Porovnávání dicků ve sprše

26. 01. 2025 v 16:23
Anonym

Ahoj, chci se zeptat, je normální, že chlapi hetero koukají po pérech ve sprchách? Nebo jsou gayové?

Hele upřímně každý má svoje soukromí i když je nahej takže i když takhle někoho vidím ve sprše tak se na něj nedívám, což neříkám že jsem nikdy třeba neviděl
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Neříkám že se dívám ale tak stejně jak je někdo oblečený nebo nahý tak se třeba podíváš mu do obličeje nebo když jde kolem tak ho vidíš ani se na něj nemusíš chtít podívat
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já se taky rád podívám ale jen občas :p
Souhlasím - 21 • Nesouhlasím
Nahlásit

Pri očumovaní d**ků mastil som si cicku...
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Supervizorku a třeba na mě bys koukal? Já na tebe jo:). Nebo by si měl oči jen pro Jezinu?:)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Suprák je přes geronty. Takže smůla zajíci. :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Vás jsem pane Bomba nikdy neviděl tak nevím jestli by to byla bombe nebo ne :p
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Hoši, chováte se jak kdybyste byli na nějaký buznastránce, že se nestydíte :) Jsem pohoršen :)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

No jo na buznastránce by to bylo asi v poho ale tohle je jen balírna supervajzra kterej si užívá 5 minut slávy. Za chvilku už bude starej a nebude nikoho zajímat:)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jo tak zatím ještě dobrý, ale já mám rád i starý takže beru i dvacetiletý :-)
Nahlásit

Ale napřed ti ho předtestuju:)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

A já to zapíšu do tabulky a kopii záložním na MV. ^_^
Nahlásit

Takže úkoly rozděleny teď už by to chtělo jenom tu naši hvězdu;)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nádherná dělba práce :) Jsem nadšen :)
Nahlásit

Uvidíme jak bude nadšen extravízor:)
Nahlásit

Tak to už je jeho boj jak bude nebo nebude nadšen :) bude muset na tom najít to pozitivní.
Nahlásit

Třeba to že půjdeme po jednom a od nejmenšího p**a. To už sou dvě pozitiva:)
Nahlásit

Já budu mít rozhodně nejmenší, páže budu mít čínu. ^_^
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jakože nejřív ten co má takovýho načínáčka, a pak přijde pravá zábava jo :-)
Nahlásit

Tomu se odborně u nás obráběčů říká navrtávák. ^_^
Nahlásit

Tak uděláme kompromis a vjedem do něho všichni současně. Koneckonců říkal že už je zkušenej tak to musí dát:)
Nahlásit

Aby pak z toho ÚVé nechtěli taky :)
Nahlásit

Se z té číny neposer:)
Nahlásit

Tam jsou pouze komobáby s kostěnýma brejlema. Ty už zajímají pouze nástěnky a plnění plánu. ^_^
Nahlásit

Tak to splnění plánu bude moct ze zápisu posoudit :)
Nahlásit

Jsem zvědav, jak se bude supervajz tvářit, až si přečte, že tu na něj chystáte hon.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Jakej hon? Jen mu chcem dopřát kvalitní sex když od tebe se mu ho nedostalo:)
Nahlásit

No je tu plno keců, ve sprchách se na kluky kouká každej ale dělají že s e nekoukají, každej je zvědavej jak ten druhej kluk vypadá nahatej jaký ho má jakou má prdýlku nohy a celý tělo. je to přirozený a kecy že se nekukáš jsou jen kecy.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jooo, to ja uz mam na supervajzra spis na GD, tam uz je veci. Ale i on k tomu ma prava, takze muze doplnovat ... :-)
Nahlásit

Před 13 hodinamiOff-line Bombakul (29/176/75) NOVÉ
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Jenže on chce píchat dirku, ne být opíchán. To je velký rozdíl.
Jenže on chce píchat dirku, ne být opíchán. To je velký rozdíl.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Jak ty to Jezino muzes vedet? Tys mu dirku nabizel? Jeziis to chapu, ze utek ... :-)
Nahlásit

27. 01. 2025 v 14:42
Anonym

Je tady spousta keců mimo téma, k věci napsal málokdo. Nechte osobní útoky do PM.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Hele Jiriceme, ty si pomerujes ptaky ve sprse na bazene ve Zline a my to delame tady. Deal ... :-)
Nahlásit

