Starší a mladší

19. 01. 2025 v 17:29
Anonym

Proč prahnou ti starší po té omladině? Když opominu pedofily :D Tak co mají za potřebu vypisovat patnáctiletým klukům? Ptám se normálně, čekám i normální odpovědi... :)

René, 48 let, ucitel hudby
Btw proc se znovu ptas na neco, co se tu probiralo 100x a plati to i u heteraku? :-)
Btw proc se znovu ptas na neco, co se tu probiralo 100x a plati to i u heteraku? :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tak to bylo, je a bude, a nejen u bazerantů, tady to fakt nevyřešíte... :D
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

To je přece věc stará jako lidstvo samo. Kult mládí je vlastní všem lidským kulturám. Máš tátu, anonyme, nebo staršího kolegu v práci, případně staršího učitele, kterému důvěřuješ ? Zeptej se některého z nich, jestli se mu líbí mladý holky, a pokud ano, tak proč... ;-)
Bylo mi 21 let a v prvním zaměstnání jsem měl samozřejmě všechny výrazně starší kolegy, Jeden z nich jednou o svačině říkal jinému kolegovi: "Mirku, víš kdy chlap zjistí, že zestárnul ? Když se mu začne líbit přítelkyně jeho syna !"
Bylo mi 21 let a v prvním zaměstnání jsem měl samozřejmě všechny výrazně starší kolegy, Jeden z nich jednou o svačině říkal jinému kolegovi: "Mirku, víš kdy chlap zjistí, že zestárnul ? Když se mu začne líbit přítelkyně jeho syna !"
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím
Nahlásit

A důchodce Mirek řekl - to jsem rád, že to vidíš takhle, nevadí ti teda, že ti píchám tvou dceru? :D (soryjako, nemohl jsem odolat :D)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ne nevadí. Vždyť tobě taky nevadí že píchám tvojeho vnuka:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

PavelKalvoda (57/186/80)
"Mirku, víš kdy chlap zjistí, že zestárnul ? Když se mu začne líbit přítelkyně jeho syna !
----------
Dopici, jsem asi starej. Synkovic p***elkyne je proste skvela kopretinka, jak zvenku, tak zevnitr a me se libi (21) :-)
"Mirku, víš kdy chlap zjistí, že zestárnul ? Když se mu začne líbit přítelkyně jeho syna !
----------
Dopici, jsem asi starej. Synkovic p***elkyne je proste skvela kopretinka, jak zvenku, tak zevnitr a me se libi (21) :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Buřte, ty znáš Otu ? :-D Jak víš, že má i dceru ? :-D
Nahlásit

Zevnitř? To si zjistil pomocí nějaké sondy? Buď prosím té lásky a tu sondu neukazuj:). A vlastně nezveřejňuj žádné detaily:)
Nahlásit

Já jsem ale rád když mně píší starší ale nesmějí být hloupý :p
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Mladej ty seš nějak chytrej ne? tak si tam oprav tu hrubku :P
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ne asi.... joooooooooooooooo.... hloupÝÝÝÝÝ člověk, ale hloupÍÍÍÍÍÍ lidé... a tys napsal nesmějí, takže množný číslo.... KIŠ KIŠ .... to su CHYTREJ, že? jdem psat? 8)
Nahlásit

Jsem ve škole na ty I asi chyběl :p A jen psát? S váma bych zvládnul i víc :p
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Suprák neser -_- vocamcaď pocamcaď... btw měl jsi přijed s íčkoněm a ten tě nechal zavřenýho ve sklepě asi, nevšim sem si že bys tady byl... -_-
Nahlásit

To mi ani neřekl že za váma jede to mu nezapomenu teda :p
Nahlásit

I8051 (53/184/97) NOVÉ
——————————————————————————
Mám neteř 22 a její přítel vypadá na chlup jako přesná kopie herce; Alexander Skarsgård. :0) :0) :0)….jsem na tom stejně.
.
——————————————————————————
Mám neteř 22 a její přítel vypadá na chlup jako přesná kopie herce; Alexander Skarsgård. :0) :0) :0)….jsem na tom stejně.
.
Nahlásit

Špekoňu nech toho vždyť je to ještě klučina tak pochop že on spíš ty tvrdý. Na tvoje měký ho fakt nedostaneš. To já sem jiná liga:)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Suprák to neva, dovezl mně aspoň kýbl medu vod jednoho hodnýho pána kterýho tímto srdečně pozdravuji 8)
Nahlásit

Jo aproč mně zase vykáš ty tele, v PM sme si kdysi tykali ne? -_-
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já jsem slušný kluk a Vám je 104 :d
Nahlásit

Prej slušný kluk ale jebat se mnou nechce:(
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

R77, ja radeji Stellana, skvela role v tomhle https://www.csfd.cz/…fii/prehled/
Vcera jsem do 4 rano koukal na Duna 2 a tam ma takovou nic moc roli :-)
Vcera jsem do 4 rano koukal na Duna 2 a tam ma takovou nic moc roli :-)
Nahlásit

Ale nějak se poznat musíme:)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Extravajz zmizel. Ste ho vyděsili:(
Nahlásit

