Nějaký právník?

Ahoj, nebyl by tady nejaky sikovny pravník co by pomohl se soudnim sporem? Pripojit se do hromadneho uz existujiciho obcansko pravniho sporu? Vice ve zpravach asi (temer 95% ) jisty privydelek pro pravnika :) pokud tady najdu kohokoliv tak budu rad a rad se s nim poradim :) diky moc ps nejsem pravni talent, ale cítím, že bych nemusel v mem podnikani jen prodělat, ale priipojit se e k existujícímu sporu, který už v hromadném sporu je a to 8 subjektiů a pravnických firem, možná už aktuálně i víc, pokud nikdo nepomůže tak v tom budu za nějakou stovku tisíc ale myslím že v ušlém zisku by se to dalo počítat už více a celkový spor pujde do miliónů kč

Tommen by ti mohl poradit, asi toho tady z nas vi nejvic :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Bohužel nevím kdo to je no asi se budu muset smířit s prohrou, která mi už klasicky nahází další klacky pod nohy což už jsem si letos nechtěl připustit ale šance tam byla, díky
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Když sem lezes tak musíš vědět kdo to je.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Pokud už nějakej spor probíhá, nebylo by jednodušší se spojit s ostatními než to řešit sólo? Tyhle věci stejně vyžadují vzájemnou spolupráci a koordinaci už tak nějak z principu, tohle není sólo jízda. Nehledě k tomu, že pokud jde o něco většího, tak to těžko někdo bude dělat jako bokovku po zprávách nebo telefonu, ale bude to vyžadovat regulérní zastoupení se vším všudy - komunikace se zástupci ostatních účastníků, přístup k soudnímu spisu... Tohle nejde vyřešit přes pár zpráv, resp. to není nějaká one-man blbina kde má spis dvacet stránek...
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tommíku on jen hledá někoho kdo ho bude zastupovat jen za zásun:)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

V tomhle jsi Bombajs uplne mimo ...
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já ti nevím ale v dávných časech když sem ještě taky podnikal sem si platil právníky permanentně a v případě potřeby mi byl ihned k dispozici. Ale jak vidět tak deme americkou cestou a je lepší nic neplatit ať ušetříme. Za chvilku to bude i sociální a potom pojistky
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Bych řekl, že jsi bombajz píchal právnícký zajíce, abys ušetřil na nákladech za právnické služby. To cos napsal ukazuje na tvé myšlenkové pochody.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
Bych řekl, že jsi bombajz píchal právnícký zajíce, abys ušetřil na nákladech za právnické služby. To cos napsal ukazuje na tvé myšlenkové pochody
-----
A ty, cos napsal, ukazuje zase na to, jaky ji prase a d***l ... :-)
Bych řekl, že jsi bombajz píchal právnícký zajíce, abys ušetřil na nákladech za právnické služby. To cos napsal ukazuje na tvé myšlenkové pochody
-----
A ty, cos napsal, ukazuje zase na to, jaky ji prase a d***l ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

"To cos napsal ukazuje na tvé myšlenkové pochody."
U tebe tahle věta platí u 99% tvých příspěvků.
U tebe tahle věta platí u 99% tvých příspěvků.
Nahlásit

Omlouvám se, moje chyba že jsem TADY očekával věcné odpovědi, samozřejmě se chci připojit k existujícímu sporu a ne solo , ale nikdy jsem tohle zatím nemusel řešit. No tady čekat nějaké rady k věci byl opravdu omyl
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Bombakul - měl jsem o tobě teda lepší mínění, než jsi teď ukázal
Tygr - proč bych jako měl znát každého? Zvlášt tady kde už tak moc pravidelně nechodím
jsem netušil jak až nízko tady klesla úroveň lidí co jsem tady moc nechodil...
Tygr - proč bych jako měl znát každého? Zvlášt tady kde už tak moc pravidelně nechodím
jsem netušil jak až nízko tady klesla úroveň lidí co jsem tady moc nechodil...
Nahlásit

To je velice vtipné. Doporučuji raději se smířit se ztrátou než se v tom jebat dalších dvacet let. A už vůbec nehled advokáty v lgbt komunitě a to z toho důvodu že budou hledat cestu jak jen s tebou v*****t.
Nahlásit

