Teplé tělo

Zdravím předem říkám že jsou mi blbý komentáře jedno a asi jich bude hodně. Nevíte proč tak moc hřeju? když sem se objímal s jedním chlapem tak mi řekl že sem první kdo tak moc hřeje a ptal sem mě na to proč tak moc hřeju. Já sám nevím. Vysoký tlak nemám a v zimě chodím max v mikině protože mi není taková zima. Je to třeba kvůli tomu že sem otužilejší tak proto hřeju nebo proč?

Jakože máš vyšší tělesnou teplotu než kolik je normál? to by byla horečka ne? jakože bys měl permanentní horečku je asi blbost, není to spíš jen o subjektivních pocitech toho objímanýho a možná i prostředím kde jste se objímali?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Právě že mi tohle řekl když sme byly v obchoďáku a potom i v baru kde už tak bylo teplo. teplotu nemám ale třeba mě přišel že je on chladnější na dotek. bylo to v létě a i v zimě cítim že hřeju když si šáhnu na kůži.
Nahlásit

No a nemůže to bejt tak, že ten kterýmu se zdálo že hřeješ měl třeba nízkej tlak a chladnější pokožku třeba a proto se mu zdálo že hřeješ? nic jinýho mně nenapadá...
Nahlásit

No, a nenapadlo tě (bez urážky), že s tím může mít co dělat tvoje hmotnost a objem?
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Lepsi teplej nez studenej :-) Treba ja mam default teplotu 36.2 ... :-)
Nahlásit

Ano, jsi teplej. A i tvé hypotetické děti by měly zvládat malou násobilku :).
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Pokud máš v kůži víc rozšířený cévy, tak tvoje tělo vyzařuje víc tepla do okolí, aby se ochladilo. Pokud máš cévy v kůži více zúžený, tím víc se teplo soustřeďuje do středu těla a na rukou a nohou jsi pak více studený.
Taky bych řekl, že každý má vnímání tepla a chladu jinak nastavené a samozřejmě to vše souvisí i s hmotností, rychlostí metabolismu a termoregulací :)
Taky bych řekl, že každý má vnímání tepla a chladu jinak nastavené a samozřejmě to vše souvisí i s hmotností, rychlostí metabolismu a termoregulací :)
Nahlásit

BussterX: je to možný.
TommenBaratheon: Neurazil si mě. Právě že nevím jestli to je kvůli tomu protože ten co mě objímal tak byl podobné stavby těla. Co se týče váhy ku výšce.
Svetlozivota: Tuhle odpověď sem nepochopil.
Buk4j: Děkuji za zajímavou a docela i smysluplnou odpověď.
TommenBaratheon: Neurazil si mě. Právě že nevím jestli to je kvůli tomu protože ten co mě objímal tak byl podobné stavby těla. Co se týče váhy ku výšce.
Svetlozivota: Tuhle odpověď sem nepochopil.
Buk4j: Děkuji za zajímavou a docela i smysluplnou odpověď.

Je tu ještě nekdo, kdo to nepochopil?
Nahlásit

Já prosim taky ne ... :-)
Nahlásit

Pivo dělá teplá těla, do fitcentra Na slamníku proto chodíme...
Nahlásit

Vlnity_Stromokocur: Já pivo nepiju už několik let.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tak když tě obejme někdo, kdo má 137 kilo, tak to minimálně subjektivně bude působit "tepleji" než když tě obejme borec co má 70 kilo...
Nahlásit

Nejspíš je to tím, že máš míň potních žlázek, pomocí nichž se tělo ochlazuje. Je to o termoregulaci. To že chodíš v zimě maximálně v mikině popřípadě v šortkách by tomu odpovídalo.
Jsou lidé, kteří nemají žádné potni žlázky a musí si hlídat svoji teplotu, jinak by se uvařili ve vlastním těle. Ochlazování řeší častým sprchováním ve studené vodě v letních měsících, v zimě mráz necítí.
Jsou lidé, kteří nemají žádné potni žlázky a musí si hlídat svoji teplotu, jinak by se uvařili ve vlastním těle. Ochlazování řeší častým sprchováním ve studené vodě v letních měsících, v zimě mráz necítí.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Denis36: to by asi odpovídalo vim že sem se v létě sprchoval převážně studenou vodou.
Nahlásit

Znal jsem chlapa, který tu chodil v zimě, když mrzlo jen v košili a šortkách, nohy naboso v keckách. Neměl potní žlázy. V létě se musel pravidelně sprchovat i v práci.
V létě chodil jen v plavkách i po městě, po nákupech. Lidi, který nevěděli, že má tenhle problém na něj volali policajty. Tak musel nosit aspoň lehkou košili když šel do krámu, aby prý nevyvolával veřejné pohoršení.
V létě chodil jen v plavkách i po městě, po nákupech. Lidi, který nevěděli, že má tenhle problém na něj volali policajty. Tak musel nosit aspoň lehkou košili když šel do krámu, aby prý nevyvolával veřejné pohoršení.