A já mám jen čínský p**o. Ach jo. :-[ Ale zas z toho můžu udělat zápis.^_^
Nahlásit

Před 59 minutamiOn-line I8051 (53/184/97) NOVÉ
Jak ty to Jezino muzes vedet? Tys mu dirku nabizel? Jeziis to chapu, ze utek ... :-)
Souhlasím • NesouhlasímNahlásit
Co žvaníš, já utek, když jsem zjistil, že mu lezeš do soukromí.
Souhlasím • NesouhlasímNahlásit
Co žvaníš, já utek, když jsem zjistil, že mu lezeš do soukromí.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

A zase lžete pane Jez protože jsem to byl já kdo se rozhodnul že s vámi nic. Protože jsem zjistil že jste opravdu hloupý a to jste mi pořád opakoval že si to ostatní vymýšlí. Měli ale pravdu. Do soukromí jste mi lezl pouze vy když ste si vynucoval že Vám musím říkat kam jdu a kdy přijdu :/
Nahlásit

27. 01. 2025 v 17:10
Anonym

I8051
založ si vlastní téma s tady neotravuj magore
založ si vlastní téma s tady neotravuj magore
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Skoda, ze tve prani nebude vyslyseno :-)
Nahlásit

Samozřejmě supervizíre, že ty, jenže já se ti musel zhnusit, abys měl důvod.
S namyšlencem, který si jede na své vlně a není ochoten pomoci je mi k ničemu.
Už jsem jednoho takovýho zažil, když bylo potřeba například umýt nádobí z kterého taky jedl, řekl to není moje, to je tvoje nádobí, já ho mýt nebudu.
A ty jsi zrovna takový typ.
S namyšlencem, který si jede na své vlně a není ochoten pomoci je mi k ničemu.
Už jsem jednoho takovýho zažil, když bylo potřeba například umýt nádobí z kterého taky jedl, řekl to není moje, to je tvoje nádobí, já ho mýt nebudu.
A ty jsi zrovna takový typ.
Nahlásit

U dospeleho cloveka se ocekava, ze ma rozum a koule. Ale Jezina jde opacnym prikladem. Dostane kopacky a popise to, ze to jako schvalne nahral, aby je dostal. Takovyhle alibi proste nevymyslis. Opravdu, ty jsi Jezino etalon hlouposti a to chces vychovavat deti. Proboha ... :-)
V cem ti supervajz nepomohl, kdyz pises, ze je stejny? Vzdyt jste se, co vim, ani jednou nepotkali? Vzdyt vubec nevis, jaky je. Navic jednou za uherak se k tobe odvazi nejaky kluk a ty na nej hned hodis domaci uklid? Ty bys mu mel naopak dekovat, ze vubec prisel ... :-)
V cem ti supervajz nepomohl, kdyz pises, ze je stejny? Vzdyt jste se, co vim, ani jednou nepotkali? Vzdyt vubec nevis, jaky je. Navic jednou za uherak se k tobe odvazi nejaky kluk a ty na nej hned hodis domaci uklid? Ty bys mu mel naopak dekovat, ze vubec prisel ... :-)
Nahlásit

Kluci občas kouknou na ptáka chlapa vedle něj, pokud jsou to sprchy apod. Je to sice občas ale i chlapi rádi porovnávají mezi sebou kdo jaký je borec dle velikosti svého "chlapaka" aby se vnitřně ubezpečili, že jsou na tom dobře.Kdysi jsem pracoval na místě kde se sprchovalo opravdu hodně chlapu a nebyl to ani kriminal ani nic podobného. tak jako kluci v pubertě si přeměřují kolik tak i v dospělosti to dělají chlapi. Jen u některých jde v tomto případě o sex a těch je opravdu minimum. A nakonec nejlepší porota je váš starej nebo stará! Když zanaší, tak asi ví proč?
Nahlásit

Já bych vám to nádobí pane Jez klidně umyl kdyby jste mně k Vám tenkrát pozval a něco uvařil ale to jste nikdy neudělal takže si jen vymýšlíte zase :p
Nahlásit