Kámo BMW, napsat tohle na buznapavlač jako téma je ok. Něco sháním tak rozhazuji sítě všude, to je v pořádku a správně.
Ale druhý den si stěžovat co že jsi jako měl čekat? Tvl! Jako co asi! Jestli se tady v tom malém složení najde jeden advokát (a že se jeden našel, ještě ne tedy upe hotový, ale to nevadí protože pořád ví více než ostatní a hlavně je schopnen v případě nouze i regulerně doporučit) tak... Tak ti napíše to co bylo psáno. A že to je věcná odpověď. Já osobně také řeším věc na kterou se chci zeptat právníka nebo někoho kdo dokáže dát regulerní odpověd, ale zatím to nehoří tak to nehrotím.... Ale když by na to přišlo, tak bych nečekal spásu na buznapavlači. Ano z hlediska buznapavlače, protože jsem chodím, tak bych třeba napsal Tomenovi jeslti mě nenavede co a jak - a bud by mě poslal do p**i nebo ne... Ale rozhodně bych tady druhý den ohledně nějaké zřejmě závažné věci nenapsal - co jsem jako k***a měl čekat na buznapavlači ... ach jo.... tolik práce mám, ještě jsem ani nezapojil pračku a už se zdržuju tady tak zbytečnými trapnými elaboráty.
Ale druhý den si stěžovat co že jsi jako měl čekat? Tvl! Jako co asi! Jestli se tady v tom malém složení najde jeden advokát (a že se jeden našel, ještě ne tedy upe hotový, ale to nevadí protože pořád ví více než ostatní a hlavně je schopnen v případě nouze i regulerně doporučit) tak... Tak ti napíše to co bylo psáno. A že to je věcná odpověď. Já osobně také řeším věc na kterou se chci zeptat právníka nebo někoho kdo dokáže dát regulerní odpověd, ale zatím to nehoří tak to nehrotím.... Ale když by na to přišlo, tak bych nečekal spásu na buznapavlači. Ano z hlediska buznapavlače, protože jsem chodím, tak bych třeba napsal Tomenovi jeslti mě nenavede co a jak - a bud by mě poslal do p**i nebo ne... Ale rozhodně bych tady druhý den ohledně nějaké zřejmě závažné věci nenapsal - co jsem jako k***a měl čekat na buznapavlači ... ach jo.... tolik práce mám, ještě jsem ani nezapojil pračku a už se zdržuju tady tak zbytečnými trapnými elaboráty.
Nahlásit

Baworáku a co přesně si čekal? Jako sory ale jestli potřebuješ právníka tak si najdi právníka. Jestli něčemu z toho nerozumíš tak ti to zkusím namalovat
Jezino mohl bys mi prosím vysvětlit co si to vlastně napsal?
Jezino mohl bys mi prosím vysvětlit co si to vlastně napsal?
Nahlásit

"moje chyba že jsem TADY očekával věcné odpovědi"
No, je to chyba, že jsi očekával věcný odpovědi, protože jsi nenapsal nic konkrétního, o co vlastně jde. Takže jestli chceš radu k věci, tak vybal, o co se jedná a jaká je podstata toho sporu, protože křišťálovou kouli nemám ani já, ani nikdo jinej. V tomhle smyslu jsi mimochodem ode mě radu dostal, nic lepšího ti bez znalosti konkrétních faktů říct neumím. Aspoň by ses mohl obtěžovat říct, jestli je to "jen" občanskoprávní spor, nebo trestní věc, protože tam to funguje v poněkud jiným režimu.
No, je to chyba, že jsi očekával věcný odpovědi, protože jsi nenapsal nic konkrétního, o co vlastně jde. Takže jestli chceš radu k věci, tak vybal, o co se jedná a jaká je podstata toho sporu, protože křišťálovou kouli nemám ani já, ani nikdo jinej. V tomhle smyslu jsi mimochodem ode mě radu dostal, nic lepšího ti bez znalosti konkrétních faktů říct neumím. Aspoň by ses mohl obtěžovat říct, jestli je to "jen" občanskoprávní spor, nebo trestní věc, protože tam to funguje v poněkud jiným režimu.
Nahlásit

Sice je Tommen drson a s nicim se moc nesere, ale na pivo bych s nim sel, muze to bejt inspirujici ... :-)
Nahlásit

To asi ano, můžeš ho zkusit pozvat do nějakého pražkého minipivováru, kterých je asi 40 :-)
Já mám naštestí dobrého právníka, Vláďu Zatloukala. Až to tady zapálím, on mě z toho vyseká ;-)))))
Já mám naštestí dobrého právníka, Vláďu Zatloukala. Až to tady zapálím, on mě z toho vyseká ;-)))))
Nahlásit

To si nemyslím že tě z toho vyseká. Naopak bude tvrdit že tě nikdy neviděl a bude zatloukat zatloukat a zatloukat:)
Nahlásit

