Kde takhle v Česku najdu gay právníka, advokáta, policajta nebo doktora?

16. 01. 2025 v 23:14
Anonym

Ahoj, kde takhle v Česku najdu gay právníka, advokáta, policajta nebo doktora?????je to vubec mozny?

16. 01. 2025 v 23:18
Anonym

Díky????ja bych se s někým takových chtěl seznámit. Jen nevím kde hledat a jestli vůbec takové kapacity na seznamkach jsou????
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ahoj kámo, najdeš je tadyk na klukách.cz, pár jsem jich tu taky poznal.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Takže chceš nějakýho bohatýho papíka, aby si tě vydržoval.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Policajt a bohatý :0) :0)
https://m.youtube.com/watch?…
Hlavně se mi líbí ten mezonetový byt na Letné ;-) z policejního platu. ;-)
https://m.youtube.com/watch?…
Hlavně se mi líbí ten mezonetový byt na Letné ;-) z policejního platu. ;-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

17. 01. 2025 v 11:52
Anonym

@anwestWrase ja jsem úředník chci chlapa na podobné úrovni:))))
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Prej na podobné úrovni... Dobrej joke. Fakt si myslíš, že advokát považuje nějakýho úředníčka za sobě rovnýho? Nebuď směšnej.
Notabene pokud bys byl úředník z oddělení dopravních přestupků - to by pak byl tím chlapem na podobné úrovni nějakej měšťák, co strká lístečky za stěrače.
Notabene pokud bys byl úředník z oddělení dopravních přestupků - to by pak byl tím chlapem na podobné úrovni nějakej měšťák, co strká lístečky za stěrače.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

17. 01. 2025 v 18:54
Anonym

Ano:) protože jsem zastupuji stát v právních vztazích a ve věcech majetkových:) právnickou fakultu vystudovanou mám;))))
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Takhle se lidé účelově (nevinně) nehledají. Dejme tomu, že jsi nějaká zlatá střední třída ve státní správě, a nechceš se seznamovat (ztrácet čas) s pošťáky, skladníky, fitness instruktory, pojišťováky, řidiče dopravních prostředků, barmany a prodejci golfových potřeb…atd.
Nic proti lide z nižších profesí, největší problém je tvůj společenský záběr v soukromém životě je dost úzký, jelikož lidé nechtějí se škatulkovat na gay seznamky jen pro vyšší “intelektuální vrstvu”…. Očima dělnické třídy.
Jako ministerstvo, diplomacie, chirurgové a architekti, právníci a ředitele a vlastníci firem s obratem xyxyxy.
Tak to v životě nechodí, sorry.
Nic proti lide z nižších profesí, největší problém je tvůj společenský záběr v soukromém životě je dost úzký, jelikož lidé nechtějí se škatulkovat na gay seznamky jen pro vyšší “intelektuální vrstvu”…. Očima dělnické třídy.
Jako ministerstvo, diplomacie, chirurgové a architekti, právníci a ředitele a vlastníci firem s obratem xyxyxy.
Tak to v životě nechodí, sorry.
Nahlásit

Svět potřebuje více horníků než právníků! :-)
Nahlásit

S tímhle písemným projevem a mindsetem? I když vlastně, čemu se divím... i v mým krátkým životě a praxi jsem už stačil na různých úřadech potkat d***lů víc než je zdrávo.
A "zastupuji stát v právních vztazích a ve věcech majetkových"... Tos teda tu laťku moc vysoko nenastavil.
A "zastupuji stát v právních vztazích a ve věcech majetkových"... Tos teda tu laťku moc vysoko nenastavil.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

TommenBaratheon (21/174/74)
Ty tvé rady tady kolikrát byly za hranou zákona a psal jsi úplně z cesty jako blbeček na diskuzích, aby ses cítil důležitě. Kdyby mě měl zastupovat v budoucnosti ňouma jako ty, tak se na to vykašlu rovnou. :)
Ty tvé rady tady kolikrát byly za hranou zákona a psal jsi úplně z cesty jako blbeček na diskuzích, aby ses cítil důležitě. Kdyby mě měl zastupovat v budoucnosti ňouma jako ty, tak se na to vykašlu rovnou. :)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Belingkočko ale Tommík má pravdu. Když je někdo naprosto nepoužitelnej tak sedí v kanclu a když je ultra neschopnej d***l tak dělá úředníka:)
Nahlásit

