreativnější způsob.
Není třeba být vztahovačný.
Není třeba být vztahovačný.
Nahlásit

Ale urazis, pises neco, co neni pravda. A vztahovacny jsi zacal byt ty, ja napsal jen svuj nazor a pustil ses do me. Ale u tebe je to nazor a u me rejpani. Zajimavy pristup .. :-) a klidne spust svou kreativitu, chci poznat, co v tobe je :-)
Nahlásit

Dobře, v tom případě díky za tvůj názor, který jsi sice ničím nepodložil, takže není žádným přínosem do tématu, ale cením, že nějaký máš a nebojíš se ho vyjádřit! Keep it up!
Nahlásit

Srandovní jak tlustoprdka kolem sebe kope .... :-))
Nahlásit

Mimochodem, proč jsou minimálně 2 z tvých zpráv úplně přepsané? Nevíš, co píšeš, že je musíš zpětně upravovat, aby vyzněly jinak, nebo o co jde? :O
Nahlásit

Protoze je dopisuji, doplnuji a slucuji, aby nebyla spousta prispevku za sebou. Stejne jako jsi dopsal ty tu svoji prvni :-)
Nahlásit

Nedopsal jsem do své první zprávy VŮBEC nic, ani jsem ji neupravil. Teď jsi delusional.
Btw ty nic nedopisuješ, tato zpráva:
Tys nenapsal nazor, ale jasny sou, kde jsi uvedl, co je na nich spatne. Ja udelal to same o tobe a je to najednou rypani? Neeee, to byl jen nazor preci. No casem dospejes a uvidis sam ... :-)
původně byla krátká věta, jejíž přesnou formulaci si sice nepamatuju, ale bylo to něco jako:
za pár let uvidíme
Btw ty nic nedopisuješ, tato zpráva:
Tys nenapsal nazor, ale jasny sou, kde jsi uvedl, co je na nich spatne. Ja udelal to same o tobe a je to najednou rypani? Neeee, to byl jen nazor preci. No casem dospejes a uvidis sam ... :-)
původně byla krátká věta, jejíž přesnou formulaci si sice nepamatuju, ale bylo to něco jako:
za pár let uvidíme
Nahlásit

Ano, bylo tam "za par let uvidime", ted tam je "casem dospejes a uvidis sam" .. omlouvam se za to desny prepsani a pripojeni dalsiho prispevku ... :-)
Tys zase dopsal po tom, co jsem si dovolil oponovat: "Doufám, že tu dostanu pořádný hate za to, že se mi něco líbí, něco ne a dovolil jsem si pokusit se objasnit, proč." ... coz neni opravdu vubec nic :-)
Tys zase dopsal po tom, co jsem si dovolil oponovat: "Doufám, že tu dostanu pořádný hate za to, že se mi něco líbí, něco ne a dovolil jsem si pokusit se objasnit, proč." ... coz neni opravdu vubec nic :-)
Nahlásit

No je to změna celé zprávy, protože to bylo vše, co tam bylo. :D :D
Ne, nedopsal. Bylo to tam od začátku.
Vidím, že jediné, co děláš, je, že se snažíš věci otáčet proti lidem. Není v tom ŽÁDNÁ schopnost rozumné diskuze ani argumentace. Takže tuhle debatu ukončuju, je to pro mě ztráta času.
Ne, nedopsal. Bylo to tam od začátku.
Vidím, že jediné, co děláš, je, že se snažíš věci otáčet proti lidem. Není v tom ŽÁDNÁ schopnost rozumné diskuze ani argumentace. Takže tuhle debatu ukončuju, je to pro mě ztráta času.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Zatim jsi otocil vse proti tem silnejsim. A nebyl to nazor, ale soud. A neunesl jsi, ze jsem si dovolil i ja napsat nazor na tvuj nazor. A to se vlastne netykal ani primo tebe, tykal se dvacitek. Btw prvni jsi tu zacal vykrikovat ty, ze "takže to považuju jen za výkřiky do tmy z nespokojenosti se sebou samým." Beres tedy nazory druhych jako vykriky do tmy? To je ten tvuj argument a rozumna diskuse? ... :-)
Nahlásit

Mně nějaká to kilo nevadí já jsem na sexy mozky :p
Nahlásit

Před 45 minutamiOn-line Supervisor (18/181/70) NOVÉ
xxx
přesně tak to mám já... to si řikám každý ráno když vylezu ze sprchy a čumim se do zrcadla na svou pneumatiku kolem pasu, řikám si "nějaký kilo mně nevadí, eště že mám ten sexy mozek.." :P
xxx
přesně tak to mám já... to si řikám každý ráno když vylezu ze sprchy a čumim se do zrcadla na svou pneumatiku kolem pasu, řikám si "nějaký kilo mně nevadí, eště že mám ten sexy mozek.." :P
Nahlásit