To není o tom, jestli se s něčím seru nebo neseru. Borec se rozčiluje, že nedostal konkrétní odpověd, ale přitom nepoložil žádnou konkrétní otázku.
Abych to k něčemu přirovnal, tak si představ dotaz:
"Není tady nějakej automechanik? Mám rozbitý auto, nevíte někdo co s ním je a jak je spravit? Je červený, má čtyři kola a volant a mám v něm naladěný Rádio Beat."
Co se z toho dozvíš, abys mohl dát nějakou konkrétní radu? Protože tohle je to samý v bledě modrým...
Abych to k něčemu přirovnal, tak si představ dotaz:
"Není tady nějakej automechanik? Mám rozbitý auto, nevíte někdo co s ním je a jak je spravit? Je červený, má čtyři kola a volant a mám v něm naladěný Rádio Beat."
Co se z toho dozvíš, abys mohl dát nějakou konkrétní radu? Protože tohle je to samý v bledě modrým...
Nahlásit

Jeden člověk mi dluží prokazatelně něco přes 200tisíc, rozebírat to tady je na dlouho, a rozebírat to nebudu tady veřejně. Už to řeším jinde, tady žádný kdo by to chtěl probrat stejně není. O tom už jste mě přesvědčili, děkuji už jsem si udělal obrázek. Nic víc, než o to jak se připojit do hromadného existujícího sporu jsem vědět nechtěl a už mi to bylo reálně vysvětleno.
Nahlásit

Mě taky. Je to prostě vše na picu.
Nahlásit

Proč hledáš právníka tady???
Nahlásit

Vždyť je spousta různých vynahačských firem který ti vyplatí i 90% dlužné částky při vymožení což je ještě levnější než právník kterej ti s tím sám o sobě stejně nic neudělá. My sme ti poradili dobře tak fakt nevím nad čím se rozčiluješ. Za to že ti někdo nezaplatil si můžeš sám tak nadávej laskavě jen sobě
Nahlásit

Víš, on by tu i byl, kdybys vysypal hned na začátku, o co se jedná.
Nevím jak jiní, ale třeba já tu fakt nejsem 24/7 (to, že sem občas z nudy nebo ze zvyku kouknu přes den a napíšu dvě, tři věty, neznamená, že nedělám současně něco jinýho) a na to, abych tu z tebe něco tahal jak z chlupatý deky nemám čas a ani náladu. Stejně tak nemám čas ani náladu bez bližších faktů vypisovat elaborát na X normostran obsahující všechny potenciální varianty všech možných typů soudních sporů. A jak vidno, tak ani nikdo jinej.
Když chceš konkrétní odpovědi, musíš položit konkrétní otázky a v právních věcech to platí ne dvoj, ale trojnásob. Právnická fakulta není Bradavická škola čar a kouzel, tam není jasnovidectví součást studijního plánu...
Nevím jak jiní, ale třeba já tu fakt nejsem 24/7 (to, že sem občas z nudy nebo ze zvyku kouknu přes den a napíšu dvě, tři věty, neznamená, že nedělám současně něco jinýho) a na to, abych tu z tebe něco tahal jak z chlupatý deky nemám čas a ani náladu. Stejně tak nemám čas ani náladu bez bližších faktů vypisovat elaborát na X normostran obsahující všechny potenciální varianty všech možných typů soudních sporů. A jak vidno, tak ani nikdo jinej.
Když chceš konkrétní odpovědi, musíš položit konkrétní otázky a v právních věcech to platí ne dvoj, ale trojnásob. Právnická fakulta není Bradavická škola čar a kouzel, tam není jasnovidectví součást studijního plánu...
Nahlásit

K***a kdybych měl ještě starej telefon tak v něm jsem měl číslo na jednoho bývalýho "právníka" Ukrajinskýho původu. :-) Stačilo dodat fotografii příslušného subjektu, obálku (v té době) s deseti tatíčky Masaryky a jen číhat. Do pár týdnů měl dotyčný z páteře paragraf po čistě náhodném uklouznutí na schodech. ^_^ Jinak to byl strašně hodnej chlap a příšerně šikovnej zámečník, původem z těžkýho strojního průmyslu. V životě nikdy před tím a ani potom jsem neviděl u někoho tak obrovský ruce. Ten stiskem dlaně drtil jabka jak list hajzlpapíru. A věčně žral celou cibuli místo těch jablek. O_o
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Dvoumetrovej JUDr. Voloďa může být efektivní, copak o to. Potíž je v tom, že doktor Voloďa si moc neláme hlavu s právními otázkami, což se může celkem snadno obrátit proti tobě.
Nahlásit

Proto by se jeho služeb mělo využívat když už nezbývá nic jiného. ^_^ Ale tenhle byl vcelku opatenej, taky nechtěl bručet.
Nahlásit

Paragraf nemá svůj tvar jen tak zbůhdarma. :-) Ne nadarmo už za pana Havla a následně pana nesanty Clause existovaly tzv. gumové paragrafy, které soudruh Fyjalsky, s posvěcením folstapa, demograticky rozšiřuje o další. Viz TČ o činnosti pro cizí moc. :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.