Malá pusa

19. 01. 2025 v 18:09
Anonym

Mám pocit, že mám malou pusu a tudíž se bojím, jak druhému kouřit, abych mu třeba do něj nekousal. Dá se s tím něco dělat?

Dá, kup si jízdenku na ČéDé. Tvou konečnou stanicí bude Brno hlavní nádraží. Stupni si před nádraží a z plných plic zařvi kouzelnou formuli "Brnó, Brnó, buzerantů plnó". Nyní stačí čekat na léčebný účinek. Po aplikaci této léčby budeš mít hubu pružnou jak kobra. Nedoporučuji jízdné směr Ostrava hlavní nádraží a aplikaci fráze "Slavia p**o", to bys neměl čím to felatio provozovat. Neb Ostravaci jsou trošku horkokrevnější jak jižani v Brneli. ^_^
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Roztahovat... roztahovat a zase roztahovat :-P
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Omg nic neroztahuj nebo si natrhneš koutky :D neřeš blbosti, zkus to v praxi a pak uvidíš, že nezáleží na velikosti huby ale na technice, vůbec si s tim nelam hlavu... :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak asi technice kouření, ne? O_o hele jestli je ti 13 tak se na to vyser :D
Nahlásit

Jezinoooo, pojď sem... já du rači gamesit :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Buřte sory, ale záleží na velikosti huby, ano technika je jedna věc, ale čmeláka do garáže na osobák nenarveš, teda jako jo narveš, ale pak to měsíc řeší tlupa zedníků. :-) Já třeba taky patřim mezi ty kteří ať dělaj co můžou "koušou" ač přítel je průměrně velkej. Jo jasně můžeš ho partnerovi olizovat jak žlícu vod koprovky, tam pak je jedno jak máš velkou hubu, ale s tim moc parády nenaděláš. Proto radši spíšskej miniparáreček než ostravskou klobásu. Prostě někdo tu hubu má malou a někdo jí má jak pytel na užovky.
Nahlásit

Jezina nástup za 3, 2, 1...
Nahlásit

Mně pan Jez posílal návod jak správně š***t a přirovnával to k autu co jede po silnici ale kouření mě neučil. To by přirovnával k čemu nevím :p

Kouření je jak svařování TIGem. ^_^ Když to nemáš natrénovaný, furt se ti lepí elektroda a jen brousíš a brousíš a brousíš. ^_^
K***a to je hodně na jezinu. O_o
K***a to je hodně na jezinu. O_o
Nahlásit

Tvle kdo tady ví co je to svařování? :D já mám z metalurgickýho spojování materiálů státnice, ale vysral jsem se na period**ký zkoušky už dávno... 8)

Tak proto tu dezinformuješ o koúření. ^_^
Nahlásit

Já to spíše svařuju s plastu :p
Nahlásit

Z plastu, ZZZZZZZ, ne SSSSSSSSSSSS.... tyvole suprák, kdy maturuješ? dáš to? O_o
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Spíše ten stroj vedený počítačem ^_^
Nahlásit

Hehe jak si buřt nenápadně ověřuje do kdy má šanci ^_^
Nahlásit

Já se nikomu vnucovat nebudu :P
Nahlásit

Pche... zpět k tématu - ad malá huba - sem si vzpoměl na ten fór s čápem, co hledá žáby s velkou hubou, ale to se nedá napsat, to se musí povídat a zahrát :D
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.