Hadam by si neverila medovym motuzom malej misi...
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nemam viac otazok
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Supervizíre, že mám seksi mozek? (važ dobře slova... -_-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Supervizir paktoval s jezinou, to ho diskvalifikuje ako kognitivne zreleho do konca nakuliek
Nahlásit

Ale nevíme PROČ se s jezinou paktoval... já bysem ho nepodceňoval...
Nahlásit

Treba chtel zdedit azbestoboudu s kadibudkou, zmenit uzemni plan, prodat developerovi a nechat tam postavit panelak pro vyloucene tatrmany ... :-)
Jinak supervajzra se zeptam, seximozek mas, hladomornu taky, to by mohlo klapnout :-)
Jinak supervajzra se zeptam, seximozek mas, hladomornu taky, to by mohlo klapnout :-)
Nahlásit

Začínající tlouštíky, vyžrané kluky máme rádi. Ale jak už to přesáhne stupeň, kdy už je to nemoc a nelíbí se to ani holkám. Tak je nutno hubnout. Tlouštíci často mají slabou vůli, nedostatek ambicí a to je 2. důvod nižšího zájmu.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Supervízr je na sexymozky a proto se snažil nabořit si jezinu. Něco víc protichůdnýho fakt nevymyslíš:)
Nahlásit

Lidi co maji nadvahu treba 30kg tak vetsinou stink as f*ck
Nahlásit

Mně takoví vůbec nevadí upřímně. Lepší než vyhublé vyžle.
Nahlásit

Záleží na klukovi indivídualne, videl som celom dosť tučných alebo pri sebe chalanov čo by som sa im rád nechal pozvat niekam na niečo
Nahlásit

Já mám také nadváhu, ale to je z toho jak vždycky když jdeme ze šachty, poslední co tu zbyla, splachnout ten uhelny mour. Dáme jich šest, k tomu gulasovku, znojmo, grilované kuře....my haviri nemůžeme žít na salatkach, to bysme tam dole toho moc nevydrzeli:-)
Nahlásit

Vy havíři to přeci zase vyrubete :) Pokud tedy nesedíte v kanclu.
Nahlásit

Jakou má souvislost strava s výdrží tam dole? :)
Nahlásit

Svetlozivota - on nemysli tam dole, ale tam v dole ... :-)
Nahlásit

Salaty se davaji vetsinou jako priloha Tygr :D to ze delas v dole neznamena ze musis byt alkac a tlustej preci:D
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Tlustej ne, jak zmínil panŠkrt tak to vyrubes. Ale alkac byt musíš, a když nejsi tak aspoň chlastat (pozor, neříkám ozirat, jen splachout ten prach). :-))))
Pokud Teda nejsi ve zmíněné kanceláři, kde jako havir preuceny na ajtaka skladas pc za.....
Pokud Teda nejsi ve zmíněné kanceláři, kde jako havir preuceny na ajtaka skladas pc za.....
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ani já nejsem jiný, též nemám rád na patře prach, co má pár procent, rád schovám ve svých útrobách. ^_^
Nahlásit

Ahoj, sleduj mě https://onlyfans.com/u469378543 ????
Nahlásit

Protože je to hnus :D :D a tečka!!!!!
Nahlásit

No nevim, ale vetsi hnus je pro me 50% zzenstilost a ta nausnicka v uchu. Blee ... :-)
Nahlásit

Taková veprenka peprenka, do ty když kousnes to tě musí zcepenet jazyk. :)
Nahlásit

Protože jim to z hlavy nateklo do břicha
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Pro mě je etalon hnusu i8051... :-))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Power (24/180/65)
------------
No proc ne, kazdej ma funkci. Ja jsem treba hnusnej a ty jsi zase blbej a nudnej. Jeste, ze nas maji, co? ... :-)
------------
No proc ne, kazdej ma funkci. Ja jsem treba hnusnej a ty jsi zase blbej a nudnej. Jeste, ze nas maji, co? ... :-)
Nahlásit

Šišmaria, já to už nemohu ani číst, Měl jsem Ičkouna za docela inteligentního, ale už delší dobu zde pozoruji, že je to namyšlený detailista, který je přesvědčený jen o své pravdě! Dohaduje se jako Arabové na tržišti, a je mu jedno, že ...... škoda písmenek.
Ale k tématu: I já patřím k těm, co si myslí, že Ti co jsou jen líní a je jim jedno jak se cítí zdravotně, tak takové opravdu odsuzuji.
Druhá stránka věci ale je, že je mezi námi a dost obézních lidí, kteří za to nemohou, takže to bych viděl jako podstatný důvod k tomu, abych je toleroval.
Ale všeobecně je to hlavně o sympatiích, ty jsou pro mne rozhodující.
Ale k tématu: I já patřím k těm, co si myslí, že Ti co jsou jen líní a je jim jedno jak se cítí zdravotně, tak takové opravdu odsuzuji.
Druhá stránka věci ale je, že je mezi námi a dost obézních lidí, kteří za to nemohou, takže to bych viděl jako podstatný důvod k tomu, abych je toleroval.
Ale všeobecně je to hlavně o sympatiích, ty jsou pro mne rozhodující.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

