Problém se sexem

To je furt dokola. Začnete si s někým naprosto nekompatibilním navíc výrazně starším ke kterýmu se ideálně přestěhujete a pak přichází problémy který ste ze začátku ignorovali a tak vás dohnali. Rozejít se nemůžete protože ho přece hrozně milujete i když ve skutečnosti na něm spíš máte nějakou materiální závislost a zpátky k rodičům se vám nechce. Buď trp nebo se rozejdi a příště nevybírej jen srdcem nebo p***m ale zapoj hlavně hlavu

Skoro mi přijde, že ho nevzrušuješ. Pokud ho tedy ještě vůbec něco vzrušuje. Vždyť je mu teprve 35.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

@Bombakul to bych zase ale řekl že v bytě ve kterém žijeme tak sice patří přítelovi ale skrz domácnost se podílíme finance stejně.
@Thomastodd to jsi vystihnul dobře že poslední půl rok se cítím jen jako kdybychom byli spolubydlící co si z nudy vyhoní…
@Thomastodd to jsi vystihnul dobře že poslední půl rok se cítím jen jako kdybychom byli spolubydlící co si z nudy vyhoní…
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

@panskrt Ted jak jsem ti to přečetl tak mi přijde že máš snad i pravdu… že to chce jen když on chce a já jsem po ruce.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

No co, nehodite se k sobe, tak se rozejdete. Nicmene jsi to asi mel resit drive, nez po 4 letech. A pokud jsi to 4 roky vydrzel a nic se nezmenilo, nic se take nezmeni. Tak bez dal ... :-)
Taky nevim, co je tak desne zdrzujiciho na tom, si umejt p***l, to je max 10 minut, to jako na to nepocka? Ne? Tak at si trhne :-)
Taky nevim, co je tak desne zdrzujiciho na tom, si umejt p***l, to je max 10 minut, to jako na to nepocka? Ne? Tak at si trhne :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ja to robím tak, že pokiaľ chalan (pasív) ma chuť na sex, tak hlavne vtedy sa ide na to a čo sa týka výplachu, tak hold počkám nejakú chvíľu, nech si spraví čo potrebuje. Ale jako čítam, tak ten tvoj ťa berie už len jako niečo po ruke, na rýchle urobenie sa, kedy on chce a ty si na druhej koľaji. Normálny zdravý chlap ma mať chuť stále na svojho partnera a ne len 2x do týždňa bezduche mydlenie si... To si môže robiť aj sám...
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Presne smaragde, ve 35 jsem na to mel chut 5x denne, ted v 53 mi to staci jen 2x :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Mekdali to že se na chodu bytu podílíte společně je fajn ale když se rozejdete tak bude následovat co?
Nahlásit

Po určité době i vztah na solidních základech potřebuje, aby jeden jak druhy z partneru vykazoval známky náklonnosti a intimity. To se děje vědomě, žádný vztah neběží setrvačností 3-5-10-15 let jak si mnozí někdy naivně domnívají.
Je to práce jako každá jiná, kdy je potřeba dávat pozornost co se deje kolem a aktivně reagovat na podněty (signály), jež dáváte jeden druhému.
Jakmile se ztratí intimita, tak je to dost těžký tu jiskru vzkřísit jeden u druhého.
Práce: Někdo ma neúměrně těžkou (stresující) práci a druhy ne. Nebo časově náročnou, a u Vás se volna jen protínají. Ne každý ma práci od 9 do 17.
To je realita obyčejných lidi.
Je to práce jako každá jiná, kdy je potřeba dávat pozornost co se deje kolem a aktivně reagovat na podněty (signály), jež dáváte jeden druhému.
Jakmile se ztratí intimita, tak je to dost těžký tu jiskru vzkřísit jeden u druhého.
Práce: Někdo ma neúměrně těžkou (stresující) práci a druhy ne. Nebo časově náročnou, a u Vás se volna jen protínají. Ne každý ma práci od 9 do 17.
To je realita obyčejných lidi.
Nahlásit

McDali - čtu tvůj příspěvek už poněkolikáté a jediný dojem, který z něj mám, že vy spolu jen "JSTE". Jak už tu někdo výše zmínil - jste jen takoví "spolubydlící s výhodama". Najdi si někoho, s kým se budete MILOVAT, a tím nemyslím jen sex...
Nahlásit

I8051 (53/184/97)
Presne smaragde, ve 35 jsem na to mel chut 5x denne, ted v 53 mi to staci jen 2x :-)
to musíš mít teda pěkně rozmdrdanou p***l, něco jako tunel Blanka, viď?:)
to musíš mít teda pěkně rozmdrdanou p***l, něco jako tunel Blanka, viď?:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Tak zajedno jsem tatrmane aktiv a za druhy chut != sex a jak pise smaragd vyse, neni vse sukacka. Ale jo, verim ti, casem to pochopis ... :-)
Nahlásit