Denis36 (61/-/-) NOVÉ
Znal jsem chlapa, který tu chodil i v zimě, když mrzlo jen v košili a šortkách, nohy naboso v keckách
----------
Tak naboso nebo v keckach? ... :-)
Znal jsem chlapa, který tu chodil i v zimě, když mrzlo jen v košili a šortkách, nohy naboso v keckách
----------
Tak naboso nebo v keckach? ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Voe naboso v keckách BEZ PONOŽEK, abys to pochopil.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

To jako nemůže být na boso i v keckách a v botech? Ja také chodím v létě na boso v botech.
Nebo je to pro vás pražáky neznámá činnost? Že jo?
Nebo je to pro vás pražáky neznámá činnost? Že jo?
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
Voe naboso v keckách BEZ PONOŽEK, abys to pochopil. To jako nemůže být na boso i v keckách a v botech? Ja také chodím v létě na boso v botech.
---------------
"Naboso" znamená bez bot, tedy když někdo chodí nebo se pohybuje bosý, bez obuvi. Může to být například chození po trávě, písku nebo jiné povrchy jen s bosýma nohama. Někteří lidé chodí naboso, protože to považují za pohodlnější, zdravější, nebo prostě proto, že to mají rádi"
A pokud chodis v botech bez ponozek, tak jsi prase ... :-)
"Ponožky pomáhají absorbovat pot a snižují množení bakterií, které mohou způsobit nepříjemný zápach. Bez ponožek se pot snáze vsakuje do bot, což může vést k nepříjemným pachům a zkrácení životnosti bot"
Voe naboso v keckách BEZ PONOŽEK, abys to pochopil. To jako nemůže být na boso i v keckách a v botech? Ja také chodím v létě na boso v botech.
---------------
"Naboso" znamená bez bot, tedy když někdo chodí nebo se pohybuje bosý, bez obuvi. Může to být například chození po trávě, písku nebo jiné povrchy jen s bosýma nohama. Někteří lidé chodí naboso, protože to považují za pohodlnější, zdravější, nebo prostě proto, že to mají rádi"
A pokud chodis v botech bez ponozek, tak jsi prase ... :-)
"Ponožky pomáhají absorbovat pot a snižují množení bakterií, které mohou způsobit nepříjemný zápach. Bez ponožek se pot snáze vsakuje do bot, což může vést k nepříjemným pachům a zkrácení životnosti bot"
Nahlásit

Správny Čech má mať sandále a fusakle, bez toho sa ani nepokúšaj lavínu spustiť.
Nahlásit

Představ si, že mě nohy nesmrdí, jako tobě.
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
-------------
A na to jsi prisel jak, ze mi smrdi nohy? Hm? Spis jsi jen potreboval neco napsat misto toho, aby ses nad obsahem zamyslel, vid? ... :-)
-------------
A na to jsi prisel jak, ze mi smrdi nohy? Hm? Spis jsi jen potreboval neco napsat misto toho, aby ses nad obsahem zamyslel, vid? ... :-)
Nahlásit

Úplně stejně, jako ty jsi přišel na to, že chlastám.
Jenže já se o svý nohy na rozdíl od tebe pravidelně starám. Odstraňuju odumřelou kůži po koupeli ve slabé octové vodě. Takže nemá co kvasit a způsobovat množení bakterií.
Jenže já se o svý nohy na rozdíl od tebe pravidelně starám. Odstraňuju odumřelou kůži po koupeli ve slabé octové vodě. Takže nemá co kvasit a způsobovat množení bakterií.
Nahlásit

Horší je, že ty to neděláš a jen žvaníš blbosti z neznalosti, jak předejít zápachu a pocení nohou.
Nahlásit

Jseš prostě teplokrevnej ja jsem zas studenokrevnej
Nahlásit

To já umim taky, drahá polovička prská jestli ho chcu uvařit za živa, no tak přepnu do režimu chlazení a zas p**uje že mrazim. ^_^ Ale mám obecně vyšší tělesnou teplotu, běžně 36,8 až 37°. A při 39,5 ještě funguju relativně v pohodě. Taky bez problému dávám teploty okolí kolem 70 stupňů. Padesát je pro mě komfort. Klidně celej den. Za to zima to je peklo. Kolega to má zase obráceně. Ten má běžně tělesnou teplotu 36,1 a 37 už je pro něj skoro smrt. Ale zase to je lední medvěd.
Nahlásit

Já už k doktorům nechodim, naposled před 16 lety s ledvinovou kolikou, ale pamatuju si že před vojnou když jsem přišel k doktorce s chřipkou a celej propocenej tak mi naměřila nižší teplotu než je normální tělesná teplota zdravého jedince a byla z teho celá nadšená že je to anomálie :D
Nahlásit

Dekujeme Jezino za podrobny popis mejtenencu tvych hnat. To musi bejt zazitek. Bleee ... :-)
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
Nejspíš je to tím, že máš míň potních žlázek, pomocí nichž se tělo ochlazuje. Je to o termoregulaci. To že chodíš v zimě maximálně v mikině popřípadě v šortkách by tomu odpovídalo.
-----------------------------------------------------------------------------------
Každý člověk má potní žlázy. Jsou různé typy potních žláz podle toho co vylučují a kde se nacházejí. Potní žlázy neslouží jen k termoregulaci. Jejich fce je mnohem rozmanitější.
-----------------------------------------------------------------------------------
Každý člověk má potní žlázy. Jsou různé typy potních žláz podle toho co vylučují a kde se nacházejí. Potní žlázy neslouží jen k termoregulaci. Jejich fce je mnohem rozmanitější.
Nahlásit

Ahoj, sleduj mě https://onlyfans.com/u469378543 ????
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.