A co si o tom mysli 1H1 tvuj druhy a mladsi profil Fazan? ... :-)
Nahlásit

Mmmmm vepřenky pepřenky dle pana Kachny a k nim chmelomok, božský lok. ^_^
Nahlásit

On-line I8051 (53/184/97)
Jen jsi mi a doufám že ne jen mi potvrdil, jaký že to jsi vychcánek!!!
Přesto, že jsem Ti několikrát a to i veřejně napsal, proč jsem si musel založit další profil (mimochodem jsi na omylu, Fazan byl můj první profil)a nikde se tím netajím, tak ty jen proto, aby jsi nemusel reagovat na můj předešlý koment, tak RADĚJI PŘEJDEŠ NA NOVÉ OHRANÉ TÉMA,JEN ABY JSI VYHL ODPOVĚDI!
Děláš přesně to co tady jiným vyčítáš, tak v čem jsi od nich jiný?
Jen jsi mi a doufám že ne jen mi potvrdil, jaký že to jsi vychcánek!!!
Přesto, že jsem Ti několikrát a to i veřejně napsal, proč jsem si musel založit další profil (mimochodem jsi na omylu, Fazan byl můj první profil)a nikde se tím netajím, tak ty jen proto, aby jsi nemusel reagovat na můj předešlý koment, tak RADĚJI PŘEJDEŠ NA NOVÉ OHRANÉ TÉMA,JEN ABY JSI VYHL ODPOVĚDI!
Děláš přesně to co tady jiným vyčítáš, tak v čem jsi od nich jiný?
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Jake odpovedi jsem se vyhnul, ty ses nekde na neco ptal? Kde prosim? :-)
Btw me jsi nikde nerikal, proc sis musel (ono se to musi?) zalozit dalsi profil s uplne odlisnym vekem :-)
Btw me jsi nikde nerikal, proc sis musel (ono se to musi?) zalozit dalsi profil s uplne odlisnym vekem :-)
Nahlásit

I8051 (53/184/97)
říká se, že největší pohroma na světě je srážka i i***tem ... a já tímto odmítám přistoupit na tvoji hru a podle hesla, chytřejší ustoupí, na Tebe tímto sejřímmmm :)
A můžes stokrát napsat, že nemám ARGUMENTY A PROTO TAK REAGUJI, dobře víš že pravda je jinde.
říká se, že největší pohroma na světě je srážka i i***tem ... a já tímto odmítám přistoupit na tvoji hru a podle hesla, chytřejší ustoupí, na Tebe tímto sejřímmmm :)
A můžes stokrát napsat, že nemám ARGUMENTY A PROTO TAK REAGUJI, dobře víš že pravda je jinde.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Dekuji. Ale klidne se zeptej na to, na co jsem podle tebe neodpovedel, protoze ses na nic neptal, ackoli si myslis, ze ses na neco ptal ... :-)
Joa dik, ze sis me zablokoval, aspon mi konecne prestanes psat blitky na profil ... :-)
Joa dik, ze sis me zablokoval, aspon mi konecne prestanes psat blitky na profil ... :-)

On-line I8051 (53/184/97) NOVÉ
Dekuji. Ale klidne se zeptej na to, na co jsem podle tebe neodpovedel, protoze ses na nic neptal, ackoli si myslis, ze ses na neco ptal ... :-)
Tak opravdu poslední reakce: Jediný a to pořádný blivanec jsi tady TY!!!
Tak opravdu poslední reakce: Jediný a to pořádný blivanec jsi tady TY!!!
Nahlásit

Bude se mi styskat, vazne ... :-)
Nahlásit

Videls vole....chmelomok mořský, jak že se ta sragora jmenuje....já jsem topic. A má papíry na válec, Tomáši proč si jim to nerek:-))))
Dokonale :)
Dokonale :)
Nahlásit

Nahlásit

Hm, tak to psal tobe a me tu tvrdil, ze to psal me. 4 buzny v duchodaku a pisou z jednoho notasu pod 4 nickama. A vsechny se tu dnes vystridaly pred hodinou cca po par minutach. Aha. Jo. Dobre. No, to uz je jedno :-)
Nahlásit

Nahlásit

Ovšem tygři perou zásadně v pračce značky Hitlepool práškem ariex, na 1943, pračky Hitlepool totiž zajistí konečné řešení každé nepříjemné tmavé skvrny ^_^ Ta ÍÁ je nějaká popletená. O_o
Ale oceňuji hyperkorektní pokus o podprahovou vymývarnu s modrou a žlutou lahví v pozadí ^_^
Ale oceňuji hyperkorektní pokus o podprahovou vymývarnu s modrou a žlutou lahví v pozadí ^_^
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ano, ta pračka vyprat i tuto pavlac až já zapnout:-()
Nahlásit

Konečné řešení? ^_^
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.