Tvl ičko, ty nám stárneš, co budeš dělat v 60? Budeš mit ještě chuť na sex?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

I kdybych Jezino nemel, budu mit odsukano tolik, ze bys to ani nespocital ... :-)
Nahlásit

Jak tu psali kluci, buď trp, nebo si najdi takovýho, který ti bude dělat dobře x krát denně a minimálně x krát týdně bez výmluv.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

X krát denně a minimálně x krát týdně? Dneska těch krabičáků.bylo kolik?:)
Nahlásit

Tvl ty dylino, když sem v praci tak pijem jen kafe.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Přemýšlím, do jaké míry je potřeba ke vztahu anální sex? Klidně mě poučte, kdo se v tom víc vyznáte...
Nahlásit

Jsou typy kluků, kteří anální sex preferují a jsou typy kluků, kteří ho nemusí. Takže bych řekl, že by měli vztah vytvářet různé druhy typů, pokud si chtějí rozumět. V opačném případě to vyvolává hádky, neporozumění a rozchody.
Takže asexuál by měl hledat asexuála, aktiv pasiva atd. Jenže ono to tak jednoduché není, když například zde chybí u profilu kolonka která by jasné dávala najevo kdo je kdo zač, aniž by se musel profil otevírat. Usnadnilo by to hledání vhodného partnera.
Takže asexuál by měl hledat asexuála, aktiv pasiva atd. Jenže ono to tak jednoduché není, když například zde chybí u profilu kolonka která by jasné dávala najevo kdo je kdo zač, aniž by se musel profil otevírat. Usnadnilo by to hledání vhodného partnera.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Někdo kolonky nepotřebuje a umí si ho najít i normálně:)
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
Takže bych řekl, že by měli vztah vytvářet různé druhy typů, pokud si chtějí rozumět. Takže asexuál by měl hledat asexuála
-------------
Coze? Tak ruzne nebo stejne? A co je to druh typu? :-)
Denis36 (61/-/-)
například zde chybí u profilu kolonka která by jasné dávala najevo kdo je kdo zač, aniž by se musel profil otevírat.
-------------
Jakaze kolonka ti chybi? Kdo je kdo zac? Coze? A proc je problem profil rozkliknout? :-)
Hele, s cim si davate to kafe? :o)
Takže bych řekl, že by měli vztah vytvářet různé druhy typů, pokud si chtějí rozumět. Takže asexuál by měl hledat asexuála
-------------
Coze? Tak ruzne nebo stejne? A co je to druh typu? :-)
Denis36 (61/-/-)
například zde chybí u profilu kolonka která by jasné dávala najevo kdo je kdo zač, aniž by se musel profil otevírat.
-------------
Jakaze kolonka ti chybi? Kdo je kdo zac? Coze? A proc je problem profil rozkliknout? :-)
Hele, s cim si davate to kafe? :o)

Pro mě třeba sex není naprosto nic důležitýho, a vlastně na tom nic tak extra nevidim, abych to musel dělat každej den, ani každej tejden. To se radši dobře nažeru. To mi přijde jako menší ztráta času a ještě z toho něco mám. Takže tohle by mi vůbec nevadilo.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

No naaahodou sex je skvelej. Ale s tim jidlem te chapu, je to vhodne prokladat, treba sexit mezi jidly .. :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nebo jíst mezi sexy:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

I8051 (53/184/97)
Tak zajedno jsem tatrmane aktiv
---------
Tak to si raději ani nechci představovat vzhledem k tomu jakou máš zakrslou miniaturku, vždyť si na něj přes ten svůj bachor ani nevidíš :-))
Tak zajedno jsem tatrmane aktiv
---------
Tak to si raději ani nechci představovat vzhledem k tomu jakou máš zakrslou miniaturku, vždyť si na něj přes ten svůj bachor ani nevidíš :-))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

O jakých výmluvách to meleš, Jezino? Tohle je snad dobrovolná záležitost, ne povinnost.
Nahlásit

Sex je pro mě něco jako řízení auta, pořád to stejný dokola, prostě nuuuudaaaa. :-) A proto ani jedno nedělám když to není nutný. :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

No nejsi stařešina jako i8051, ta je ze sexu celá paf :-))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Je z něj paf protože se mu to líbí, já se radši věnuju něčemu jinýmu. Každej dle svýho. :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Sak jo, vy mlady makejte, my duchodci uz budeme jen sexit a zrat a sexit a zrat ... :-)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.