To jsi nenapsal, že umíš umýt nádobí a připálit vodu.
Nahlásit

Jaký připálení vody zase? Nepřipálil si ty náhodou samohonku?:)
Nahlásit

"když bylo potřeba například umýt nádobí z kterého taky jedl, řekl to není moje, to je tvoje nádobí, já ho mýt nebudu"
Jestli jsi po něm chtěl, aby to nádobí nejdřív "předmyl" v ruce a pak je dával do myčky, jak jsi to tu tenkrát popisoval, tak se nedivím. To bych tě taky poslal do p***le.
Jestli jsi po něm chtěl, aby to nádobí nejdřív "předmyl" v ruce a pak je dával do myčky, jak jsi to tu tenkrát popisoval, tak se nedivím. To bych tě taky poslal do p***le.
Nahlásit

Ty blbečku, ty si komu říkej co chceš. Knedlíky se zelím ti myčka sice odmeje ale zůstane zasraná zevnitř. Jestli jsi takový prase, tak se nedivím, že máš takový jalový nápady.
Ostatně já tehda myčku ještě neměl.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Supervisore, buď rád, že jsi Bombu neviděl, umlátil by tě ze zadu svými bombakoulemi.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

A proč bych dával do myčky knedlíky se zelím? Kolik máš zas promile, tvl?
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
Ty blbečku, ty si komu říkej co chceš. Knedlíky se zelím ti myčka sice odmeje ale zůstane zasraná zevnitř. Jestli jsi takový prase, tak se nedivím, že máš takový jalový nápady.
-----
A proc strkas do mycky talir s knedlikama a zelim? Ja to teda nejdriv z toho talire snim a pak tam dam az prazdnej talir. Mas vazne zajimavy ***ualy, ale z tvyho popisu budes prasatko spise ty, Jezino ... :-)
Btw uz jen to, ze si nabrnknes takovyho pitomce, ukazuje, ze jsi vazne zoufalej. Ale ty sis to spise vymyslel, abysme ti uverili, ze v tomhle stoleti aspon nekdo prijel za tebou na chatu ... :-)
-----
A proc strkas do mycky talir s knedlikama a zelim? Ja to teda nejdriv z toho talire snim a pak tam dam az prazdnej talir. Mas vazne zajimavy ***ualy, ale z tvyho popisu budes prasatko spise ty, Jezino ... :-)
Btw uz jen to, ze si nabrnknes takovyho pitomce, ukazuje, ze jsi vazne zoufalej. Ale ty sis to spise vymyslel, abysme ti uverili, ze v tomhle stoleti aspon nekdo prijel za tebou na chatu ... :-)
Nahlásit

Tak mi to nedalo a stáhnul jsem si návod k použití myčky. Nepřekvapivě je tam napsáno:
"Odstraňte velké zbytky jídla. Předběžné umytí pod tekoucí vodou není nutné."
Vždycky jsem dumal nad tím, proč se do těch návodů píšou věci, který musí být jasný každýmu. Už to vím - kvůli blbcům, jako je Jezina.
"Odstraňte velké zbytky jídla. Předběžné umytí pod tekoucí vodou není nutné."
Vždycky jsem dumal nad tím, proč se do těch návodů píšou věci, který musí být jasný každýmu. Už to vím - kvůli blbcům, jako je Jezina.
Nahlásit

Tak zajímá se asi uplně každý, jenom já si představuju jak mě s tim dusí :D
Nahlásit

No vidíš to Odstraňte zbytky jídla. To sis přečetl návod brzy !!!
A ty ičko neházej nádobí do myčky, když někoho k***izuješ. To se tam ukládá.
A ty ičko neházej nádobí do myčky, když někoho k***izuješ. To se tam ukládá.
Nahlásit

Ještě že opejkam jen buřty na vidlích, ty se do myčky dávat nemusí, neb jejich čistota na kydání hnoje nemá vlivu. :-)
Nahlásit

Odstraňte VELKÉ zbytky jídla, vole. To už seš zase tak vylitej, že při čtení vynecháváš slova? A furt je tam ta druhá věta.
A ten návod, resp. tu pasáž s instrukcema pro blbečky jsem si otevřel speciálně jen kvůli tobě a tvým kecům, ne kvůli sobě. My normální lidi na to nepotřebujeme návod, protože je to samozřejmý a logický.
A ten návod, resp. tu pasáž s instrukcema pro blbečky jsem si otevřel speciálně jen kvůli tobě a tvým kecům, ne kvůli sobě. My normální lidi na to nepotřebujeme návod, protože je to samozřejmý a logický.
Nahlásit

