Co máte radši na koupání

12. 01. 2025 v 23:45
Anonym

Ahoj je my 16 a chci se zeptat v čem se radši koupete jako když jste přes léto někde v pískovně nebo lomu řeky plavky trenky nebo ostro

Tento zapeklity problem zda se - oproti tve neschopnosti napsat citelnou vetu - naprosto banalnim ... :-)
Joa pokud to byla nahodou otazka, tak by me jen zajimalo, co ti odpoved na ni prinese do tveho zivota. Budes nosit to, co ti zde nahodne poradi nebo budes spise nosit to, co je ti pohodlne? :-)
A pak tedy pridam odpoved: bud koupacky, kdyz jsou kolem lidi nebo jen tak, kdyz jsem kolem lodi, bo se pak da delat vice veci ... :-)
Joa pokud to byla nahodou otazka, tak by me jen zajimalo, co ti odpoved na ni prinese do tveho zivota. Budes nosit to, co ti zde nahodne poradi nebo budes spise nosit to, co je ti pohodlne? :-)
A pak tedy pridam odpoved: bud koupacky, kdyz jsou kolem lidi nebo jen tak, kdyz jsem kolem lodi, bo se pak da delat vice veci ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jak hned přispěchala náše hloupoučká i8051... :-))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Annonym první škola a hodiny českého jazyka pak teprve se ptej na jiné problémi ju.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Trenkovitý plavky. Páč jsem na ně zvyklej od mala a je v nich nejmíň poznat, když ti polostojí...
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jedině bez plavek už několik let. Je to super a máš krásně opálenou p***lku, ne bílou jako srnka.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Arxon: Když radíš hodiny českého jazyka, měl bys vědět, jak se píše slovo problémy.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.