Nerus ho Bombiku, je u me pod stolem ... :-)
Nahlásit

On říkal že je na starší tak vás teda nechám:)
Nahlásit

Prave, ten se ozeni jen s tim, koho mu schvalim. Takze predloz spravne vyplneny formular G69 a ja te proverim :-)
Nahlásit

Tak jako třeba 69 bych mu klidně jako návrh předložil:)
Nahlásit

Ok, pisu si, Bombik nema zajem. Tecka. Nekdo dalsi? ... :-)
Nahlásit

Hele a nemohl tu prověrku za mě udělat někdo jinej? Třeba jezina. Vždyť je to tvůj vrstevník:)
Nahlásit

Zeptam se. No nic, jidlo se samo nesni a mame jeste seros. Tak fajn vecer decka ... :-)
Nahlásit

Tak ho pozdravuj a vyřiď mu že ho o***ám až se mu nožky podlomí tak kdyby se mu někdy zachtělo kvalitního sexu tak sem tu vždy pro něho:)
Nahlásit

To musis do fronty. Pripadne zmeny poradi vyridis u me ... :-)
Nahlásit

U tebe v pohodě jen aby to nemuselo byt přes tebe:)
Nahlásit

Ani nevím, nějak to u mě přišlo s věkem samo. Něco je na tom vzrušujícího, ale neznamená to, že každý hledá jen mladého, taky si dokážu představit i staršího. Ale jak píší jiní výše, není to asi žádná historická novinka, u heterosexuálů to tak taky je. Záleží, jestli to vyhovuje oběma stranám. Když už je to v legálním věku, tak ať se každý páruje jak se mu zlíbí.
Nahlásit

Mladší jsou prostě hezčí. Složitý, co? :D
Nahlásit

Jako třeba borci kterým je přes kilo co dorazi 18tilete :)
Nahlásit

Starý kohout moc nechutná i když jeho maso dýl vaříš, mladý kuře chutná vítečně pokaždé jinak.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Jezino proboha a tohle jako má být co?:D
Nahlásit

Před 23 hodinamiOff-line Bombakul (29/176/75)
Tak ho pozdravuj a vyřiď mu že ho o***ám až se mu nožky podlomí tak kdyby se mu někdy zachtělo kvalitního sexu tak sem tu vždy pro něho:)
Souhlasím - 2 • NesouhlasímNahlásit
Ty už jsi dávno odepsanej, jako já, protože jsi mu slíbil, že za ním přiletíš v helikoptéře a že ho v ní také svezeš. . . . . Nedočkal se.
Souhlasím - 2 • NesouhlasímNahlásit
Ty už jsi dávno odepsanej, jako já, protože jsi mu slíbil, že za ním přiletíš v helikoptéře a že ho v ní také svezeš. . . . . Nedočkal se.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Má recht na slibotechny . . .a dobře ti tak.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Má recht, tedy má pravdu. Recht na slibotechny je blbost...
A jinak měl zatím spíš štěstí :D
A jinak měl zatím spíš štěstí :D
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
Má recht na slibotechny
----
Dalsi z neexistujicich slovnich spojeni? :-)
Má recht na slibotechny
----
Dalsi z neexistujicich slovnich spojeni? :-)
Nahlásit

Mladší vypadá líp, to je všechno.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

No, jak kterej... :D:D
Nahlásit

Když jdeš nakoupit zeleninu taky si vybíráš mladý křehký salátek a ne přestárlou dřevnatou kedlubnu.:)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Zase když si jdeš pro meloun, chceš si vybrat dostatečně zralý :D
Nahlásit

Tak tatraman je natvrdla drevnata kedlubna a tu nechces ani mladou... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tatrman (28/-/-) NOVÉ
Když jdeš nakoupit zeleninu taky si vybíráš mladý křehký salátek a ne přestárlou dřevnatou kedlubnu.
K***a tak to je příměr, to by jeden nevymyslel. A co guláš. Víno. Rum. Ne vse mladé je dobré.
Když jdeš nakoupit zeleninu taky si vybíráš mladý křehký salátek a ne přestárlou dřevnatou kedlubnu.
K***a tak to je příměr, to by jeden nevymyslel. A co guláš. Víno. Rum. Ne vse mladé je dobré.
Nahlásit

No, ale tady obvykle starej dřevnatej kedluben hledá mladý křehký salátek... :D:D má mladý křehký salátek nějaký důvod, aby chtěl starej dřevnatej kedluben? někdy jo, ale je to dycky divný :D
Nahlásit

Buss
má, finance. Pak skousne i starej dřevnatej kedluben...:)
má, finance. Pak skousne i starej dřevnatej kedluben...:)
Nahlásit

Panskrt (49/178/81)
Zase když si jdeš pro meloun, chceš si vybrat dostatečně zralý
zralej ano, ano jednou jsem koupil přezrálej a letěl celej do koše...
Zase když si jdeš pro meloun, chceš si vybrat dostatečně zralý
zralej ano, ano jednou jsem koupil přezrálej a letěl celej do koše...
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.