Mamánek nám nějak vypěnuje ..... :-D
Nahlásit

Supervisor (18/181/70) NOVÉ
Já bych vám to nádobí pane Jez klidně umyl kdyby jste mně k Vám tenkrát pozval a něco uvařil
- no tvl
Já bych vám to nádobí pane Jez klidně umyl kdyby jste mně k Vám tenkrát pozval a něco uvařil
- no tvl
Nahlásit

Tomu se nediv. Je to takový mladý ucho, který se snaží být lepší.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

A ty jsi naopak Jezino starej vocas, so se kazdnym dnem snazi byt vetsim hlupakem. Noa kdyz tak premejslim, dam prednost supervajzrovi ... :-)
Nahlásit

Tys mu přednost už dávno dal a teď to tu přiznáváš veřejně.
Zajdi si za nějakým doktorem, ať ti dá nějaký pilulky proti zapomětlivosti.
Zajdi si za nějakým doktorem, ať ti dá nějaký pilulky proti zapomětlivosti.
Nahlásit

Před 10 hodinamiOn-line Denis36 (61/-/-) NOVÉ
Supervisore, buď rád, že jsi Bombu neviděl, umlátil by tě ze zadu svými bombakoulemi.
A ne jen ze zadu. I kdyby chtěl na koníka tak má modřiny na hýždích a při kouření rozbitou bradu. Tomu se říká pořádnej sex:)
A ne jen ze zadu. I kdyby chtěl na koníka tak má modřiny na hýždích a při kouření rozbitou bradu. Tomu se říká pořádnej sex:)
Nahlásit

Tak po tomhle, co jsi napsal ti supervajz už nepřijede ani náhodou.
Nahlásit

Proč bych měl 1-2 minuty nad tebou přemejšlet. U tebe je to vždy jasný.
Nahlásit

Jezino tak za prvé já nechcu aby mi supervajzr někam jezdil protože bych přijel já za ním a ten zbytek bych nechal na jeho posouzení. Možná by přeci jen dal přednost modřinám před tvojema radama:)
Nahlásit

Jezino ale tu minutu až dvě máš přemýšlet nad sebou ne nad íčkem:)
Nahlásit

Stav se Bombajs, bude u nas celej vikend ... :-)
Nahlásit

A budeme mít svůj vlastní pokoj na noc?:)
Nahlásit

Na něco se tě bombakul ptal, taťko. :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Já můžu zůstat až do středy ale :p
Nahlásit

Preprodej bude spusten dnes v poledne :-)
Nahlásit

Jeden d**k, druhý d**k... a co třeba mobid**k?
Nahlásit

Ten je přece v moři a ne ve sprše. Dyť by se tam nevlezl:)
Nahlásit

Predprodej byl ukoncen, vse prodano ... :-)
Nahlásit

Já mám vstup zdarma:)
Nahlásit

Samozrejme. Uklizecky smeji po akci vstoupit zdarma ... -)
Nahlásit

A pak se divíš že s vama na žádnou akcu nejdu:(
Nahlásit

Ale my te radi uvidime, ty nechodis, protoze sam nechces ... :-)
Nahlásit

Já sem chtěl už minimálně třikrát, ale ty si byl překážka:)
Nahlásit

Ty se divíš, když chrání svého svěřence svým mohutným chlupatým tělem.
Nahlásit

Já myslím, že je jedno jestli homo, nebo hetero, že si ve sprchách koukáme po očku vzájemně na p**a. Hodnotíme kdo ho má větší a pod.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Na co ti je hodnocení velikosti d**ků, když svý vyměnit za lepší nemůžeš a musíš se smířit s tím, co máš.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jako to je sice pravda, ale od malička mají kluci tendenci při společném sprchování a p. juknout jestli ho kámoši nemají náhodou většího a tak.
Nahlásit

