Jsem nutellák a nestydím se za to

Mám rád nutella praktiky, jinými slovy scat nebo koprofilie. Vím, že zdaleka nejsem jediný, kdo tohle preferuje, ale mám pocit, jako by tohle téma bylo tabu a každý se tváří, že se to nedělá. Přiznejte se, komu se to taky líbí? Navštívil už někdo nějakou nutella party?

Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já jsem taky nutellák a moc mě tyhle věci baví a znám hrozně moc kluků, co jsou na tom stejně. Rozhodně to není nic výjimečného.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 14
Nahlásit

Nemusis si Kajo odpovidat na svoje tema z druhyho nicku. Prase jsi i tak ... :-)
Souhlasím - 14 • Nesouhlasím
Nahlásit

Bože moj. Zlatá politika, zlaté ceny vajec. Nechcete tyhle příspěvky raději vyměnit za ty tatrmanovi. Pak že nemůže byt hůř:-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

To se Bussterixi koukáš na takovýhle sračky?
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Pride mi to nechutný a kdyby se mi líbil kluk 10/10 a řekl mi ze chce tohle tak konec.
Slyšel jsme příběh jak v rodině táta byl na tohle a jeho sny to zjistil. Po tom ten táta ho zabil. Na YouTube takový krimi story.
Osobně mi to přijde nelidské..psy žerou hovna..ne lidi
Slyšel jsme příběh jak v rodině táta byl na tohle a jeho sny to zjistil. Po tom ten táta ho zabil. Na YouTube takový krimi story.
Osobně mi to přijde nelidské..psy žerou hovna..ne lidi
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

Vím, že zdaleka nejsem jediný, kdo tohle preferuje
-------------
To nejsi, i8051 je taky velká labužnice v téhle oblasti :-))
-------------
To nejsi, i8051 je taky velká labužnice v téhle oblasti :-))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Co na to říct! No asi že ti přeju "příjemné" zážitky se "slečnou" Hepatitidou! Máš vůbec mozek? Zkus navštívit psychiatra, ten by ti mohl skutečně pomoc!
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já nevím, proč je tady tolik prudérních názorů. Každý má jiný vkus a co se líbí jednomu, nemusí si líbit druhému, není důvod se vzájemně urážet.
Nahlásit

Tvé nutella praktiky jsou OK. Být Nutelák ve vztahu k našemu premiérovi, to by byl teprve bizár ;-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Ale on te Arniene nikdo neurazi, jen vsichni rikaji, ze tahle praktika je proste fuj a maj to radi jen cunata. Ikdyz ani ta cunata se ve svych vykalech nemrouskaji ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Stejnak to dělá každej, nevim co řešíte ;)
Nahlásit

Supevisora to teprve čeká si na vlastní kůži zkusit, jaké to je si nanést na kůžičku nutelu když nebude mít po ruce ochranu a jeho cílová skupina vypláchnutÿ kakáč.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
Supevisora to teprve čeká si na vlastní kůži zkusit, jaké to je si nanést na kůžičku nutelu když nebude mít po ruce ochranu a jeho cílová skupina vypláchnutÿ kakáč.
--------
Zde je deti ukazka, co vyplodi vas mozek, kdyz budete alkoholikem. Cire zoufalstvi, nahodna slova a vetna spojeni vytvorena shlukem opilych neuronu. Radeji se vzdelavejte, at nedopadnete jako tento pedofilni prasak ... :-)
--------
Zde je deti ukazka, co vyplodi vas mozek, kdyz budete alkoholikem. Cire zoufalstvi, nahodna slova a vetna spojeni vytvorena shlukem opilych neuronu. Radeji se vzdelavejte, at nedopadnete jako tento pedofilni prasak ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

To píše ten, který si neumí nastavit psaní textů s diak***ikou ani na kompu. :-)))))
Jo jo opilecká rána jsou těžká na přemýšlení. To raději vyblije co má zrovna na jazyku.
Jo jo opilecká rána jsou těžká na přemýšlení. To raději vyblije co má zrovna na jazyku.
Nahlásit

A proc bych si nastavoval psani s diak***ikou? To se navic ani nenastavuje, to je standard. Ja jen pisu bez ni, to je vse. Dalsi hloupy dotaz? ... :-)
Nahlásit

Ano mám ještě jeden dotaz.
Kdy zmizíš z těchto stránek?
Kdy zmizíš z těchto stránek?
Nahlásit

Doufám, že jsem ti opět zkazil neděli?
Nahlásit

Nikoliv, tva hloupost mi vzdy zlepsi naladu. Enytajm a enyver ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

No ono je to docela vtipný když si frajer dojde do salónu pro ponížení a brunetka se mu vykadi na břicho. To nečeká a je po romantice.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ono stačí se před pichem ráno dát kafe a odskočit si. Potom už nejíst. Né že si dá dršťkovou polévku, guláš se šesti, zazdí to pivem a zají se uzenáčem v rozsolu. Popřípadě ještě sladkou tečku v podobě větrníku. To pak ochrana nezachrání. Láska prý prochází žaludkem, podle mě něco jinýho
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Co je to Nutella praktiky???
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jako jestli si ji mažeš na chleba, na rohlík a tak.
Nahlásit

Lidi jsou demetní a vůbec si neuvědomujou zdravotní rizika.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.