Bombakul (29/176/75)
Takhle paušalizovat, existuje spousta schopných úředníků, jejichž posláním skutečně není občanům něco znepříjemnovat. Mezi právníky je spousta lidí jako Rajchl a také nebudu tvrdit, že takoví jsou všichni.
Takhle paušalizovat, existuje spousta schopných úředníků, jejichž posláním skutečně není občanům něco znepříjemnovat. Mezi právníky je spousta lidí jako Rajchl a také nebudu tvrdit, že takoví jsou všichni.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jistě jsou spousty užitečných úředníků, jen jich je násobně víc, než by bylo třeba. Což ovšem není vina oněch úředníků, ale rozlezlého státu. A rozlezlých zájmových skupin, jen tak letmo připomenu solární barony, obchod s chudobou. Dalo by se pokračovat dlouho. K chodu státu jsou někteří úřednici nutností, ti nejlepší, pak ať jsou klidně nadprůměrně zaplaceni. V dnešní situaci převládají paraziti, dozimetři, celkově loutky různých mafií. V historii lidstva nic neobvyklého, škoda mrhání času při čekání na nutný rest**t. Protože tohle je dlouhodobě neudržitelné.
Nahlásit

Ale k otázce, Redl není na kluky?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jenže i ten Rajchl svou kvalifikací i inteligencí převyšuje cca 90% řadových úředníků.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Na gay seznamkách najdeš v podstatě všechny profese, včetně právníků, policistů, lékařů. Samozřejmě mě potěší, když narazím na kolegu právníka :)
Nahlásit

Na právech je spoustu buzerantů, takže minimálně v tomto by to neměl být problém. Ale vybíral bych podle jiných k***érií než orientace
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Spousta? Že jsem si ňák nevšiml.
Nahlásit

Myslím, že ve všech profesích je celkem teplo, jen musí člověk trochu hledat někdy :)
Nahlásit

No, řekl bych, že anonym svou "úroveň" hezky předvedl a s takovoou bude hledat dlouho.
Nahlásit

TommenBaratheon (21/174/74)
Jenže i ten Rajchl svou kvalifikací i inteligencí převyšuje cca 90% řadových úředníků.
Hezky ses tu chytil na udičku. Když ti imponuje hajzl jako Rajchl, tak se jen potvrdilo nevalné mínění o tobě.
Hezky ses tu chytil na udičku. Když ti imponuje hajzl jako Rajchl, tak se jen potvrdilo nevalné mínění o tobě.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

OmmenBaratheon (21/174/74) NOVÉ
-To asi ano. Ale v tom není poitna. Stejně jako není pointa v tom, že Babiš svými podnikatelskými výsledky převyšuje ostatní.
Sorryjako :-))))
-To asi ano. Ale v tom není poitna. Stejně jako není pointa v tom, že Babiš svými podnikatelskými výsledky převyšuje ostatní.
Sorryjako :-))))
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Víš co, kočičko? Polib mi p***l.
Nahlásit

Btw, že ses do těch diskusí, kde jsem údajně dával rady za hranou zákona, nikdy nezapojil a nedal do placu nějakou argumentaci, v čem a proč se mýlím?
Nahlásit

Já jsem jenom gay návrhář :p
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Akorát ty obleky od tebe jsou samej čip:)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Přijde mi hledání partnera podle niveau poněkud plytké, sám raději hledám podle charakteru. Nakonec bych i odpustil práci pro stát, kdyby byl ryzí :) Ale tvůj boj.
Nahlásit

PanŠkrt - souhlas :) Ale už to lehce tímhle směrem jde. A pokud bude mizet střední třída tak se to vrátí zcela regulerně.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ja teda znam gay advokata, gay pravnika, gay policajta, gay ucitele, gay ridice i gay kohokoli ... a je mi to fuk, beru je u piva stejne, jako by to byli heteraci :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.