Dělám hodně sporty a můžu říct že to je normální věc. Mezi našim týmem o desítkách lidí když se sejdeme ve sprše je vždycky uvolněná atmosféra a sami si z toho děláme srandu, kluci jsou schopní si ho i postavit aby druhého plácli po stehně.. :D Všichni tam jsou hetero a je pravda že když k nám přibyde někdo novej, nestačí se divit :D Ale každý si zatím zvykl
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Jojo, Martyptasnik, vsichni jste tam hetero a placate se ve sprse perama pres stehna. A ty jsi z tech vsech uplne nejvic hetero a jsi tady na nakluky. Tak to jo ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

I8051, a já někde píšu, že jsem heterosexuál? Napsal jsem svou zkušenost z několika pánských kolektivů na téma, které bylo autorem dotazu nadhozeno, to ať už si to každý přebere po svém. Obklopuji se přáteli a známými, se kterými máme společné zájmy, tedy sporty, většinou ve věkovém rozmezí 17-25 let.
Chápu, že u dospělých chlapů tento druh chování v kolektivu pak už mizí a nemají to zapotřebí, protože v nich nemlátí hormony, ale kdo si zažil fajn přátelskou skupinu lidí v pubertě nebo rané dospělosti, ten to pochopí ať už je hetero a nebo gay a určitě za tím nehledá žádný sexuální podtext :)
Chápu, že u dospělých chlapů tento druh chování v kolektivu pak už mizí a nemají to zapotřebí, protože v nich nemlátí hormony, ale kdo si zažil fajn přátelskou skupinu lidí v pubertě nebo rané dospělosti, ten to pochopí ať už je hetero a nebo gay a určitě za tím nehledá žádný sexuální podtext :)
Nahlásit

No ja nevim, ale psal jsi, ze vsichni ve vasem teamu jsou hetero. A kdyz pises vsichni, tak vsichni, vcetne tebe ... :-)
Nahlásit

I8051 (53/184/97)
Jojo, Martyptasnik, vsichni jste tam hetero a placate se ve sprse perama pres stehna. A ty jsi z tech vsech uplne nejvic hetero a jsi tady na nakluky. Tak to jo ... :-)
copak, někdo ti rozbořil bábovičky?:) Bojíš se přiznat, že nevíš o klucích všecko?:) Ty vědmo....
copak, někdo ti rozbořil bábovičky?:) Bojíš se přiznat, že nevíš o klucích všecko?:) Ty vědmo....
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

No, mozna nevim, zato ty tatramane vis i to, co nevi nikdo ... :-)
Nahlásit

No, já jsem fajn přátelských skupin zažil celkem dost, ale č***kama po stehnech jsme se tam fakt neplácali.
A kolektivní sporty dělám občas taky, ale sprchy se tam berou jako čistě "provozní" záležitost a nikdo tam žádný takový p**oviny nedělá.
A kolektivní sporty dělám občas taky, ale sprchy se tam berou jako čistě "provozní" záležitost a nikdo tam žádný takový p**oviny nedělá.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Se nedivím s budoucím právníkem si asi nikdo nechce plácáním svýho č***ka o tvy stehno rozhodit přátelství :-))))
Nahlásit

To by naopaku mohlo to přátelství ještě posílit.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Představ si jezino že ani s kuchařem. Občas sice postřehnu že někdo jakoby hodí oko ale žádný očumování a už vůbec ne plácání po stehnech sem taky nezažil. Normální lidi se do sprchy chodí pouze sprchovat:)
Nahlásit

To zas já se zase rád kouknu :) a klidně i tak, že je to vidět. schválně xd
Nahlásit

Asi ti mamko zkratim retez a zavazu oci ... :-)
Nahlásit

Taťko, ty víš, že beztak všichni čuměj na mě xd
Nahlásit

Bombo, souhlas, sprchy jsou pokud vím od slov sprchovat se a ne od slov očumovat se. Ostatně, podívat se může každý, stejně mu to je mnohdy houby platný, když to p**o, který se mu líbit bude, mít nikdy nebude, protože se musí smířit s tím co mu nadělila příroda.
Takže maximálně by to p**o dostal jako dárek do tlamky a do zadku.
Takže maximálně by to p**o dostal jako dárek do tlamky a do zadku.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Každý se podívá ať hetero nebo gay
Nahlásit

Když jsou fajn kamarádi rád se podívám
Nahlásit

Myslím, že u hetero to normální není
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.